106

До Оценка на Пентаго

преди 2 години

Ти сигурно още не верваш, че Русия ще нападне Украйна, нали?

105

Анонимен

преди 2 години

До 110 ами айде де чакаме ви в Европа:)) Азиатски гумени тикви. Ако успеете да излезете от Украйна нали..... охльов.

104

Оценка на Пентагона?

преди 2 години

Вервайте.

103

До Не мое да бъде

преди 2 години

първо контингента е 150000. второ, мобилните крематориуми са не случайно там. всеки се пита къде са руските трупове, щом самите те признават за хиляди жертви?

102

Анонимен

преди 2 години

Много са разочаровани русофилите щом започнаха да говорят за истинска война

101

Анонимен

преди 2 години

Сащ няма да помогнат на Украйна ама България с това глупаво правитество начело с Кирчо ще скочи право във войната.

100

До Хичо

преди 2 години

Американците също имат атомни бомби и даже знаят доста по-добре от ***.ите руснаци как да ги използват - Япония, Афганистан, Сърбия... Причината е, че американците не започват и не участват във война, която знаят, че няма да спечелят. И в това отношение имат опит. Затова нападат отдалече и не сами. И сриват всичко, пък после питат.

99

Анонимен

преди 2 години

За това нетрябва да иставаш вкиснали старци да управляват 20г. В каква беля ги вкара само джуджето целия руски народ. Не е истина, какви санкции и загуби търпят икономически. Да не говорим военно. Милиарди се изправят всеки ден... трупани десетилетия от лишения. Но явно народа им синго заслужава.... още е *** и ограничен. Можеше да се отнася с уважение към Европа и нямаше да има проблеми.

98

Анонимен

преди 2 години

Руснаците бягат масово и изоставят танковете.Само разни наемници за пари са останали в руските редици и заблудени мобилизирани чукчи от далечния изток,бедни селянчета.

97

Ясно

преди 2 години

Пак имаме "източник от Пентагона който пожела да остане анонимен"!Защо!?Защото е на това му се вика дезинформация и фейк нюз!

96

Не мое да бъде

преди 2 години

Ти да видиш. 15% загуби на 350 000 контингент са 50 000 души. Дека са ги копали бе? То бива да пишеш глупости ама да не можеш и да смяташ не е добре. Ако се сметне и наборниците ще се окаже че млизо 100 000 русначета са си отишли. То това да не е Нагазаки?

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104Поскъпва само у нас, нали сме им сателит на рашките, даже един сикаджия облече фланелка с лика на джуджа, направи си сам сметката за какво става на въпрос в БГ и какви "бизнесмени" имаме :)))

94

Анонимен

преди 2 години

Тая армия ако си задейства тежкото оръжие и тръгне на истинска война а не на терористична акция ще изравни Европа и САЩ за 30 минути.

93

не знам

преди 2 години

какво му се иска на Бидона да е загубила Русия, в мокрите му сънища, но Европаси спечели обикновен фашизъм задълго. От укропитеците не е лесно да се отървеш. Гледам клип от Испания. Настанили ги испанците/ не знам с кой акъл/ по курорти в луксозни хотели. Но сега им почва сезона и искат да ги преместят. Тълпи от разгневени, протестиращи укри пред хотелите им, отказващи да се изнесат. И не моат ги помръднат от там. Те от един хотел не могат да ги разкарат, какво остава от страната.

92

Костя Копейкин

преди 2 години

Това всичко е по план на великите руски генерали. Рассия, Рассия!

91

Анонимен

преди 2 години

Според официалната руски медии няма война, няколко, но малки групи хора са умрели. Има-няма, я няколко стотин. Сега като почват да се връщат, има две теми табута:1. да се говори за умрели войници в Русия 2. Да се търси отговорност за военни престъпления. За да не стане ясно какви решения е взимал върхушката.

90

Анонимен

преди 2 години

И ни плашеха, че тая армия може да е в Берлин за седмица. Само паради и пропаганда. През 90те здраво ги нашляпаха в Чечения с си потрошиха краката да бягат, а после им трябваха още 10 години да се оправят там. Чечения е по-малка от София...

89

Анонимен

преди 2 години

Влюбените в путин да не се нервират а да се примирят с реалността и да го поемат спокойно!

88

Анонимен

преди 2 години

Е, защо тогава желязото поскъпва? Претопете 20% от руската военна техника и воала!

87

Анонимен

преди 2 години

Путин си знае работа, не го мислете.