364

Анонимен

преди 2 години

Руския ботуш мирише отдалеч!Благодаря!

363

Бесен

преди 2 години

Ако можеха да спасят света и от себе си щеше да е чудесно! Между другото напоследък забелязвам движение в правилната посока:) И ако можем да си пожелаем нещо хубаво за тази година - да взривим ***!

362

Анонимен

преди 2 години

Намираме се в исторически момент. Сега е момента да скъсаме с Петата Колония, която е в България от 150г. насам, и заради която сме на последно място по всичко в Европа!

361

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от освободители!Особено от комунистически разбирачи!

360

Моча

преди 2 години

Си е екстра, трябва малко модификация, за да отговаря на историята и сме 6. Вместо автомат, тъй като альошкин с никой не е воювал, да размахва чужд нотариален акт, като символ на "освободената" чужда собственост и резултатите от кражбите в "освободената" страна

359

Анонимен

преди 2 години

Не зная, как може да има такова дебелоочие? Изпращаш млади момчета на смърт, а си се загрижил, че се осквернява паметта на мъртвите? И както някой спомена, не се ли замислят, защо няма боядисан, или надраскан паметник посветен на руско- турската война и освобождението, а това се прави с такива посветени на "освобождението" от нацизма?

358

aa1830

преди 2 години

В София има предостатъчно паметници, улици, църкви свързани с Русия. Според мен трябва да се поразредят малко и като за начало при евентуално скорошно отпътуване на Митрофана да си вземат и паметника на съв. армия, а на негово място да засадят някое и друго дърво.

357

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и е ясно ,че много хора не са учили история.Втора мировая - Германия напада СССР. Хитлер иска да стигне до Москва и да покори света.СССР освобождава Европа заедно с западните армии и САШ ,Европа от нацизма.Следва подялба на света и ние като държава съюзник на Гемания ядем пердах.Уйрайна 2022 - Русия провежда специална операция която ще се учи от следващите поколения.Целта ликвидиране на останките от нацизма на територията на СССР.Спомнете си каква беше тази територия.

356

Българин

преди 2 години

До Анонимен...... Латвия вече пропищяха от безчинства....... Не те ли е срам да разпространяваш гнусната руска лъжлива пропаганда?

355

Само питам

преди 2 години

До Анонимен..... Русия е дала милиони жертви да заличи нацизама преди 70 години и........ А колко жертви е дала Украйна, колко Беларус, колко Казахстан и така нататък? И дадените жертви от руснаците да не би да са индулгенция да в, ршат престъпления и убийства, да разрушават градове и да окупират територии?

354

Някой

преди 2 години

Точно вие ли говорите за " цивилизован, разумен подход,"?!! Нещо не доумявам!

353

Гаварит Масква

преди 2 години

Чакайте малко ся нали навсякъде тръбите,че сте Освободители. Защо се държите като окупатори. Янките затова ви бият навсякъде, просто правят нещата хитро и културно, а не селската.

352

Българин

преди 2 години

До за..... ние сме народ от слънчогледи-откъдето свети, ната...... Не сме народ слънчогледи! От Съединението до днес Русия и русофилите сте най-големите врагове на България и българите.

351

Американски летци

преди 2 години

А във Варна ще има помен от коварните бомбардировки от кораби на жилищни кварталии мирни хора , която извършват "смелите" ни братя "освободители" 1916. 100 години по-късно тактиката е същата, страшно развитие

350

за

преди 2 години

ние сме народ от слънчогледи-откъдето свети, натам зяпаме. преди наричахме нато-агресивен военен блок, а русия освободителка, сега обратно - русия са агресори, а нато освободители. да се чуди и мае човек!

349

Идей

преди 2 години

Сега за милионите жертви в борбата с нацизма. Гледайки УКР мисля,че е резултат от руския военен стратегически гений, пращаш 20 момчета да превземат кладенеца. Облечени са с квото са им дали майките им, пратени са на 10000 км от дома, климат, хора около тях нищо общо, храна няма, само крещят по теб. Та тичат 20 за кладенеца, избиват 18. Двама пият вода и носят кофа обратно..пишем военна победа. На другия ден пращаш други 20 за вода, боли те фара за ***...пак военен успех..после паметник и ...

348

До 423

преди 2 години

До АнонименМир ще има когато джуджеро психопат легне при Ленин.

347

Анонимен

преди 2 години

На мястото на м.о.ч.а. трябва да се издигне паметник на хан Аспарух.

346

Анонимен

преди 2 години

*** народ , слаба държава ! Тук са налазили само неграмотни и озлобени писачи или са се активирали заради някой друг лев . Това е тотална простотия и облика на съвременното българско общество чалгари .

345

гост

преди 2 години

Ще направим спец-операция за спасяване на паметници! Всичките в музея, на сигурно място.