98

Анонимен

преди 2 години

Вече става смешно. ЕС няма нужда от руски газ. Никой не се интересува от голташка Русия. Русия фалира. Населението й емигрира с по-бързи темпове от клетите украинци.

97

Анонимен

преди 2 години

няма ли истински мужики, дето да направят преврат в Кремъл, да се отървем от едно зло!

96

Анонимен

преди 2 години

Не е само за отопление,а и за производство.Чакаме Кирил Петков с обяснение от какво не се умира.Мухлясал хляб?Дървени стърготини?

95

Анонимен

преди 2 години

Браво, 2те години ще станат 2 дни, идеално. Ба ша плащам малко по-скъпо, но няма му дам рубли на тоя.

94

Анонимен

преди 2 години

Колко струва една рубла?Колко рубли струва 1 кубик газ?Рублата не се котира на борсата има нула срещу нея.

93

Анонимен

преди 2 години

До 97 Хубаво амаПишеш тука като да не е без хич и се опитваш да се правиш на умен но цените растат с всеки изминал ден в Европа а сигурно и в България. Откаже ли европа да плаща в рубли руснаците ще спрат газта и нефтопродуктите веднага , на момента даже и ни очаква жестока инфлация и безбожни цени на всички стоки

92

Анонимен

преди 2 години

ЕС търси спешно рубли,на валутните пазари в Цял свят! Е сега Рублата ако не мине долара,не знам кога ще е!-:))) Мачкай Вова!!! Безплатен обяд няма!

91

Анонимен

преди 2 години

Пък госпожа урсула каза, че нямало да плаща в рубли. Няма проблем, щом не плащат няма газ. Скръц кранчето пък да си помислят. То в германия юни месец сутрин е по 10 градуса, бързо ще размислят.

90

до 104

преди 2 години

Ами германците затова са 10 000 пъти по-богати от тебе, беден ***. Защото имат вдигнати глави. И да, аз бих стоял на студено, но на Путин пари не бих дал! Ясен си, че бачкаш за 2000лв. в склада и си по-снишен от роб в Сомалия, но не всички сме така. Край с Русия! Край с храненето на руския поробител бедняк. По-добре без газ, отколкото с Русия. Толкоз.

89

ДжоБаеца

преди 2 години

1 рубла = 0.018 лв 1 руло тоалетна хартия 0.25 лв най евтиното1рубла = 1къс тоалетна хартия може и използвана.

88

Анонимен

преди 2 години

Абе, пичове, пролетта дойде преди една седмица. Какво мръзнене бълнувате вече?! Навън е 20 градуса!

87

Анонимен

преди 2 години

Не виждам как ще постигнат съгласие при положение че договорите са ни в евро. Освен самите получатели да ги обръщат

86

SWAN

преди 2 години

"блокът ще може напълно да се откаже от руския газ в рамките на 2 години" - в рамките на тези 2 години ни спретнаха голямо духaне :)))))))))))))))))))))))))

85

Анонимен

преди 2 години

Бегай...в Германия Петер Хаук призова германците да мръзнат и да стоели на 15 градуса и им обясни как от това не се умирало.Сега ще чакаме Кирил Петков същото да ни говори с елементи на гладуване.В България си е доста студено зимата.Интересно какво ли ще ни кажат от какво не се умира?

84

До 97

преди 2 години

Обясни как е закъснял след като Европа консумира въглеводороди за ЕДИН милиард долара дневно?

83

Анонимен

преди 2 години

Кви рубли бе?Абе аз казах ли ви,че тоя е луд?!По какъв курс?1 рубла=0,значи никой на никого нищо не дължи!

82

Мишо

преди 2 години

До 92 не се казвам Миша. Българин съм за разлика на много от вас, българин и родолюбец, човек на който му пука за държавата и за хората в ней. Човек, който всеки ден с болка вижда как хора като тебе ограбват или просто съсипват нашата държава и много вече бедните хора живеещи все още в нея!

81

tt

преди 2 години

нищо лошо няма в това аз ви питам господа българи като отидете на касата в магазин в какво плащате със сигорни не в реали,шекели,рупии човека си иска неговата валута ,а че някои печатат фалшиви пари това за това ревът защото това трябва да спре по тази логика защо да ходя на работа ще си печам пари и ще си живея охолно НО зад океанските тарикати искат само те да печатат мразят конкуренцията

80

До 93

преди 2 години

Ми ОСТАВАМЕ БЕЗ РАША ГАЗ!!!!! И КВО НИ БОЛИ!!!!!!!

79

Анонимен

преди 2 години

И коя компания ще иска да прави бизнес в подобна "държава", в която един човек си променя, каквото иска, когато иска и както иска, без да се интересува от собственото си население (да не говорим, че провежда геноцид в момента сред роднините на това същото население, а то му ръкопляска).