44

Анонимен

преди 2 години

ако е нужна война да се изчистим от такива лъжливи надрусани кучета като този и всички на снимката, нека бъде война

43

Протест

преди 2 години

До Черния от Алабама : как си позволявате да обиждате политиците ни. Те са единствените които сега ще ни спасят от тоя кървав диктатор. Ние народа на България сме готови да легнем и да се наредим и по нас да минават самолетите които ще дупчат гадните руснати в украйна !!!

42

Петров

преди 2 години

Първият западен изтребител който се опита да влезе в Украйна ще бъде свален с все пилота. Това е мечтата на американците - Европа да плати огромните и дългове. като плаща за оръжие и суровини

41

И

преди 2 години

откъде накъде заради тоя клоун трябва да стане термоядрена война? Да е мислел навреме!

40

Анонимен

преди 2 години

Много е опасно, когато едно зелено джоодже агитира и приканва към 3та световна война сутрин, обед, следобед, вечер и късно вечер, а всички западни медии го промотират безусловно!

39

Анонимен

преди 2 години

Зеления как се набута измежду ЕС, наркоман скапан. Нито е в ЕС, нито е в НАТО, какво ни занимават с него само и със измислената им държава. Ако не бяха ставали американски васал, никой нямаше да ги закача.

38

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще каже зеле за снимката за трибунала.

37

Черния от Алабама

преди 2 години

Утре идвам засреща с Кирчо и Чорапа. Подписваме за летищата в Бургас и Варна и с дедо Джо ще гледаме от Пентагона зарята !! Яко нали ?

36

Анонимен

преди 2 години

Сключи промирие какво се пънеш от инат страната е разрушена Путин иска да не сте в НАТО ами оттеглете и продължавайте да се развивате икономически всичко е заради военните бази на НАТО които ще са близко до Русия заслужава ли си

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен2 Стига си плямпай глупости!

34

Петров

преди 2 години

Зеленски се е превърнал в едно американско зомби което повтаря неадекватно това, което му кажат господарите от САЩ - съсипи Европа, създай и проблеми, реши огромните проблеми на САЩ с една европейска война. Но рано или късно зеленски и зеленските ментори ще бъдат изметени завинаги.

33

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е, че трябва да се установизона забранена за полети. Иначе руснаците бавно ще удушат украинската съпротива с глад.

32

Анонимен

преди 2 години

Е нали точно Зеленски, този с биологическите нато лаборатории, може да спре Путин. Защо се правите че нямате акъл за пет стотинки. Толкова много ви се иска да унищожите Путин и сега викате ама той няма да се спре. И аз да съм и аз няма да се спра.

31

лудо джОдже

преди 2 години

Ако това джодже беше лудо, досега щехме да ти струваме Двайсетини и на теб и на Европата. Вие се радвайте че има разум тоя човек! Лишени от мозък американски ***

30

Ох на батьо

преди 2 години

До запасо! : на война ще идеш и всички нежни мъжаги ще сте на първа линия ! Щатите и вас гласят за войната си!

29

ДДРОнег

преди 2 години

Много е опасно, когато едно лудо джОдже може да натисне бутона за един от най-големите ядрени арсенали :(__Ако не го спрат самите руснаци, много трудно ще го спре някой друг !

28

Анонимен

преди 2 години

Доктор Злобил накрая убива един по един тези на съвещателната маса.

27

марс

преди 2 години

всички вИЕ сте СЛУГИ на сАЩ

26

Анонимен

преди 2 години

Да сяда и да се предава, няма шанс да му помогнат, тия не да глупави да хвърлят Европа в тоталена разруха.

25

запасо!

преди 2 години

Нещо то окръжията изпращали повиквателни, където задават въпроси, когато отидеш.1-при мобилизация няма да има обувки, за запасните.Не знам с какви оръжия ще ги запасят, ако не мислят да ги ползват за трудоваци към американците. 2-клел съм се под знамето на България.3-когато ни вкараха в нато никой не ме е питал, никога няма да облека униформа под знамето на нато! 4. Жалка работа.