107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 141 "А много ли си горда, че българските генерали всъщност са руски шпиони и заработват рубли? Детето ти това знае ли го?" Съмнявам се. Русофилите много се пазят да не споделят такива неща, че току виж се породили съмнения у индивида. Много е важно да не се дават фактите в тяхната цялост, че току виж се получил обратния на търсения ефект.

106

Анонимен

преди 2 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!БЛАГОДАРЯ НА РУСИЯ ЗА СВОБОДОТА, въпреки че майне я заслужаваме.

105

Анонимен

преди 2 години

Абе кой ще ми казва на мен каква ми била историята. Каквато съм я учила в училище 80-те години, така е, така съм научила и децата си. Аз съм такъв балкански инат, че айде нека дойде някой да ми обяснява колко хубаво било по време на робството и ще станем на кълбета. Иззедници. Ще ми променят историята. Турците имат много да ни плащат и за мъките и за златото дето са ни откраднали.

104

Анонимен

преди 2 години

Лирата е на 12 стотинки. Само казвам

103

Анонимен

преди 2 години

България всъщност е руска губерния,

102

Истината

преди 2 години

Руската пропаганда продължава с пълна сила. Санстефанският мирен договор на практика се явява предварителен и няма никаква юридическа сила, защото противоречи на редица договори, които Русия е подписала преди това. Истинският договор е сключен в Берлин няколко месеца по-късно от Русия и Британската империя. Той разпокъсва България на пет парчета и ни хвърля в пет войни за национално обединение, две нац катастрофи и една трагична съветска окупация. Трети март е черна дата в нашата история.

101

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИ, горди ли сте, че генералите ви служат на русия?

100

Анонимен

преди 2 години

Днеска честваме 144 години от Освобождението, ама хич не ми се празнува.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 133 А много ли си горда, че българските генерали всъщност са руски шпиони и заработват рубли? Детето ти това знае ли го?

98

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ни освободи от управниците вързани за полите на Европа и Америка? Ние трябва да се освободим от тях.

97

Стоян

преди 2 години

Не мога да имам уважение към украинците при условие че украинците които са в България оскверняват български паметници на руски герои!!!Полицията да се намеси за да не се разправяме набързо с тях по хайдушкия метод!

96

Анонимен

преди 2 години

Честит празник! Горда съм, че детето ми, което е първи клас вчера е разказало на целия клас, че днес е националния празник на България, годишнина от освобождението от турско робство и че това е станало благодарение на руските и българските войници.

95

Отговор

преди 2 години

По точно сигурно питаш кога ще се освободим от американско робство.Ще е скоро много скоро!

94

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че руснаците са се били срещу Турция в България, обаче със сигурност не е било безкористно... Като гледам сега, как "освобождават"... Украйна даже съм убеден в това...

93

Анонимен

преди 2 години

А кога ще се освободим от руско робство?

92

Анонимен

преди 2 години

Замълчете поне днес, проклетници! Не политизирате жертвите! Поклон пред паметта, на жертвите!

91

НОМЕР2

преди 2 години

Защо трябва да празнуваме края на поредната руско-турска война? БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ОКУПИРАНА! БЪЛГАРИЯ Е ПЛАТИЛА СЪС ЗЛАТО НА ОКУПАТОРИТЕ! Чак след Берлинския договор се създава Княжество България! Независимостта идва доста по-късно, при цар Фердинанд... Ако погледнете в уикипедия ще видите, че 90% от държавите имат за национален празник Деня на независимостта! Само нашите *** празнуват победата на Русия... А иначе 3 март е светла дата, датата на подписването на Брест-литовския договор от 1918

90

Анонимен

преди 2 години

Луканов, Станишев - руски граждани, назначени за български премиери. Дали са се отчитали в Американското посолство? Как мислите?

89

Анонимен

преди 2 години

Честит празник! Днес празнуваме деня на освобождението ни от турско робство!

88

Островски

преди 2 години

Честито Освобождение Българи !! Поклон пред загиналите за национално освобождение !!