40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 Простт, простт руски паток

39

цена

преди 2 години

от вчера цената на олиото по борсите е 5,70, качественото сирене 18,20 и месото 24,90 лв.кг. за друго да говорим ли. не с вдигане на заплатите ще се решава проблема в следващите няколко години. синдикатите къде бяха досега.

38

дзд

преди 2 години

Сега либерастите , когато почнат да вият от глад и студ съм сигурен как ще се превъртят към крайно леви социалисти бранещи равенството ..... но така е било , така и ще е

37

Анонимен

преди 2 години

Недейте да ревете сега....вие искахте промяна и я получихте!

36

Анонимен

преди 2 години

Нормално.Ние сме руска губерния.Света санкционира Русия,а те нас.

35

Пенсионер

преди 2 години

Цените на всичко , и навсякъде скачат главоломно и брутално !!! А ПЕНСИИТЕ , и ЗАПЛАТИТЕ - Кога ?!?! Искам да попитам Кирчо Харварда и приятелчето му - Кокорчо... КАКВО ТРЯБВА ДА ПРАВИ И КАК ПО - ТОЧНО ДА ЖИВЕЕ САМ ПЕНСИОНЕР С 400 ЛЕВА ПЕНСИЯ ?!?! .... Ако можехме да караме на ФОТОСИНТЕЗА - Добре... Но като НЕ става ?!?! Как се плащат сметки , лекарства и освен това ... Все пак трябва да се и яде понякога !!! Това е някакво БЕЗУМИЕ ..... Тия МОМЧЕТА ДВЕТЕ - НОРМАЛНИ ЛИ СА ?!?! .......

34

Анонимен

преди 2 години

САЩ ще доизсмъче каквото остане от Европа и после да се оправяме.

33

жиката

преди 2 години

Да му мисли Европата ,тя ще плати американската амбиция на Украйна.

32

Black Sea

преди 2 години

Аман от разбирачи. Причината е една и се крие в бункер в Русия. А тука снишаването пред него, така типично за нашите политици не помага. Ако не беше нападната Украйна нещата можеше и да мръднат малко в положителна посока тъй като Европа и светът започна да излиза полека от пандемията. Но проруските ни профсъюзи да бяха реагирали години по-рано. А не да блажат от партийните софеи.

31

Анонимен

преди 2 години

За бога,братя не купувайте.Сега всеки вдига цените,защото ден година храни.Правете си сметката и си своите харчовете да не ревете после.

30

До Анонимен 4

преди 2 години

"Асенчо ви го каза бедността в България свърши..." ..... И почна мизерията. Само ми звучи нелогично бъдещето време взаглавието.

29

Анонимен

преди 2 години

А още дори не са ни натресли глупавото евро тогава ще обеднеем още няколко пъти..

28

Анонимен

преди 2 години

Какво да ви кажа... 90 кв.м във Варна, и обзавеждане от световното 94-та год, варненският чобанин иска 100 хил евра. словом: СТО ХИЛЯДИ ЕВРО!

27

како лЕлке

преди 2 години

тия ,синдикатите статистическа или прогнозна агенция са?А напиши с какво се занимават,че май и ЦРУ не може да разбере!

26

Анонимен

преди 2 години

ще оцелеят най-силните, т.е. програмистите

25

Анонимен

преди 2 години

Всичко ще поскъпне само доходите ще останат същите.

24

Анонимен

преди 2 години

без разбити , изсмукани държави запада ще запада още и още

23

Анонимен

преди 2 години

70% от стоките в магазините били вносни, представете си, като се увеличат и ако спрат, тогава ще е много интересно. А държавните служители пак плачат, че не били достатъчно за да свършат цялата работа, ц, ц.

22

Анонимен

преди 2 години

"Вината е на некадърните европейски политици, които започнаха изпълнение на зелената сделка в момент на несигурност и възстановяване от КОВИД" - - Зелената сделка се провежда от 20 години вече, не е започната сега. ЕС похарчи трилиони за нея. Няма нищо общо ковид, просто сега се видя, че тази зелена сделка е пълен провал, нито има зелени енергии, а и Русия и Китай и Индия няма да я спазват. Но в Брюксел още си вярват.

21

Логиката куца

преди 2 години

Поне инфлацията да беше базирана на повече пари в системата.А тук е базирана на това че бай Драган иска да печели повече.Не във всички случаи но няма никаква логика.Повишаване на цените без реално да се повиши или върне покупателната способност на тези които работят за въпросните производители.И започва едно надцакване как монтьора от гаража му се иска да взима като зъболекар.И в крайна инфлация базирана на 70% лакомия.Не може разходите ти да се покачат 30%-50% а цената ти да скочи 100.