42

Петков е човека

преди 2 години

Човека вече намери пазар и започва да строи ядрена централа а толупа 5 години държа оборудване за милиарди да стои. Отделно азерския газ е 10%по евтин от руския.само *** може да купува руски пред азерски газ

41

Анонимен

преди 2 години

Зависимостта не е само от газ. На нас ни унищожиха заводите. Откъде стомана? Например. В Европа не се добива. Мините са затворени. изчерпани ресурси или зелено движение, но е факт. Виртуално поколение. Ужас!

40

Тираджията

преди 2 години

Вече и на чичо Сам се прави.И децата разбраха че си американска под*лога

39

Анонимен

преди 2 години

До Lost - връзка е че Бълария е заобиколена - Т.Е. - България НЯМА връзка

38

мдаа

преди 2 години

Защо да не плащаме по 250 евро за 1000 куб. м.. , а ще я вземаме на хъбова цена 2500-3000 евро. Честито! Но така няма ли да напълним джобовете на руснаците с повече пари? Защото всякакви анализи сочат, че в близките годни, няма как напълно да се замести руската газ. Няма тръби, няма терминали за втечнен, които да заместят руската.

37

аз

преди 2 години

До Анонимен31 - Рейгън не знам кога е казвал за хурките, знам че нито през 80-те нито сега имаме алтернатива както добре се вижда от създалата се ситуация. Тиквун 1-ви 10 години строи газопроводи и пътища - газопроводите са налице, пътищата също!

36

Анонимен

преди 2 години

Интересно... Има ли някуй в българското правителство, кой мисли със своят мозък и за своят народ? Не-не... Просто интересно ... Ами Слави Трифонов може ли? Може, най-сетне Азис ще каже нещо? Може за праздни стаи по край морето? Лелей-лелей?

35

Анонимен

преди 2 години

Атомна централа ще строи! А дотогава???? Ще умрем от студ и глад!

34

Lost

преди 2 години

Не хванах връзката Русия-Александруполис-Северна Македония...

33

Inatut

преди 2 години

Споко кире, взимай рублите от съветския слугинаж в България, да ги гори в тец-овете.

32

Анонимен

преди 2 години

Аз дълбоко не вярвам, че на Петков и такива като него, взели си чукалата и се продали на запад, когато същият този запад ни спретна финансова блокада и чрез нея геноцид на българското население, жали за невинните жертви. Не вярвам. Вярно, по това време решенията не ги е вземал той, а родителите му, за които разбрахме, че не са доволни от решението на Кирил да се откаже от кандско гражданство, т.е. съзнателно са плюли на България.

31

аз

преди 2 години

Кирчо колко е неадекватен само!

30

Анонимен

преди 2 години

Германия казва, че не може без руски горива... ГЕРМАНИ! Но наш Кирчо е ларж!

29

Анонимен

преди 2 години

НА КАКВА ЦЕНА? Защо никой не казва на каква цена?

28

До 5

преди 2 години

Правилно каза, "колко плащаме в момента". А колко ще плащаме при новите договори, след като Русия ни сложи в черния списък? И в двата случая сме прецакани.

27

Анонимен

преди 2 години

Войната ще свърши - по един или друг начин. Америка ще си е в Америка. Те не помагат. Те изоставят приятели, военно снаражение и всичко мило и драго, когато си обират крушите. Няма да дойде да те храни и да ти дава вода. На коя ли врата ще потропаш и дали ще ти се отвори, щом си такъв мъж можещ

26

Анти Тяло

преди 2 години

Кириле, не забравяй че Гешев не те пази, както пази Боко...ти си вече за арест!!!

25

Анонимен

преди 2 години

"Атина и София засилват двустранното сътрудничество с цел намаляване на зависимостта от руския газ. Това става ясно от интервю на българския премиер Кирил Петков за гръцкия вестник "Катимерини"" Много рано се сети Мара да се побара. Рейгън още 80 те години предупреди европейските подайгъзавци че ще ядат хурката с тоя руски газ.

24

Анонимен

преди 2 години

Тогава веднага спрете газа и няма да говорим за това!

23

Анонимен

преди 2 години

Киро,сбирай си куфарите и беж в Канада да лъжеш канадските ливади! Земи и кокорчо с тебе си,че ни писна от вас.