36

Анонимен

преди 2 години

Е, айде сега, като н сте искали бежанци, да не сте подстрекавали войната! Значи поляците дават изтребители, а горките украинци да стоят в страната си да умират? Няма къде да идат! Ще ги интегрираме и това е! Милите хора, те пък нямат никаква вина, независимо какво се развива на политическата сцена!

35

Анонимен

преди 2 години

ааа, ЗДРАСТИ!

34

Асоциален Примитив

преди 2 години

Богатите в България, бедните в Германия и Англия.

33

Анонимен

преди 2 години

Бежанци, добре дошли! Чувствайте се като у дома си, направете Майдан, създавайте хаос, все някой трябва да размъти водата в европейското феодално блато. Путин не можа да промени новия световен ред и Историята, но вие можете!

32

Анонимен

преди 2 години

Като толкова си обичат Украйна да бяха седяли там, в районите където няма военни действия. Явно търсят по- лесен живот в уредените държави

31

Оле боле

преди 2 години

До 33 така е- точно така, този *** си е дошъл настроен, че ние сме от лошите. Докато яде и пие за наша сметка. Не е и сам, няма много мъже засега, но тези които съм видял, всичките викат "аз съм бежанец, без пари", докато си карат джипките и отсядат в чисто нови кооперации

30

така е

преди 2 години

Пияният украинец, който заплаши с бомба хотел в Банско, е бил настанен там часове по-рано, с временен статут.След пристигането си в хотела младият мъж е седнал да пие в лоби бара. Към 4 ч излязъл на терасата, където стояли няколко души от персонала. Започнал да крещи по тях, че е от "Азов" и ще ги избие всички. Когато пристигнали полицаи, се заканил и на тях и семействата им с убийство.

29

Анонимен

преди 2 години

ЕС,тепърва ще сърбате попарата дето сами си надробихте.Това,че нашите медии са цензурирани не пречи хората да се информират от хиляди други места,закъснели сте с тая новина,вече знаем,че повечето държави вече са вдигнали ръце от тях.

28

Анонимен

преди 2 години

Обаче докато ЕС приемаше скъпоценните си талибани и аборигени, подобни опасения бяха замитани под килима.

27

Анонимен

преди 2 години

И кога станаха 7,1 млн., като вчера по данни на ООН бяха 5 млн.?Дойче зеле бяха послъгва.

26

Оле боле

преди 2 години

Даже набутаха 1 млн на Унгарците, после хубавата Европа им каза "спираме ви парите", щото видиш ли отказаха да играят в цирка със санкциите. Долни измамници са бабичките и дядовците в Брюксел.

25

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е, който има ресурс и акъл да инвестира в премества в модални домове, като охлювите колкото можеш да носиш, толкова, просто няма да има спокойни точки за дълъг период от време, постоянно релокация на безопасно от военни събития територии, целият свят е в спящи клетки и необразовани хора, които скоро ще изгладнеят зверски

24

Милен

преди 2 години

Да ги товарят и да ги пращат на освободителите САЩ.

23

Анонимен

преди 2 години

До 21 Те Украинците точно това чакаха. Да ги пуснат свободно в Европа)))))) Те и преди войната имаха право на пребиваване в ЕС за срок от 3 месеца,както ние бяхме едно време.

22

Анонимен

преди 2 години

Досега издържахме шведите от маалите , сега ще издържаме и тях и укрита ! Меко казано ми писна !

21

Анонимен

преди 2 години

Те вече го правят .Това са примитивни същества

20

Оле боле

преди 2 години

Тука дето всички ги защитават в този измислен сайт, колко от вас са се сблъскали с украинци? Имате ли си вземане даване с тях? Нагли са яко, все едно *** в Германия, същата работа

19

Анонимен

преди 2 години

Статията все едно е писана лично от Путин. Дойче Веле си е държавна медия защитаваща в рубладжийските германски политици начело с президента Щайнмаер.А, само преди 2 години тази медия редовно защитаваше всякакъв вид тъмнокожи мигранти.

18

А. Добър ден !

преди 2 години

Те Украинците точно това чакаха. Да ги пуснат свободно в Европа. И сега ужким бежанци...и айде в Германия. А всъщност всички са наточени с джуки и ци. Ци. и са невероятно щастливи като ги интервюират. Баш тия дето са тръгнали са пълни с пари и със скъпи коли. А тези които наистина имат нужда от помощ не могат да излязат от Украйна. И нямат къде да живеят.

17

Анонимен

преди 2 години

а бе я бе..знаете ли с какви луксозни коли дойдоха и измити,1 автомивка 12лв.да ви кажа и как са облечени,,ние на просяци приличаме пък те бягащи от войната.това какво говори за нас.и за тези дето ни управляват.БГ пенсионерите с втора ръка дрехи,украинките с изрисувани вежди и топ дрехи .балсам за коса си поръчваха в началото,за необходими продукти и вещи в беж.центрове.