67

Браво

преди 2 години

Русия може и трябва да отстрани тумора Путин, той е изключително вреден за нейното здраве ! Хирургическият нож е в ръцете на цялото руско население, но самата операция е най-добре да бъде извършена от специалисти - военните !

66

Антитрол

преди 2 години

Извинете, но защо не видях в Бг медиите хилядите /да, хиляди!!!/ подобни действия и коментари от американски журналисти /да, американски!!!/ които обвиняват Запада и Байдън за войната! Защо, дори когато САЩ Конгресмени се изказват против мерки, ЕС и Байдън няма медии. които да ги отразят!!! Това ли ви е свободата на словото, това ли ви е Демокрацията! С==ера на медиите и демокрацията ви, Фашисти!

65

АнонимеН

преди 2 години

КИМ ЧЕН ***: ВСИЧКИ КОИТО МИ ПРОТИВОРЕЧАТ НА ГИЛОТИНАТА!!!

64

Do 58

преди 2 години

Ахаа, значи *** ни спасява от трета световна война като влиза в танковете в Украйна??Така ли??? Браво, бее!!!

63

Анонимен

преди 2 години

В Русия демокрацията едва прохожда. Дори и младите хора там се страхуват. Но това което говорят, не го мислят, а го казват от страх. Премахне ли се причината за страха, руската нация ще се възроди. Бързо страната им ще стане свободна и демократична, ако се премахне страха от властта.

62

Анонимен

преди 2 години

С по 1 милион долара на ден, САЩ свалиха законно избрания президент на Украйна и сложиха нацистко правителство начело на Украйна през 2014 година. После нацистите започнаха да избиват хората от другите народности живеещи в Уктайна, вкл. и българите. Като за капак нацистите решиха да пуснат войските на НАТО в Украйна, откъдето до Москава е 500 км и реалцията на Русия беше мигновена.

61

Canada до 48

преди 2 години

ти западна държава само по теУевизора си виждал, ха ха .айде на опашката за олио!

60

ДДРОнег

преди 2 години

Респект !!!___Дано е жива и здрава, но малко вероятно, предвид практиката в русия :(

59

Чест и уважение!!!

преди 2 години

Че има такива хора, че не всички са зомбирани, че още е жива Русия. Истинската, не путинската! Тази на Достоевски, Чехов, Немцов, не и на ленин, сталин, путин, шойгу, салавьов, симонян... и вся астальная свч.

58

Анонимен

преди 2 години

Усещат ли как, лека полека, години наред ни промиват мозъците. Има репортаж, на бтв 2014 в Донбас, онзи ден имаше интервю със създателите на репортажа. Познайте водещата, какво ги попита, Русия ли са виновни с провокации те, те се смутиха и двамата.

57

А пък

преди 2 години

Ала Пугачова се пръждосала семейно в Израел.УЖ на почивка.УЖ щяла да се върне.

56

48

преди 2 години

И ти ИнХ блияяд путинский,явно никога не си излизал от мама си рашан и повръщаш путинска памия

55

Непропаганда

преди 2 години

А при нас просто спряха всякакъв достъп до алтернативна информация. Това е къде по-демократично, европейски и непропаганда в сравнение с руските медии.

54

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че без военната операция на Русия в Украйна, неминуемо щеше да се стигне до Трета световна война в близко бъдеще.

53

Анализ

преди 2 години

Истината е, че Путин направи грандиозна грешка. Може би подведен от собственото си разузнаване. До преди десетина година Русия и Украйна бяха в много добри отношения, а Путин дори беше одобряван. После започна промивката от САЩ (и Полша) в Украйна, съответно създаването на крайно десните групировки, които тормозиха руснаците и други малцинства. Това да ви напомня нещо много близко до нас? Само че заменете САЩ със Сърбия. Грешка или не ще бъде да влезем ние в Северна Македония? Решение ли е? Не..Прочети още на: https://dnes.bg/rusia/2022/03/14/es-glasuva-oshte-edin-paket-sankcii-sreshtu

52

Анонимен

преди 2 години

поредния предател

51

Анонимен

преди 2 години

Смела журналистка.Не като Беновска,дето по два ги л***пп@.

50

Анонимен

преди 2 години

Русофила всъщност не обича Русия, той е прехласнат по фашисткия режим на Путин!

49

Анонимен

преди 2 години

за съжаление много изостанала държава.....никой не иска да емигрира там!

48

Анонимен

преди 2 години

И тази ще осребри действията си, както много други. Помните ли "Хубаовото Наде" в България?