58

Анонимен

преди 2 години

До F-16 Block-70V Наредил си опорките една до друга. Три поред. Явно много зор имат господарите ти в Кремъл.

57

Българин

преди 2 години

Руснаците немат Гучи и Луи Вюитон и айфон, а ние имаме и Гучи и Луи Вюитон и айфони.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Човека пише това, за което се плаща. А мирния ред в Европа започна да се руши с разпада на Югославия, натовските бомбардировки над Сърбия и отделянето на Косово" "Човека е един от най-кадърните анализатори на такива процеси, а войната в Европа, ако ще говорим за Югославия, тръгна от Милошевич и неговите опити да държи в тогавашна Югославия НАСИЛА държави, които искаха да се самоопределят. Затова на сърбите им се наложи да използват ГЕНОЦИД, като този в Сребреница.

55

Black Sea

преди 2 години

Баща му Йото Кръстев е журналист, а по-късно член на ЦК на БКП и завеждащ отдел Средства за масова информация при ЦК на БКП. Мисля, че това обезмисли статията от така наречения професор.. честит 8-и март на всички жени.

54

F-16 Block-70V

преди 2 години

Кога пристигат новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V за да станем силни и да се защитаваме от путинската агресия?

53

Анонимен

преди 2 години

изтината е че европейските ръководители са некомпентни, не подготвени и не знаят какво да правят в критически моменти. Кръгли нулии.

52

Анонимен

преди 2 години

Руснаците кога бяха комунисти кога станаха фашисти

51

Анонимен

преди 2 години

А в САЩ може ли да отида свободно да мия афроамерикански тоалетни да изкарвам долари?

50

Анонимен

преди 2 години

Мирния ред в Европа може да бъде разрушен и от вълни гладни емигранти, които с щурм нахлуват на континента и променят етническата структура на населението. Това може да доведе до не много мирно съжителство на различни по религия и начин на живот хора. А вълните гладни емигранти ги създадоха не събитията в Украйна, а поредица от войни за петрол и геополитически изгоди.

49

Дугин

преди 2 години

"Русия искаше да бъде наравно със Запада. Но Западът грубо отхвърли Русия. Русия е избрала свой собствен път и с право. Самата Русия е цивилизация, основана на християнски и традиционни семейни ценности. Русия днес е изолирана от Запада с голям остров-крепост. Но в миналото Русия е била изолирана и санкционирана много пъти. В крайна сметка Русия винаги е печелила"

48

Анонимен

преди 2 години

51 абсолютно точно. Но още по-абсурдноно е, че в ЕС ако хора от различни държави работят по общ проект, заплащането за една и съща работа от един и същи работодател е различно. Ние като българи взимаме 1/3 от заплащането за франсе. Работим едно и също, един и същи работодател, но закона им позволява да ми дадат 1/3 от заплатата на франсето само заради българския ми паспорт. А сега си представете франсето, което почти не говори английски и е от Африка, но с фр паспорт! Е как да обичам ЕС?

47

Анонимен

преди 2 години

Русия реши да изчисти региона от англосаксонското влияние и да възстанови влиянието си. Украйна е последната фаза на битката, която бележи началото на създаването на нов световен ред.

46

Факт

преди 2 години

Този работи за Сорос....

45

Анонимен

преди 2 години

Един Чалгарски народ! Един Чалгарски райх! Един Чалгарски шоумен фюрер!

44

Анонимен

преди 2 години

Човека пише това, за което се плаща. А мирния ред в Европа започна да се руши с разпада на Югославия, натовските бомбардировки над Сърбия и отделянето на Косово. Само че политолозите забелязват това, което им поръчват да забележат и са слепи за останалото.

43

Анонимен

преди 2 години

Никой не е длъжен да живее в Европа или да и "служи". Може по всяко време да отидеш в Грузия, Армения, Казахстан , Чечения, Куба и да живееш в благодат :))) Кво ми седиш тука на бедното.

42

Анонимен

преди 2 години

Политици и журналисти са едно .Опитват години наред пропаганда ,но засега безуспешно .Нова спря анкета за войната спря на 61 % за руснаците със сигурност поне още 15 % щяха да се добавят

41

Анонимен

преди 2 години

Фашизма е крайно време да бъде смазан. Сори, но Путин е прав за фашагите. ЕС е фашистка, зеления кучешки паспорт го доказа. Само Хитлер е затварял така хората и ги е делят на имащи права на базата на хартийка и такива без права. Тогава хартийката е доказвала кръв, днес доказва какво ти е набодено в кръвта. Няма разлика. 2 год слушаме кои са полу човеци, де*били, *** и сие, заради една хартия. Наричаха ти антиваксъри въпреки че имаме всички ваксини. Европа е фашист и сама го доказа!

40

aa1830

преди 2 години

Странно какво е правил на гарата във Виена - тази толкова "неутрална" столица и преди и сега

39

Анонимен

преди 2 години

Възход на Чалгария! Сега е моментът да нападнем Македония и да сложим край на тази античалгарска държава! Путин ни показва пътя напред! С Чалгата на три морета!