50

До 56

преди 2 години

И защо мислиш,че ще им ям попарата?Аз съм на собствената си земя и аз давам попарата,не те на мен.

49

Анонимен

преди 2 години

Стига сте се оплаквали,бе.Във всяко стадо има и ***.Ние да не сме идеални.Като някой има свръх претенции,го поставяш на място и точка.

48

Анонимен

преди 2 години

Украинките са огромна конкуренция за българската жена.Флирта им е национален спорт в това са най добри.Красиви са и го знаят и го използват.Естествено имат и големи претенции.

47

Анонимен

преди 2 години

Ооо,не сте яли попарата на урките,само изчакайте.Това е още свеж полъх от богатия им репертоар.

46

стана ли ви ясно?

преди 2 години

Естествено, че се държат нахално - те не бягат от война! Те се домъкнаха на безплатна почивка и сега ще разкатаят фамилията на Европа. Самият факт, че от вчера кръчмите в Киев са препълнени, а флизьорските салони записват чак за май говори достатъчно - нито са измъчени, нито са изплашени. Муфтаджии най-ниска класа! Всяка друга версия е съшита с бели конци пропаганда.

45

Анонимен

преди 2 години

Бе я ги изхвърляйте тия неблагодарници!

44

Анонимен

преди 2 години

Абе нали им гледам в ютюб жилищата на какво приличат. Коптори с килими по стените.

43

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се,че има мухъл по стените.Ако е къща за гости,независимо дали са българи или чужденци,трябва да има нормални условия за живот.

42

До 20 Ant

преди 2 години

Като са свикнали "на луксове", да си плащат от джоба за това. А не да търсят лукс за сметка на бедните българи, които отделят от малкото, което имат, за да им помогнат. А пък като са толкова обединени, да се връщат и да се бият за родината си. И да, нека не се показваме толкова гостоприемни, защото после ни плюят в очите! Аман от наглеци!

41

КГХ

преди 2 години

Човек, който бяга от войната, за да спаси живота си и този на близките си е готов да приеме всякакви услвия! Опитах се да ви предупредя, че украинеца е много Нагло и Неблагодарно същество..., за жените им да не говоря, дори Кобрата е по-разбрана! Не им се връзвайте, страшни манипулатори са и са много злопаметни!

40

Анонимен

преди 2 години

А защо не са в бежански лагер като са бежанци?! Сирийците и авганистанците при нас в Харманли в лагера Бък тия нахали на хотел, че и мрънкат. Да не би едните да са повече хора от другите?!

39

Анонимен

преди 2 години

Не е само в България, в тубата и тикток е пълно с клипове от Полша и Молдова за недоволството на укранските бежанци, че не са ги настанили в някой луксозен хотел, а в къща. Дето се вика като ще е безплатно поне да е луксозно.

38

Петолъч

преди 2 години

Тъй ще е тя. И по- ще става. Чакаме.

37

Анонимен

преди 2 години

Още не са дошли всички украинки а само малка част.Тепърва ще дойдат още.Доста са нахални и съвсем не се притесняват че са на чуждо място.

36

Анонимен

преди 2 години

Искам да се сетите кой покани украинската и.з.мет в България. Само след няколко месеца нашата държава ще пламне в размирици ,болести ,омраза...... Тогава Кирил Петков, същия ,който заедно с няколко стотин безмозъчни твари от България ,които доведоха украинците, да бъдат съдени и наказани от цялото ни общество за предателство,измяна.....

35

Храбрите бояджии

преди 2 години

Храбрите бояджии бабикяноидиота и xaджиГЕЯ станаха за смях и т.ашак на цяла България! Добре че и двамата ca o.лигофрени та не съзнават какъв резил станаха. Хахахаха. :-)))))))

34

Анонимен

преди 2 години

Сигурно искат 5 звезди, ол инклузив с безплатен алкохол, джакузита, басейни и пр.

33

Bond

преди 2 години

Аман от навлеци с претенции! Като не им харесва тук - чимадан, вокзал и Киев!

32

Анонимен

преди 2 години

Така са по цял свят. Щом Швейцария и луксозни хотели в Испания не ги устройват, смятайтли, защото пътувала безплатно в градски транспорт в Австрия. Тя си показала украинския тралили ли в Австрия, защото пътувала безплатно. Тя си размахала украинския паспорт и те пак я глобили 60 евро. Представяте ли си? Не я оставили жената да си пътува безплатно. А тя украинка-привелигирована с повече права от самите австрийцие! А има един тик-ток, където една украинска кифла се оплаква, че я глобили, а тя укра

31

Анонимен

преди 2 години

Ами, да ходят във Военна Рампа при афганците, ако не им знася.