90

ЧАПАЕВ

преди 2 години

КАЗВАХ ЛИ ВИ, ЧЕ ЩЕ НАПАДНЕМ РАША? 1944 ТЕ ЗАЩО НИ НАПАДНАХА, КАТО БЯХМЕ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА? СТРЕЛЯМЕ И СЕ КРИЕМ, А САЩ ЩЕ ГИ ДОВЪРШАТ!

89

слаб аршин

преди 2 години

Мдааа.... Дааа... Аршин... 10 БЕЗМЪЛВНИ СЕКУНДИ, КОИТО КАЗВАТ ВСИЧКО! ...

88

Народеее!!!!

преди 2 години

Това долно мръсно куче за да спаси насраният си *** наистина ще ни вкара в световна!

87

Позор

преди 2 години

Тази бабичка която е збръчкана от злоба и омраза към света не знае ли че този поздрав е на нацистите в Украйна?!

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 Учи украински

85

Анонимен

преди 2 години

Cлед втората световна война, Съвременна Украйна е създадена изцяло от Русия. Сталин я присъединява към СССР и й дава някои земи, по-рано принадлежали на Румъния и Полша. През 1954 г- Хрушчов също й подарява допълнителни земи. Така се сформира територията на съвременната Украйна". По експертни оценки обемите на ежегодните кредити, които Русия е давала на Украйна от 1991 до 2013 г. е в размер на 250 милиарда долара. 100 милиарда долара е дала Русия по други линии на Украйна от 1991 г. Още тогава Украйна започва двойна игра и се ориентира да следва чужди политически интереси, които са започнали д

84

Анонимен

преди 2 години

А Варна се напълни с красиви украински бежанки.Гримирани,натокани,хубавици.Ако продължават да идват с това темпо спокойно ще се превърне в украински град на морето.

83

Анонимен

преди 2 години

Ми че то отдавна са започнали разни процеси , които да сменят това - онова . Дали ще го нарекат война , или по друг начин ..... Няма как при Световен БВП - около 95 трлн. долара , а Световен дълг - 220 трлн., да се очаква нещо друго . Зануляане и отначало .Парите нямат никаква стойност .

82

Анонимен

преди 2 години

Иска му се Трета Световна, защото това е единствения шанс на Украйна да се спаси. Оставете ги тези киевски басни за славния украински войник който повалял по 10 руснака на веднъж ахахах

81

Анонимен

преди 2 години

Разбира се че руснаците имат думата в Украйна, най малкото заради милионите руснаци там. САЩ финансираха и организираха държавен преврат с удобна за тях власт, която не пропускаше да прави всичко за да се стигне дотук. Чудно кой ще разследва ролята на САЩ от последните 8 години?

80

Анонимен

преди 2 години

Ако беше ТСВ тоя нямаше да може да говори глупости.Отдавна да са го атомизирали.

79

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия действа както терористите и убийците от "Азов", "Десен сектор" и останалите неонацистки организации, Украйна ще бъде сравнена със земята за броени часове. Но в случая руснаците настъпват бавно и премерено, за да има възможно най-малко жертви. Фашистите обаче зоват за още оръжие, за да може операцията да продължи максимално дълго, а от всичко това печелят господарите им от ФАЩ.

78

мангал

преди 2 години

Ако украинците имаха Стратег, като Генерал Борисов, една капка кръв нямаше да се пролее. Защото Генерала щеше да се предал още за Коледа! Я срещу верига бензиностанции, я срещу някоя митници след Освобождението!

77

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда, предназначена за хора с отрицателен IQ.

76

ТСВ

преди 2 години

Украйна и НАТО губи ТСВ а бг е неутрална и си връща беломорето и Македония.

75

Анонимен

преди 2 години

А дано не е започнала. Ще трябва да ви жертваме в името на надеждата за един по-хубав свят.

74

Анонимен

преди 2 години

Тези всеки ден обещават и наливат все повече пари в Украйна и очакват войната да свърши. Ами Зеленски при този поток на пари ще проточи войната до последния нормален украински гражданин, важно е пари да се наливат. Я да обявят ще дадем пари след приключване на всички военни действия да видите колко бързо ще подпишат примирието Украйна ама уви и ЕС и САЩ имат интерес тази война да продължи много дълго за да фалира Русия.

73

Ами сега

преди 2 години

Добре де къде са сега всички тези дето ревът и квичът срещу Русия няма ли са кажат нещо за този индивид дето подклажда и провокира война!! Много им се иска на америкосите да пламне война във Европа но няма да им се получи !!! Горива по 4 евро и 300 процента скок на цените да видим до кога ще изкарат!! Руснаците са корав народ преживели са комунизма и надали сега ще им е проблем!! Дано. По скоро ги довършат тези нацисти във Укройна

72

Анонимен

преди 2 години

Когато американците бомбардираха Ирак, Афганистан и Сирия всички мълчаха Израел всеки ден отнема живота на палестински деца а европееца се прави че не е чул ни видял Срещу скапаните ционисти от САЩ и Израел не смеете да гъкнете а доволно се радвате когато невинни умират в тези държави нали сте много хубави и бели. Толкова ви мразя мръсни американци и ционистки уб ийци. Дано ви избият терористи със земята да ви сринат да умрете още днес.

71

Анонимен

преди 2 години

Пак е предрусал с амфетамини.