80

Обединени Балкани

преди 2 години

Сред дипломатите в ЕС имаше още преди години една шега, че Украйна си мисли, че Западът ще се бие с Русия за нея, и не може да разбере, че Западът иска тя, Украйна, да се бие с Русия за него

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Добре де, сега не е ли гадно, хората да се обаждат ревящи" Гадно е но още по гадното е че в Русия се мълчи за тая война. Все още се говори за ограничена операция каквото говореше и она селянин Янев. Руснаците имат право да знаят какво става в Украйна затова и карат синовете да се обаждат на майките си че са пленени за да разберат горките им майки че Путин и шайката му ги лъжат най-безцеремонно и да поискат сметка на тая нечовешка путинска власт.

78

БАНК.ския скоро е тр

преди 2 години

HAHAHHAHAH BAIDANo im rege GAZTA an RU[LQCITE sa namesto Wodka GAZ [a piqtt PRI MATITE.. no te sa si winowni trebe[e da utepat otdawna dwoinika na KAGEBEISKIQ MILISIONEr KUH !!

77

Анонимен

преди 2 години

89 Когато става въпрос за военни престъпления и загуба на човешки животи, млади хвърлени от Путин в смъртта, може. И трябва, да се публикуват. Къде ти е моралът, комунистеее, от руските подлогибсп, възраждане?

76

Анонимен

преди 2 години

На някого да са помогнали?

75

ДО 83

преди 2 години

До 83ААЛООО,ИМАМЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕОДОБРЕНА ОТ ГОСКОМИЗДАТ! ВИКАЙТЕ ФСБ - 3 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ГРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ НА РУСИЯ!!! ВОЙНИ НА РУСИЯ СЛЕД 90TА ГОДИНА КАКТО СЛЕДВА:Транснистрия,НагорноКарабах,ЮжнаОсетия,Абхазия,Чечня,Дагестан,Ингушетия,Сирия на страната на Асад,Таджикистан,Киргизтан,Казахстан на страната на вечните диктатори. Преди 90та- Афганистан, Етиопия,Сомалия,Ангола,Еритрея,Чехословакия,Унгария,Виетнам,Корея.............

74

Анонимен

преди 2 години

Сидеров що не е ходил войник?

73

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде свален или убит. Това са вариантите. Иначе следва Световна война. Украйна със сигурност няма да се предаде, а за Русия ще бъде унизително отново да загуби... Санкциите и войната обаче ще я съсипят. Затова Путин ще бъде изкупителна жертва...Олигарсите в момента организират преврата. В крайна сметка доброто ще победи...

72

МРАЗИМ РУСИЯ

преди 2 години

ВСЕКИ ВРАГ НА РУСИЯ --Е НАШ ПРИЯТЕЛ !

71

Анонимен

преди 2 години

И определено не е война на руския народ! Руснаците са прекрасни, слънчеви, влюбени в живота хора! Съжалявам, че се случва и на двете страни! Дано спре!

70

Анонимен

преди 2 години

Русия разширява границите си с война, анексия в 21 век? До колкото знам, САЩ не са си разширили границите. И нито една държава от свободния свят не го е направила, че и не само.

69

Анонимен

преди 2 години

пропагандата е в действие

68

А бе

преди 2 години

Да оставят това в ръцете божии! И да се подготвят за Парада на Червения площад на 9-и май! Ако изобщо дотогава им остане военна техника за парад..

67

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

ТАКА СЕ ПРАВИ РАЗУЗНАВАНЕ И СЕ ПОЛУЧАВАТ ДАННИ ЗА АГРЕСОРА В УКРАЙНА!ТАКА ЩЕ СЕ ДОБЕРЕМ И ДО РУСКИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ--УБИЙЦИТЕ В НАШАТА СТРАНА!ЩЕ ВИ НАМЕРИМ ! НЯМА КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ , НИТО ЩЕ СЕ ОПАЗИТЕ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО!

66

Не се прави така

преди 2 години

Планът на руснаците се провали, каквото и да говори Путин. Генералите му намаляват всеки ден. Дори тях убиха снайперисти. Какво да говорим за войници. Явно имат шпиони в редиците, които изказват информация на украинците. Най-опитният човек на Кадиров го убиха като куче, преди дори да е започнал да се бие. И тази операция щеше да е успешна, ако за два три дни бяха хванали зеленски, да го накарат да изчете, че се предава и съпротивата щеше да е малка. Сега затъват от ден на ден в калта. Ще е ад!

65

Анонимен

преди 2 години

Добре де, сега не е ли гадно, хората да се обаждат ревящи да търсят информация и после да им публикуват разговорите? На мен лично ми е отвратително да го чета и не го прочетох. Ясно е, че е война и всичко е гадно, ама това е все едно да се публикуват разговори от 112 или от някоя от линиите за насилие. Много гадно.

64

Анонимен

преди 2 години

83 Русия на Путин води хибридна война срещу запада, намесва се във вътрешните работи на бившите соцстрани.

63

Анонимен

преди 2 години

72 Бла, бла...Да не би, Вашингтон, да накара Путин, да полудее и запали война в Украйна? Да не би, Вашингтон да нападне Украйна?Доста дълго, Русия изнудва Европа и прави геополитика с газта. Използва я за оръжие срещу запада.

62

Анонимен

преди 2 години

Русия не е нападала никоя страна след разпадането на Съветския съюз и че Съединените щати са нападали или са сваляли режими в повече от 50 страни за същия период от време, а също и че Съединените щати поддържат 800 военни бази в страни по целия свят. Нищо от това не се съобщава в медиите, вместо това фокусът е върху злодея Путин

61

АнонимеН

преди 2 години

ДРУГИТЕ ДВАМА МОЖЕ И ДА ИМАТ НЕЩО РУСКО!!! И НИЩО ЧУДНО ДА СА РУСНАЦИ! НО ТОЯ ДЕТО СА ГО ТУРИЛИ ДА ГОВОРИ Е ТИПИЧЕН УКРАИНЕЦ! И СА ГО ТУРИЛИ ДА ГОВОРИ ЗА ДА НЕ СБЪРКАТ НЕЩО РУСНАЦИТЕ НА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА :D УСЕЩАМ ЛЪЖАТА ОТ ДАЛЕЧЕ