37

Споко

преди 2 години

Русия губи по всички фронтове. Русктие войници дезертират масово и бягат. Украинската армия до дни, даже до часове влиза в Москва с джавелините и байрактарите и Путин отива на съд!

36

Стига нежности

преди 2 години

Време е руската артилерия да започне с барабанен огън и бомбени валове. Прочистване на квадрат. Преди това - предупреждение за евакуация на цивилните. Който не напусне си е за негова сметка. Айде стига лигавщини и глезотии.

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 .в понеделник имаше мощна подкрепа в берлин даже от тези руснаци които не живеят в русия... Най.много да ги върнат обратно при Путин.

34

Анонимен

преди 2 години

Тези украинци които идват тук много претенциозни. Искат само по морето да ги настаняват и то в модерно обзаведени домове. Това хора бягащи от войната ли са?

33

Анонимен

преди 2 години

Сценарий 11 Русия и Украйна се съюзяват и заедно нападат Константинопол и го християнизират! Путин е провъзгласен за император в църквата Света София. ХР - с този знак ще победите и ще завладеете целия свят!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 30 Ами руснаците в Берлин като не са на това мнение да се прибират обратно при Путин. Може и да отидат да воюват в Украйна. Безкрайна руска наглост.

31

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Първите ДВА варианта ....забравете за тях. С тия нови оръжия украинците порят окупатора ,като риби.

30

УМЕН

преди 2 години

80% от населението на Уссрайна се състои от алкохолизирани полудиви лууумпени. Агресивни *** без образование с ниво на осъзнатост на кучета. Но бесни и злобни. Разбира се има и свестни, интелигентни нормални хора, но те са малцинство. Мнозинството са човешки отппадък.

29

УМЕН

преди 2 години

80% от населението на Уссрайна се състои от алкохолизирани полудиви ***. Агресивни *** без образование с ниво на осъзнатост на кучета. Но бесни и злобни. Разбира се има и свестни, интелигентни нормални хора, но те са малцинство. Мнозинството са човешки отппадък.

28

Анонимен

преди 2 години

Само първите 2 сценария могат и ще се случат. Абсурд е да се мисли, че Украйна със сила ще спечели. Без авиация, танкове, ракети нямат никакъв шанс. Стига глупости. Русия ще си отцепи цяла южна и източна Украйна и ще приключи войната.

27

Анонимен

преди 2 години

Russian protest berlin Вижте руските емигранти дали да на това мнение от шеста точка

26

Анонимен

преди 2 години

Ботоксовото джудже по-добре да не беше започвал тази война, защото се разбра колко му е слаба армията и колко му е слаба икономиката.

25

Анонимен

преди 2 години

Да съ пръждосват, Нато и Ес от там, те създадоха този конфликт. Както, каза един американски професор, ако Китай и Русия си направят, бази в Мексико и Канада, ние ще сме много "щастливи".

24

Анонимен

преди 2 години

Леле какви военни експерти. Месец и половина не могат да разберат за какво е войната, какви са целите и как ще приключи. Дали тук 6 подточки да си избираме.

23

Гиб Мелсън

преди 2 години

Руснаците бяха много подозрителни защо Макрон през последните дни постоянно звъни на кремълския джудист и настоява за хуманитарен коридор в Мариупол. Руснаците се изказваха, че това настояване е много подозрително и чак сега стана ясно. Защото е имало и френски легионери при азовците и той се е опитвал да ги спаси. Мир на праха им!

22

Анонимен

преди 2 години

Путин ще управлява още дълго ..в понеделник имаше мощна подкрепа в берлин даже от тези руснаци които не живеят в русия.... Голям булевард беше задръстен от двете страни коли с руски знамена

21

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще дърпа конците на поданиците си и ще води зад Кулисите Война със Русия до последната капка Украйнска кръв. САЩ Не е НАТО - НАТО е инструмент на САЩ !

20

Украйна

преди 2 години

Няма международно признати граници.

19

логиката сочи ВОЙНА

преди 2 години

Украйна е само за подгрявка на публиката. Китай ще играе мача в тежката категория.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен АлкохоликВиж сямой човек, срусофил не може да спориш, все едно да говориш на дърво, тоест нема смисъл :)) Руснаците имат много загубени войни, включително и ние сме ги били по времето на ПСВ, когато неканени навлязоха в Добруджа, да не говорим, че те когато водят войни, дават най-много жертви, щото немат никаква тактика :)