68

Анонимен

преди 2 години

Руснаците не искат да убиват своите събратя иначе войната да е свършила вече. Онзи *** еврейн се мисли за бог след толкова дрога.

67

Българин

преди 2 години

Може, може .. ама едва ли.Вижда се, че целта на Русия не е да влиза в големите градове, а да ги обкръжава.

66

Анонимен

преди 2 години

Трябва да има международен закон за войната Той трябва да е много елементарен и да важи за всички и който не го спазва да се възприема за съучастник.Държавата ,която предизвиква война и е агресор или подържник на агресора да бъде на 100% изолиран и да има 100% санкции ,включително и лекарства и медицински изделия.А президента и премиера да бъдат обявени за международни престъпници.Ако това се въведе,никой няма да воюва.Да важи за всички

65

Мишо

преди 2 години

Руската армия ще започне офанзива на Киев. След като приключи с обкръжените в Мариупол и 50 хилядната групировка на ВСУ затисната в клещи в Донбас. Не по-рано.

64

Анонимен

преди 2 години

Закъснели, но ще нападат. Касапницата е гарантирана. В Киев вече е пълно с авантюристи отвсякъде, дано успеят да евакуират гражданите поне, защото наистина става страшно. Ако не евакуират гражданите - поражението на руснаците е гарантирано, няма да ви казвам защо, вие се сещате.

63

мазепа

преди 2 години

До НанеАко не са американската навигация и Джавелини, как мислиш ще бъдат унищожени близо две хиляди броя руска техника

62

Анонимен

преди 2 години

Ако света беше наложил 100% санкции и 100% изолация на Русия и Путин да беше обявен за международен престъпник,войната щеше да свърши много бързо.Най-вероятно за 24 часа.

61

Анонимен

преди 2 години

Пише се "Умен си, бате!", ***! Ама айде, прощавам! Не съм дребнав!

60

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКИТЕ КАЗИОННИ МЕДИИ СА ТОТАЛНО НЕАДЕКВАТНИ В СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ...КАНЯТ БУКВАЛНО ВСЕКИ И ВСИЧКО ДЕТО МОЖЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПРОТИВ РУСИЯ И ОСОБЕНО ПУТИН...СУТРИНТА ПО НОВА НЯКАКВА ДЕВОЙКА ДОСТА НАХЪСАНА ГОВОРЕШЕ АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ...ОТ ТИПА,ЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ПЪТУВАЛИ В ЧУЖБИНА,ЧЕ НЯМАЛИ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ,ЧЕ НЕ ЗНАЕЛИ КАКВО СЕ СЛУЧВА В ОСТАНАЛИЯ СВЯТ И Т.Н. И Т.Н ПОСЛЕ МИНА НА КЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ,СУШАТА,ГЛАДА В АФРИКА И Т.Н.УМОПОМРАЧИТЕЛНО...

59

Калеко Алеко

преди 2 години

Това го слушаме от 2 седмици, руската армия заедно с военният си скрап се затри и зацикли по пътищата на източна Украйна, сега Киев ще го превземат чеченци, сирийци и други путински джихадисти, така е наредил Аятолах путин ... !!!

58

65

преди 2 години

Виктор Николаев е много про*ста мазна мисирка, затова и никой не го маха от там всичките му умни колежки бяха разкарани от телевизията, а той все остава....защо ли е така....

57

Анонимен

преди 2 години

Само Байдън да не обърка България с Украйна,и следващите американски изтребители да влезнат в небето над Украйна..че тогава ке ни се е-e майкята на целия свят..

56

Анонимен

преди 2 години

Никой не е изостанал никой. Украинската армия има куп оръжие от Сащ. Второ Сащ неможе да се намеси във войната за сега, защото може да мине в ядрена. раша няма сили да се бие със Сащ, което значи, че ще загуби или диктатора ще използва ядрена бомба някъде.

55

Алекс

преди 2 години

"Джавелина" ще пържи руски танкове наред.

54

Нане

преди 2 години

Аве краварите, кат са толкоз гуеми военни стратези, що прелъстиха и изоставиха укрия...))) тия стратези оставиха авганските си слуги да висат и мрият по колесарите на излитащите от кабул самолети, обричайки ги на сигурна смърт...)))

53

Чичо Сам

преди 2 години

Запалих Украйна,отслабих ЕС и матирах Раша.Сега пия уиски и ми дреме на поляната.Така разсъждава америка в момента.

52

Анонимен

преди 2 години

ГЛЕДАМ СУТРЕШНИЯ БЛОК НА НОВА...ВИКТОР НИКОЛАЕВ ПОКАНИЛ УКРАИНЕЦ И БЪЛГАРКА В СТУДИОТО ДА РАЗКАЖАТ ЗА ПРЕМЕЖДИЯТА СИ.БЛИЗО 10 МИНУТИ МОМИЧЕТО РАЗКАЗВАШЕ ЗА ЖИВОТА СИ В КИЕВ ПРЕДИ ВОЙНАТА...БИТОВИ ПРОБЛЕМИ,РАБОТА,ЗАБАВЛЕНИЯ И Т.Н.И НАКРАЯ ВИКТОР НИКОЛАЕВ И ЗАДАДЕ СЛЕДНИЯ ВЪПРОС:БИХТЕ ЛИ МИ РАЗКАЗАЛИ НЕЩО ЗА ЖИВОТА ВИ ТАМ ПРЕДИ ВОЙНАТА!!!!????УМНИ ЖУРНАЛИСТИ ИМАМЕ ТОВА Е ТО!!!А СЛЕДВАЩИЯ ВЪПРОС БЕШЕ ОТКЪДЕ СИ СИПАХТЕ БЕНЗИН ЗА КОЛАТА!!!!!!!

51

майна

преди 2 години

До АнонименВ ТВ студията има фризьор. Нормална практика.

50

удЪр

преди 2 години

Умен си бате

49

Анонимен

преди 2 години

Всеки непродаден варел петрол - удър в cypaта на Русия!