77

Двойни стандарти

преди 2 години

Ако Русия действа ше както сащ и нато да убиват и рушът всичко по пътя си до сега Украйна да е паднала.

76

Тези

преди 2 години

тъй наречени "украинци" са руски селяци от периферията на Руската империя. Тавариш Ленин им създаде политическа организация - комунистическа република, после през 1991г тавариш Йелцинь на няколко бутилчока водка им създаде и държавност. Те обаче селяни хора не успяха да я задържат. Време е за де-комунизация. Украина е комунистическа измишльотина.

75

Анонимен

преди 2 години

До 8 години Няма да стане вярно, колкото и пъти да го напишете.

74

Руская Мать

преди 2 години

Я очень гордая что мой сьiн погиб для свободе русийского народа от укранских фашистов, которьiе хотели обануть нами что ЕС ето что ниибудь хорошее.

73

факт

преди 2 години

САЩ не иска мир в Украйна те ще воюват с Русия до последният Украйнец.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "Защо ли, не ги обичам урките?" Защото трябва да си намираш винаги някого, срещу който да се пениш, за да ЗАБРАВИШ.

71

До Путинистите

преди 2 години

Много сте ми забавни всичките. На черното казвате бяло... Украинците съсипват ''могъщата'' руска армия. За 1 месец руснаците не са превзели нито един голям град. Изгубиха 10 000 войници, 500 танка, 1300 бтр-и и какво ли не още. Паднаха толкова ниско че бомбардират болници и детски градини. На това ли се радвате? Т..пи пр..ми..ти моз..ъци.

70

Анонимен

преди 2 години

Мелсън, слушай руските експерти и далеч ще стигнеш. Щяха да вземат Киев за 24 часа, та няма как да не са добри.

69

Анонимен

преди 2 години

Защото знае, че щом Путин се измъкне някак си от там, ще им праща "подаръци"...----------Путин наистина подари доста неща на Запада. Стотици милиарди по сметки (реално смъткнати от гърба на руския народ с цената на малко над 300 лева МРЗ), яхти, жилища... Както каза един руски анализатор - "Русия е първата държава в историята, на която бяха взети репарации в аванс" . Велико достижение на гениалния питерски геополитик, наистина.

68

До 55

преди 2 години

Абсолютно не си наясно със ситуацията и пишеш големи глупости. Малко почети и после пиши.

67

Гиб Мелсън

преди 2 години

Руските военни експерти твърдят, че съвсем скоро на украинската армия й свършва горивата ГСМ. Няма кой да ги снабди с горива.Обаче пък включвам българските телевизии и слушам от български ескперти, че времето било в полза на украинската армия. На кой да вярвам? На нашите експерти или на руските експерти?

66

Анонимен

преди 2 години

Много е простичко - ако искаха бавна война, щяха да подготвят най-малкото повечко храна на войниците, а не властите във Воронеж, например, да молят местните търговци да дадат по нещо там за войниците на фронта. И нямаше да пращат Росгвардия в първите линии. Има и още, но като за начало и това стига.

65

Анонимен

преди 2 години

путин първо трябва да окупира нещо, преди да почне да разделя. за момента яде само шутове в мордата.

64

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Когато хан Аспарух е минал на вемето по...тези земи,на път към Онгъла,не е срещнал нито един...украинец.От где се...взеха и кога се...наеха,си остава...изторическа загадка.

63

Анонимен

преди 2 години

А защо не, Турция как раздели Кипър?

62

Анонимен

преди 2 години

Украинците са същите като руснаците, само че още по-проклети...

61

Аааааааа

преди 2 години

Кой е толкова сигорен че искат да свърши за 2 3 дена операциятя а че не искат бавно и мъчително дс изтрият урките от картата на света

60

Анонимен

преди 2 години

Западът умишлено не се юрка да омиротворява и поддържа огъня на войната в Украйна... Защото знае, че щом Путин се измъкне някак си от там, ще им праща "подаръци"...

59

Никакво разделяне

преди 2 години

няма да има. Украинската област ще бъде ре-интегрирана обратно в Руската федерация, а нейната войска ще бъде част от Руската армия. На расизмът ще бъде сложен окончателен край, а западните и южни части на областа ще бъдат милитаризирани с цел защита от агресивния военен блок НАТО. До средата на лятото всичко приключва. Нацистката върхушка в Кииф няма гориво. Скоро няма да има и той. Как ще продължат да се съпротивляват нацистките батальони. Няма как.

58

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Не се предвижда разделяне на Украина. Предвижда се присъединяване на тази всякога била Българска и Руска земя отново към Русия. А Зеленски има проблем с мозъчното вещество,защото ако той бе наистина за мир,досега трябваше да си е подал поне хиляда пъти оставката. Украинците,сиреч шкеназките евреи ще си платят за унищожението на Две Български Държави,за паленето на Български знамена,за поругаването на Паметникът на Кан Кубрат... Да живее Русия!