314

Лойко

преди 2 години

От кога Войната стана ,,благородно дело,,. Путинови простотии. Няма оправдание за коя да е война. Руския народ не заслужава такова унижение,а и да им се чудиш на акъла,че има висок рейтинг.Стига да не е съчинен от КГБ.

313

Анонимен

преди 2 години

ТОЙ И ГЛАДОМОРА В УКРАЙНА Е БИЛ БЛАГОДОРЕН, *** ИН ДОВЪРШВА РАБОТАТА НА СТАЛ ИН.

312

Хаха

преди 2 години

До Майдан 372, за това ли има войничета с българско самосъзнание които умират на фронта защитавайки домовете си в Одеса и други градове ?

311

Анонимен

преди 2 години

Никакие санкции не собьют Россию и Белоруссию с ***. Лукашенко

310

всъщност

преди 2 години

Манията на м-р Путин е да изгради империя. Империята-на Сталин, на Чингис хан или някоя друга негова приумица не е ясно, но е ясно, че успешно изради Империята на Злото. Зло, което Путин е решил да разпространи по света. Войските му не освобождават, не помагат, те завоюват чрез убийства, насилие и разрушение. На Путин не му е необходимо да го уважават, Путин иска да всява страх. Това може да го постигне. Това прави и Сталин чрез Голодомор, уби милиони, но Украйна пак потърси свободата си.

309

Мдааа

преди 2 години

Виждаме благородните цели избиване на деца / пенсионери / инвалиди / кучета, изнасилвания, разрушаване на болници, жилища, къщи, грабежи ... т.н.Все благородни цели от които човек да се разплаче от гордост направо !

308

Анонимен

преди 2 години

За едно ме е яд. След унизителната загуба на раЗЗия, наистина наивните и благородни европейци, пак ще вземат да подават ръка, да "ги изправят на крака" и други безсмислени жестове. Със зверове се постъпва само и единствено по един начин. Имам предвид със 140 милиона зверове, да не си правят илюзии някои, че имало и "дуги" русляци. До 9-то коляно и земята да се залее с киселина...то не, че блатата и сега стават за нещо друго!

307

Анонимен

преди 2 години

Годовая инфляция в США по итогам марта ускорилась до 8,5% (с 7,9% в феврале), достигнув максимума с 1981

306

Анонимен

преди 2 години

Гледам тук из коментарите Българомразците, родоотстъпници русофили се чудят що на някои дето викат "смърт за Путин" им лепят толкова много лайкове и веднага заподозряха ЦРУ и фалшификации. Други викат "НАТО и САЩ финансират и въоръжават нацисти в Украйна, но нацистите в Украйна нямат муниции, пари и оръжие." За разлика от терористите дето наистина бяха въоръжени до зъби от САЩ. С тия мнения става много ясно защо сме на това дередже! Българомразци плюят по България докато ядат Български хляб!

305

Анонимен

преди 2 години

БЛАГОРОДЕН КОМУНИСТ,ЗНАЧИ...

304

Б@си

преди 2 години

До Анонимен 353 - ти сериозно ли? А какво правиха в Афганистан - садиха лозе ли? А в Абхазия и Осетия какво правиха? Строиха пионерски лагери? В Сирия какво свършиха? И ми казваш, че аз съм "промит мозък"? Питам се дали си по арогантен или по некомпетентен?

303

Калкан

преди 2 години

Много е голяма тази руска благородност, да изпепелява цивилни с ракети, а армията им да граби телевизори и инструменти от изоставените апартементи и къщи. Руската благородност е най-благородната на света.

302

Луд

преди 2 години

Естествено че са благородни. Умрелите и загубилите роднини от двете страни го знаят и те благославят.

301

Луд

преди 2 години

Естествено че са благородни. Умрелите и загубилите роднини от двете страни го знаят и те благославят.

300

Разбира се,

преди 2 години

че са благородни. Той и Сталин изби 50 милиона души, ама те всичките бяха гадове!

299

Б@си

преди 2 години

До Гиб Мелсън - имам един въпрос към теб! Ти очевидно си застъпник на всичко руско и на Путин. Та въпроса е следния - защо тези фамозни украински "нацисти" нямат съвременно западно оръжие? Украйна очевидно нямаше нито самолети, нито танкове, нито артилерия по западни стандарти! Защо "лошите" не въоръжиха до зъби украинските "нацисти"? За "лошата" Америка с военен бюджет над 500 милиарда годишно няколко ескадрили Ф-16 Блок 70, няколко дивизиона Пейтриът и други са нищо като финанси?

298

Huylo

преди 2 години

съвсем е изперкал. Сибирските шамани и ваните с еленска кръв са превърнали мозъка му в "блъди Мери". Межде другото, рашката днес има да плаща едни милиарди (долари), които всъщност няма. Хаси тъпанарите! Да си изнесат 3/4 от резерва и финансовите активи в "гнилия Запад"!

297

Анонимен

преди 2 години

ВИЖТЕ КВА ОТЧАЯНА ФИЗИОНОМИЯ!

296

Анонимен

преди 2 години

351 колкото убиха нацистите, нали? Я кажете колко нациста са разстреляни след присъди на Европа? И колко са живеели в затворите при комфортни условия, добре хранени и пазени от народната любов? Хайде, кажете де!

295

Анонимен

преди 2 години

ДНЕС ВСИЧКИТЕ ВИ НОВИНИ СА ЗА КРЕМЪЛСКИЯ ПССИХОПАТ!