633

Алекс

преди 2 години

Ако планът е бил да набуташ Русия във втори Афганистан,да операциятя върви по план.И по план Русия я очаква неизбежно поражение,както в Афганистан.

632

Анонимен

преди 2 години

Нищо няма да сменям, след като нямам пари, и на никой няма да се моля. Ти си прав, че сме вързани за Еврото. И какво, когато Европа клекне без газ и нефт. Да САЩ има втечнен на тройни цени, обаче аз нямам тройна заплата, нито дори средно европейска. Така, че на някои им е много лесно да свиркат отгоре, че няма да умрем без Русия, на практика е обратното. Умираме си масово.

631

Анонимен

преди 2 години

Дано алчната буца лой от село Банкя, която е от ромски произход, скоро да напълни трапа!

630

Анонимен

преди 2 години

Кът си толкоз сериозен, смени си левове/евро/долари, даже и турски лири за руски рубли, па да видим каква песен ще запееш. Валутния борд засега ни пази от срив, а не еврозоната. Моли се по-скоро него да не го гътнат "заинтересуваните".

629

Анонимен

преди 2 години

САМО НАПРЕД!!!

628

Анонимен

преди 2 години

Не се подигравай с рублите, щото и левовете може да фръкнат. Още не сме в Еврозоната и по- добре.

627

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, скоро една количка натъпкана с рубли ще струва повече от рублите в нея. Нещо като след края на ПСВ в Г-я: един хляб = 1 млрд марки, марките изхвърлени на пода, количката прибрана.

626

Анонимен

преди 2 години

Само Израел, който току-що се отърва от ревизионистките ционисти, току-що изрази нюансирана позиция по тези събития.Това е един от уроците на тази криза: демократично управляваните народи са отговорни за решенията, вземани дълго време от техните лидери и поддържани след смяна на властта.

625

Анонимен

преди 2 години

Както и да е, ако отговорността за текущите събития е на щраусианците, всички, които ги оставят да действат, без да трепнат, също носят отговорност. Като се започне от Германия и Франция, които подписаха споразуменията от Минск преди седем години и не направиха нищо, за да гарантират тяхното прилагане, след това с петдесетте държави, които подписаха декларациите на ОССЕ за забрана на разширяването на НАТО на изток от линията Одер-Нейсе и не направиха нищо.

624

Анонимен

преди 2 години

Това дълго отклонение направи възможно идентифицирането на щраусианците, трябва да признаем, че амбицията на Русия е разбираема, дори желана. Да отървем света от щраусианците би означавало да отдадем справедливост на милионите смъртни случаи и повече, които са причинили, и да спасим онези, които са на път да убият. Остава да видим дали тази намеса в Украйна е правилният път.

623

Анонимен

преди 2 години

Ярош оказва цялата си подкрепа на "белия фюрер", полковник Андрей Билецки, и неговия батальон "Азов". Това копие на дивизията на SS Das Reich се контролира от лятото на 2021 г. от бивши американски наемници от Blackwater.

622

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

621

Анонимен

преди 2 години

Заместник-държавният секретар Нуланд връща Дмитро Ярош към живот и го налага на президента Зелински, телевизионен актьор, защитен от Игор Коломойски. На 2 ноември 2021 г. той го назначи за специален съветник на началника на въоръжените сили генерал Валерий Залужни. Този, автентичен демократ, отначало се бунтува и накрая приема. Попитан от пресата за това удивително дуо, той отказва да отговори и го споменава като въпрос за националната сигурност.

620

Анонимен

преди 2 години

Джо Байдън не е щраусианец, но прави бизнес с тях от около петнадесет години.

619

Анонимен

преди 2 години

След завръщането на Джо Байдън в Белия дом, този път като президент на Съединените щати, Щраусианците държат цялата система. "Джейк" Съливан е съветник по националната сигурност, докато Антони Блинкен е държавен секретар с Виктория Нуланд негова заместничка.

618

Анонимен

преди 2 години

През 2017 г. Антони Блинкен основава WestExec Advisors, консултантска фирма, която обединява бивши висши служители от администрацията на Обама и много щраусианци. Дейността на тази фирма е изключително дискретна. Той използва политическите връзки на своите служители, за да прави пари; това, което някъде другаде би било наречено корупция.

617

Анонимен

преди 2 години

Тези две фигури -- Коломойски и Дмитро Ярош, бързо ще бъдат освободени от всякакви политически функции. Именно тяхната група президентът Владимир Путин нарече "неонацистка клика".

616

Анонимен

преди 2 години

Гледах последната реч на Путин. Перфектно - 5 милиона рубли за убит войник. 3 милиона за инвалид. Американите сигурно и те дават, но как да ги изхарчиш, като си умрял

615

Анонимен

преди 2 години

Коломойски се възползва от познанствата си, за да завземе властта в европейската еврейска общност, но неговите единоверци се съпротивляват и го изхвърлят от международните асоциации. Той обаче успява да назначи шефа на Десния сектор Дмитро Ярош за заместник-секретар на Украинския съвет за национална сигурност и отбрана, а самият той да бъде назначен за губернатор на Днепропетровска област.

614

Анонимен

преди 2 години

Съливан и Блинкен разчитат на кръстника на мафията Игор Коломойски, третото богатство на страната. Макар и евреин, той финансира големите оръдия на Десния сектор, неонацистка организация, която работи за НАТО и се бие на площад Майдан по време на смяната на режима.