19

от извора

преди 2 години

Снощи разговарях с човек, чийто чичо е женен за украинка от Одеса. Сестра й и майка й тази нощ предприемат опит да се измъкнат към границата, цялото семейство на тръни... Питах го дали руснаците няма да ги пуснат, жени са, а той ми обясни, че евакуиращите се се страхуват не от руснаците, а от хората на Зеленски. Дадено им е разпореждане да не пускат цивилни.

18

Реално!

преди 2 години

Зеленски не е виновен! Той винаги е бранел националния интерес и здравето на народа си... ама не!

17

Иии

преди 2 години

Напълнило се е с хора, които оправдават войната. Ей, войната няма оправдание, какъв ч.е.п търси *** в Украйна, суверенна и независима държава? Какво търсеше в Крим, в Донбас защо даваше оръжия на отцепниците? За Бога, този путлеров режим е убийствен, а вие обвинявате Зеленски. Никой не иска да чуе за *** Русия, никой не ще да е неин васал, хората си се борят за свободата! Свобода?! Путьофилите в България дори не знаят какво значи това.

16

Анонимен

преди 2 години

Семейство с глутница от 9 кучета за къде е хукнало да се мести? Да си седяха в къщи. Който и да им дойде, кучетата щяха да го изядат.

15

Боби

преди 2 години

Не знам, колко е вярно, предполагам че е... Такива истории в Украйна са ежедневие вече, уви... А тук някакви безyмни поклонници ше си счупят кръстовете от кланяне на жужетo...

14

THE EVIL

преди 2 години

Не подкрепям избиването на мирните граждани в Украйна, но да ме извинявате в тази новина отвсякъде лъха на фейк... Кой нормален влачи със себе си девет (да ДЕВЕТ) кучета докато се спасява панически.

13

Анонимен

преди 2 години

Американците колко платиха за статията?

12

?

преди 2 години

Русия или Нацистите от Украйна са завладели Донецк, че не разбрах?Руснаци да обстрелват с минохвъргачки или Нацистите от Украйна?

11

Петров

преди 2 години

споделя мъжът пред The New York Times.==========================================тук спрях да чета

10

Анонимен

преди 2 години

А, руските под логи се радват на смърта на семейството.

9

Джо

преди 2 години

Нали не избиваха цивилни руснаците ? Гнус ме е от тия тук дето пишат възхвали за пари за руснаците-убийци!

8

истината

преди 2 години

Да благодари на бандеровци - те убиват бягащите, за да си поддържат живия щит.

7

Анонимен

преди 2 години

Има клип как нацистите блокират колона от граждани , които искат да избягат.Явно и тези са жертва на азовце и бандеровци.Кой снабдява украинците с оръжие?Нали рьснаците им унищожиха летищата?

6

Петров

преди 2 години

Информация от украински "източници", разпространявана от "обективните" американски медии. Казано с други думи - откровена пропаганда!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Това е Путиновия "мир и освобождение"... Смърт за окупаторите и диктатора в Кремъл!

4

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да спре войната след Украйна следват и други държави.

3

Анонимен

преди 2 години

Ердоган е кажувал че като свърши войната в Украйна,започва негова военна операция в Бугаристан за да си върне изконната земя която руските агресори са му отнели.

2

мислещ

преди 2 години

И по куфара разбра, че това е жена му !Алооо, да не сме *** та да вярваме на тези сълзливи изсмучени от пръстите истории !Ай сиктер омръзвате на хората..

1

Анонимен

преди 2 години

Ще тежат на съвестта на Зеленски и отрядите му.