174

Анонимен

преди 2 години

До Европа Не знам какво си "работила", но няма човек, който да има силни професионални качества, който в днешно време да не получава добри пари, тъй че да ми говориш за 39 години "трудов стаж" и да въздишаш за скапани 3000 лева (по твоите собствени думи това прави малко повече от половингодишната заплата на "половинката ти".) и "карта за море" е пълен смях и несъответствие на версиите. Аз те питах дали децата ти искат да живеят в Комунизма, не дали искат да живеят в България!

173

Ариведерчи

преди 2 години

Ако бях на мястото на Киро, щях да оставя Нинова да събори правителството, на изборите да си направят коалиция БСП Възраждане Онова нещо Янев и ДПС. Няма лошо да има и референдум за НАТО и ЕС...и без това подозирам че ще бъдем не изхвърлени, а изритани оттам. Това просто, завистливо и страхливо племе ТРЯБВА да е част от Евразия и да лиже подметките на Путин ! Който не знае как сам да си оправя живота, чака на някой друг и живее със спомена за бай Тошо и безплатната карта за море...Успех !

172

Анонимен

преди 2 години

А може да докара бетоновози, да обяви три часа срок да излязат и след това да започнат да го изливат в изходите. Гаранция, че ще излязат мигновено

171

Анонимен

преди 2 години

до Анонимен, к.192 Мариупол е паднал. Останаха само бандитите от Азов, които се крият като къртици в тунелите на Азовстал. Молиха се на войниците на Донецк да им дадат коридор за напускане, но с оръжията си, сега - на ЕС и САЩ за размяна с пленени руснаци. Тая няма как да стане. Накрая на руснаците ще им писне и ще ви опушат с карбид, който има в големи количества на територията на завода и ще си останете в тунелите като къртици.

170

Анонимен

преди 2 години

Некадърна нация, руска! На тях дължим пропадналото ни общество, липсата на индустриална и социална революция у нас. Инакомислещите ги затваряха и избиваха, заплашваха. Превърнахме се в народ на слухтящи бозайници! Вън от Европа, азиатски диви руснаци!

169

Анонимен

преди 2 години

не разбрах освободен или окупирам

168

Анонимен

преди 2 години

Който се смее последен се смее най- добре.А за Азовци не е много сигурно в момента дали им е до смях.

167

Германец

преди 2 години

Мариупол е превзет* -- (*) без да броим Азовстал и хилядите украински войници там :) Когато не можеш да постигнеш победа, предефинираш думата "победа" и готово :)

166

ганьо

преди 2 години

Ей удивителен успех. Това е направо сравнимо с галактическо господство. Ама е хубаво да мислите по всичики въпроси а не само дали да влезете в тунела

165

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо се чудих каква победа ще си съчинят за военния парад. Като не можаха по друг начин, сега се опитват да уморят азовци от смях.

164

Анонимен

преди 2 години

Оказва се и че Слънчопека не работел.От няколко Слънчопека само един бил в изправност.Руските танкове пък се чупят сами след 100 км пробег,самолети не ползват щото на Путин му доложили че повечето са летящи ковчези.Въобще лъсна истината за руската космическа армия,която на земята не можеда се справи че камо ли в Космоса.

163

Анонимен

преди 2 години

Руската армия си мислеше, че за два дни ще превземе Украйна, но се оказа, че на руснаците ще им трябва поне още една седмица, а може и повече да приключат успешно операцията. Руснаците отново се провалиха.

162

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Аз пък смятам, че РЕАЛно ще се разбере дали и доколко са превзели новия STALь-ГОРОД МАРИУПОЛ в края на настоящия ден до средата на петъка, когато дойдат новите вести от тази гореща точка на войната. По ТВ дадоха как един от началниците на А##0В-батальона изтъкна, че рашънците НЕ допускат оттеглянето и евакуирането на окупираните в завода мирни граждани и жители на МАРИУПОЛ, въпреки че U- КРАЙ -NA е предоставила и подготвила съответните автобуси и транспортни средства за това.

161

Европа

преди 2 години

До анонимния. Човече работех, учех вечерно икономическия защото бях спортист и завърших спортното на Левски. Кандидат майсрор съм на спорта с републикански рекорд по лека атлетика. Завърших висше и пак работех до като учех. Имам 39г трудов стаж. Децата ми са БЪЛГАРИ и живеят в БЪЛГАРИЯ. Дано и ти си и се чустваш достоен БЪЛГАРИН

160

Анонимен

преди 2 години

Милост.

159

Анонимен

преди 2 години

Какви права и свободи имаш сега? В космоса ли летиш? Ела да видиш, по селата в северозападна България, колко са свободни хората. Всички пенсионери,живеят на вересия за храна, въпреки, че си гледат зеленчуци. Роми ги бият и обират за 50лв.Това ли ти е свободата? Да живеят, под напрежение, да не влезе някой от брасчедите. Срам сте вие, че по-далече от носа си не виждате. Или така ви е по удобно.

158

Анонимен

преди 2 години

Голям успех браво... 2 месеца превземате град с 5к армия ,без никакво оборудване:)Пълен смях. Клоуни окупаторски

157

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че руснаците освен, че нямат или и общество, нямат и армия като хората. Некадърник ги управлява и въвлича в неща, които ще имат непредвидими последици.

156

Kokо

преди 2 години

Два месеца великата хармия не може да превземе град с населението на Пловдив. Слава на украинските герои- съвременните спартанци!

155

Анонимен

преди 2 години

Русия ги иска живи. Впрочем и те също искат. Но за САЩ и ЕС това ще бъде истинска катастрофа когато Русия изправи на съд натовските офицери инструктори на съд като терористи в чужда държава, защото вече не могат да бъдат военнопленници.