244

Факт

преди 2 години

Фактите болят, а Руски разработки. Много ясно че Рассия няма да нападне никоя от изброените държави - тука някакви копейковци тръгнали да плашат хората и да клатят държавата, *** няма да им се получи. Следващата стъпка ще е влизането на Швеция и Финландия в НАТО - да видим Лавров тогава какво ще реве.

243

анализатор

преди 2 години

До: номер 271 Доколкото си спомням, армията ни вече е доброволна и професионална отдавна. А шкембе войводата Каракачанов отдавна не е министър, тъй че... сам си отговори! Никой не воюва без пари!Печели този, който ги има в изобилие - а това са САЩ и ЕС. Путин няма нищо!Затова губи войната!

242

Факт

преди 2 години

Според руските разработки в България следните държави - САЩ, Белгия, Канада, Чехия, Франция, Гърия, Португалия, Румъния, Испания, Швеция, Холандия, Великобритания и Турция са "вкарани" във война с СССР, защото дават или продават оръжия на украинците. Само да ви питам руски разработки - кога СССР ще почне да ги бомбардира? Мерси.

241

Анонимен

преди 2 години

До анализатор А син имаш ли, да го пратиш доброволец, щом ти не щеш?

240

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе хранете троловете моля. Т.нар анализатор е дежурен плювач пишещ небивалици за да разлайва коментиращите.

239

Анонимен

преди 2 години

Трябва да заявим ясно:Вашата война не е наша, нашата страна не е ваша!

238

анализатор

преди 2 години

До: номер 263 Напротив, всичко си имам. И всичко ми е в България, защото съм българин и патриот. Нямам нищо нито на Запад, нито на Изток, нито на Север, нито на Юг! Накратко - нямам нищо извън България! Ни куче, ни коте!

237

Анонимен

преди 2 години

До 264 Да, в наркоманските видения на Зеленски... Иначе в реалността не е.

236

Анонимен

преди 2 години

264,глупости.Украинци също масово се предават.

235

Това ще е краят

преди 2 години

Когато страхливата украинска армия излезе от градовете и престане да си избива населението, тогава им пращайте каквото искате - вече няма да от значение. А дотогава всяка помощ е равнозначна на подкрепа на тероризъм. Вече започвам да си мисля, че би било добре спецоперацията да стигне и до България, да ни отърве от подобни жалки и безотговорни квази-политици и типчета, вкл Николай Божилов.

234

Анонимен

преди 2 години

Вярно е! Руски войници масово минават на страната на Украйна, че там имат по голям шанс да оцелеят!

233

Анонимен

преди 2 години

анализатора сигурно ни семейство има,ни нищо.Кука си сам и се чуди какви глупости да пише.Нали децата са му на запад...за тях страшно няма пък другите тука ако ще да измират.На повечето от тея в парламента децата са им на сигурно място извън България.А тея от НАТО ще ни жертват и ще се бием до последния бъларин.

232

Анонимен

преди 2 години

До анализатор "руските войници преминават вече масово на страната на Украйна." Човече, сънуваш яко :))) Пиши се вече вместо "анализатор", "фантазьор", по-достоверно ще е :))

231

Анонимен

преди 2 години

анализатор,що ще те върнат?Защото си над 60 години?Бегай в старческия дом.Аз заради някакъв изкуфял няма тука да умирам!Тези,които там ще го решават също не са на възраст за мобилизация.

230

Анонимен

преди 2 години

...и това ще е силата която ще ни унищожи като нация. Господарите очакват някакъв признак на достойнство поне тук там и остават изненадани как подобен народ шампион по самооплюване е оцелял мразейки себе си (древен при това!). Тази черта се проявява устойчиво при всички режими и господари - фашисти, комунисти, демократи. И не става дума за принуда и насилие НЕ - за състезание по САМОПРЕДЛАГАНЕ става дума. Най-малкото което такива правят е да наричат оръжията - неоръжия а докъде могат да стигна

229

Анонимен

преди 2 години

пyти трябва да обещае, че няма повече да прави така !

228

Анонимен

преди 2 години

До анализатор Аа, споко, те там никого не връщат. Даже имаше едни американски доброволци, дето бяха в шок, че като опитали да си тръгнат, ония не ги пуснали и им срязали паспортите. Ще те вземат и теб, няма проблем.

227

Анонимен

преди 2 години

анализатор,не се излагай...те освободиха затворници и им дадоха оръжие.

226

анализатор

преди 2 години

До: номер 240 А така като повдигна въпроса за доброволчеството да добавя, по-скоро да поясня, Украйна си има достатъчно доброволци. Искат само оръжия.Те сами могат да си ги използват. Даже нещо повече - руските войници преминават вече масово на страната на Украйна. Така че желаещи да се бият има достатъчно, и аз нямам желание да се бутам между шамарите. Но виж, оръжие - YES!!!

225

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Е като си имат достатъчно, стига им, айде стига са ревали! Ние нямаме достатъчно и не е правилно да помагаме!