107

До 117

преди 2 години

Отивай при ситите в раша. Кво те е грижа за Европа!!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Докато Европа си мисли че със зелени енергии и корабчета с втечнен газ идващи през пет океана ще компенсира руската газ, Путин може да прави каквото си иска с Украйна. Ако ЕС иска наистина да натрие носа на Путин да почва ударно да прави ядрени електроцентрали, а Германия да си отвори вече затворените такива! Срам - Европа е люлката на ядрената енергия, а си затвори половината АЕЦ-и заради зелени ге*йове. А да ви светна, че в старите планински масиви - Скандинавие и Родопи има много залежи на U

105

Ужас

преди 2 години

САЩ продължава да купува от Русия а нас ни прави на луди и страдаме.

104

Анонимен

преди 2 години

Ами, виж сега, прояви разбиране към феновете на Путин. Не Китай и Индия, скоро и Еритрея, Северна Корея и ЦАР ще им изглеждат като достойни търговски партньори и потенциални потребители на огромни количества газ :) Аз не бих се учудил скоро да започнат да ни убеждават, че китайските и индийски коли са по-добри от европейските.

103

Ради

преди 2 години

Излишния газ ще си го вкара одзад. Елементарно!

102

Анонимен

преди 2 години

Светът не се върти около Расийка и ***. Моля не ни занимавайте с тях.

101

Анонимен

преди 2 години

Ще я продава на САЩ, а САЩ ще ви я продава на вас, балъци!

100

11

преди 2 години

Четох до дойче с кисело зеле... Руснаците ще намерят къде да пласират газа, ама ЕС ша разбере де одат да акат гладните.

99

Напомняне

преди 2 години

Историята помни времена, когато в цивилизования Запад са изливали мляко в морето само и само цената му на пазара да остане висока. Природният газ, както и млякото, е стока. Понякога може да бъде по-изгодно да го изгориш, отколкото да го подариш.

98

До 106

преди 2 години

Ми ти не чакай до другата зима! Спасявай се в раша още сега!

97

Анонимен

преди 2 години

До Буча Цинизма на русофилите е равен само на жестокостта на престъпленията на руските им господари. Връзката също не е случайна, защото само такъв цинизъм, може да оправдае такива чудовищни престъпления

96

Двойни стандарти

преди 2 години

Защо никой не побликува мнението на учени от ЕС който алармират за еко катастрофа заради втечненият газ от сащ?!

95

Анонимен

преди 2 години

Ще си зарежда танковете докато стигнат до Полша и Приднестровието, това ще прави!

94

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, че може да я прави, каквото поиска. Може дори да я гори тази газ. Работата е там, че в момента единствените адекватни приходи на Русия са от газ. Друго няма. А войната е десетцифрена, ако не и единайсетцифрена сума. Всеки ден. Половината пари са в западни банки и са замразени. Златото няма кой да го купи. Европа, в същото време, преговаря с Алжир, Азербайджан и кой ли не, които с кеф ще заменят Русия. Та, добивът може и да не се възстанови, защото няма да има за какво :)

93

Анонимен

преди 2 години

И какво точно ни казват в статията. Така или иначе ще имате проблеми, вместо да го изгаряте давайте ни го на нас. Ние ще плащаме в каквито си искаме сметки, които обаче предвид санкциите, ще имате достъп, ама някой друг път. А и за какво са Ви, след като пак поради санкции не може да си купите нищо, което реално Ви трябва.Добре звучи нали, особенно за типичен мошеник.

92

Сандо

преди 2 години

квото и да пишат Руисия може всички и ако решат ще го направят. Да му мислим ние в ЕС, от сега ми става студено и тъмно

91

Буча

преди 2 години

Дайде Буча, дайте Буча, трупове малко такова от Буча, за дивашката война която започна дивакът Путин!

90

Анонимен

преди 2 години

Какво ще прави Путин с излишния газ - ще разберете следващата зима! Чисто исторически Русия разгромява противниците си обикновено зимата!

89

факт

преди 2 години

Ние да му мислем всичко ще поскъпне и живота ще е по тежък.

88

Анонимен

преди 2 години

а хаааа ! Пише се за доставките на руски газ за Европа и между капките се слагат измислени мнения на измислени украински фашаги ! Не мислете вие какво ще прави русия с своя газ а мислете какво ще прави ЕС без газ от Русия или с прескъп друг газ и какви ще са цените на стоки и услуги тогава . то от сега още започна поскъпване а тогава не ми се мисли