33

русофил=предател

преди 2 години

5% са путинофилите в България и трябва да се вземат мерки и да бъдат вкарани в трудови лагери и да копаят канавки до края на живота си

32

Анонимен

преди 2 години

Е, нормално, какво очакваха западняците? Да спрат да карат оръжия на укропите и да не се намесват и руснаците ще спрат да им заглушават сигналите. Не разбраха ли западняците, че нямат шанс срещу руснаците? Руснаците са 100 пъти по-умни и по-силни войници от западняка.

31

Анонимен

преди 2 години

До да смачкаме Русия! Ми обяви бре мишок мамин златен. :-)

30

Анонимен

преди 2 години

Искам да видя цар бомба как действа. Дразнете още лъва. Поне ще умрем с яка заря.

29

Анонимен

преди 2 години

Ама нали украинците искаха небето им да се затвори за полети, пък сега що рИват, че някой им пречи на полетите?

28

да смачкаме Русия!

преди 2 години

Това е нападение върху инфраструктура на САЩ и НАТО, което е основание да бъде обявена война на Русия и да бъде разбита веднъж завинаги. Да се задейства незабавно член 5 на договора за НАТО!

27

Анонимен

преди 2 години

А какво очакват кpaварите американски и брюкселските джeндъри??? Ако не изпращаха оръжие и наемници в Украйна нямаше да има заглушаване сигнали на тяхната територия. А на война като на война и по-зле ще става за всички, които участват и подпомагат агресията срещу Русия. Добре, че поне ние не дадохме оръжие на Украйна.

26

Анонимен

преди 2 години

Тия EASА да не са в цикъл?

25

Анонимен

преди 2 години

Пуу тези нямат срама все едно са във война.

24

msm

преди 2 години

Русия отива във фризера. Никой не иска да има съсед психопат, който всеки един момент може да запали къщата ти или да убие децата ти. Бай-бай. ЕС, САЩ, Япония, Канада, Великобритания няма да отстъпят и педя пространство извън фризера проектиран за Путинова Русия.

23

Русия

преди 2 години

Руснацити пиздят американскити тихнулогии. Нал бяа уж мн зле, ней фъзможну да *** праят.Питайти Киря

22

Анонимен

преди 2 години

Русия толкова лошо не е губила и през ВСВ, преди да се изказват спецовете 27 млн. жертви от общо 80 за целия свят е потресаваща загуба. Не знам точно какво празнуват, като победа. Сега размерите ако продължават ще са сравними и не става дума за жертви, а за загуби. Ако продължават да се самоизолират от света, голяма част от населението ще избяга от там, много хора ще умрат от проблеми с инфраструктура, доставки, недостиг на храни... Света ще се оправи, но те може би няма да се възстановят.

21

Анонимен

преди 2 години

Могат манипулират и вие какво ще направите по въпроса ще размахате меки китки ли?

20

Анонимен

преди 2 години

Че те руснаците вече не летят - защо останалата част от света да има джипиес?!?

19

Анонимен

преди 2 години

Още малко ще кажете, че оня афро-американеца не дошъл по работа, а се бил загубил, хахахаха.

18

Анонимен

преди 2 години

По време на войната в Югославия САЩ блокираха всички сигнали .В следствие на което в Европа се заговори за отделни сателити за връзка, за да се отделят от Щатите, които още тогава изложиха на риск цялата навигация на кораби и самолети. Факт. Но Европа и тогава, и сега няма капацитет.

17

Анонимен

преди 2 години

Квиии,квииии,когато ви казваха,че ще ви се стъгни животеца,вие се хилихте и злорадствахте.Но когато усетихте,как ви го набиват се разквичахте.Никой няма да може да лети до Азия и до Скандинавието през Русия че и през половин Европа.Не че е добре,но друг път да знаете,че ако бе мирно седяло,чудо не би видяло.И не си го вадете из крачола,че е срамно мек.Пикайте си сега направо в галошите.

16

Анонимен

преди 2 години

Новите физически принципи, за които се говори отдавна, но copocoтроляците ги наричат мультики. Подобни изкривявания има и над Голандските възвишения и юдоавиаторите вече се страхуват да летят там.

15

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ЦЕЛУВА Й *** НА ПУТИН БРЕ..14 , КАТО СЕ КЛАНЯШ....ХА,ХА,ХАААА...ДА ТИ Е СЛАДКО!

14

До 12

преди 2 години

Внимавай детенцето ти да не го смажат на пътя.