28

Анонимен

преди 2 години

До до 1 За какво са им, като е вкарал мобилни кремакториуми?

27

$$$

преди 2 години

Пропаганда и лицемерие! Забравихте Ирак, Авганистан, Либия, Сърбия, Сирия и др....

26

Опорката

преди 2 години

Ако е така както казват червените Руски ***,че някакви нацисти използвали населението за жив щит,защо не видяхме поне един Украинец да излезе по някоя телевизия и да каже,че това е така.Всички Украинци казват,че Руснаците бонбардирад наред цивилни и военни обекти.

25

101

преди 2 години

България е на 120 място по свобода на словото!

24

Mr STARBUCKS

преди 2 години

Ако човек влиза само в този сайт,ще остане с впеатление, че България е изцяло заразена от Путиновата чума. Тези дни разговарях с много приятели в България и единното мнение е че, българина е ЛУДНАЛ да помага на Украинските хора. Попитах и за Путинофилите .... един от моите приятели ми каза : "тях никой не ги брои за сливи"

23

Двойни стандарти

преди 2 години

И нито дума за фашиските отряди който не пускат ,убиват хората и ги държат за жив щит?!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Във всеки русофил дреме по един Чекатило.

21

Анонимен

преди 2 години

Трагедоята на тези хора е ,че са се родили в Украйна и са си избрали комик за ,,цар".Всичко това можеше да не се случи ако 2014 мислеха а не емоционално вярваха в демокрация.Основното не писано правило на демокрацията е ,,разединяеайте се".Това се използва за завладяване.Украйна е поробена страна.

20

Анонимен

преди 2 години

Мдааа-даже видях как руски войници ядат бебета,да!В нета го има :) А специалните части на смелите укри се бият на приземния етаж на Кремъл,а Путин се скрил в тоалетната на последния етаж,ама до час ще го хванат!Мда

19

Анонимен

преди 2 години

Руските изззрроди мислят, че ще се измъкнат ненаказани с такива престъпления?

18

Веско

преди 2 години

Обсаденият нац батальон "Азов" искате да кажете. Да положението им е безнадеждно. Защо никой по западните и нашите медии не споменава за тези главо.рези от Азов, Айдар, Правий сектор и т.н. ?

17

Анонимен

преди 2 години

От това, че ще напишете 10 пъти, че изпразнената и завзета от nazi та болница е обстреляна, няма да промените фактите. Също и за театъра, който май е обстреля от вашите ук.ри

16

Анонимен

преди 2 години

Да там наистина е ад за .зродите от Айдар и Азов ще умрат във страшни мъки лошото е, че държат цивилното население като жив щит. Впрочем навкякъде така действат ВСУ и шпицкомандете от Азов и Айдар и после обвиняват руснаците, че избиват мирно население. Големите "мъже" на Украйна се крият зад полите на жените и гърбовете на старите хора затова бавно върви тази операзия. Нищо руснаците знаят как да бият фашисти и ще доведат нещата докрай.

15

Анонимен

преди 2 години

Ами това е истиският адски резултат от 8 годишни нацизиране на държавните институции в Украйна с любезното съдействие на ЦРУ и Ми5. Истината винаги е дилна цинична и брутална, а не розовите ичила за светлото ЕССР бъдещ време несбъднто. 50 годин ни разправяха същите вицове едни други мизерници с червени връзки и манифест в ръце.

14

Анонимен

преди 2 години

До 10 А кое е хубаво, да си кютаме с еднополюсния модел на ха3арите - инцест, джендъризъм, целенасочено обедняване-затъване в дългове и всеобщо затъпяване?

13

Анонимен

преди 2 години

До Я, па Я Не си губи времето с писане по форума ами грабвай един калашник, татуирай си 5 6 свастики и отивай да браниш града.

12

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Немога да повярвям, че толкова червени плъхове са се навъдили.

11

Анонимен

преди 2 години

Стига сте го защитавали този садист Путин по дяволите, той превръща всичко в руини и трупове, а вашите болни русофилски мозъци го виждат като месия! Колко извратени трябва да сте, че отново да търсите вина в украинците, а цялата чудовищна война да ви се вижда фейк нюз!

10

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен: Мога ли да дойда у вас с калашник, да разбия вратата и да ти предложа да се изнесеш като междувременно ми оставиш жена си дъщеря си. Няма по прости, нагли и долни същества от русоробите. Гражданите на Мариопол се бият с ***, полка Азов е 2 000 човека, как мислиш, че 2000 човека ще могат да удържат 600 000 град цял месец. В Мариопол са руснаци и те не искат да живеят в Путлрландия. Това не е ясно само на *** ***.

9

Анонимен

преди 2 години

Мариупол е символ единствено на нацистите от "азов" и каква ще е съдбата на всички подобни формирования.