138

Седераст

преди 2 години

Имаше една приказка, нещо от сорта: конярят казал на коня да си вдигне крака, долу в ниското жабата направила същото...Бих искал Киро Харвардски да се обоснове - какви са ползите за България? Тук не е достатъчно просто да заяви, че сме в ЕС и Нато. Защо бе Киро? Защо и вие сте толкова елементарни и послушни?

137

SS

преди 2 години

Запасете се с консерви докато има и още са на сносна цена! Купете си туба с гориво ,газ пропан- бутан, Ел фенерчета,свещи,брашно,олио,захар и т.н. Вярно е идва пролет,след това лято но следващата зима ще е ужас ! УЖАС!

136

Анонимен

преди 2 години

Тук е пълно с фалшиви коментари опитващи да създадат разногладие и фа насочват в желана посока недоволството. Останете си със здраве

135

Тъпо

преди 2 години

Много тъпо , че точно сега става всичко това. Нашите премиерчета икономисти хич не са подготвени за военната политика. Не слушат май и по- знаещите. Защо са го сложили Янев ,който е изключително обран откъм крайни решения, като го пренебрегват ! Чехия, Полша от цял ЕС и жабата и тя вдигнала крака като видяла да подковават коня- България! Стоите мирни *** такива!

134

Зов

преди 2 години

И в нашия парламент е тъпкано с наркомани!

133

Дарданел

преди 2 години

Май май и в България е крайно време армията вземе властта!

132

Мелеева

преди 2 години

Малеева да си спре тока като има петиция за бойкот тецовете и централите са руски парното сьщоГаза и тойВ знак на солидарност ще и дадем малко клони за огрев и свещи

131

виждам

преди 2 години

че робската психика не е съвсем умряла у някой българчета. Принципа - преклонена главица сабя не я сече е срамен. Да мислиш за собствения си ***, когато хората загиват в една безсмислена война и да оправдаваш агресия само за да не ти се дигнат цените е най-малко срамно

130

Анонимен

преди 2 години

Туризмът ни е звн щото ще забранят на туристите си да идват.

129

Демократ

преди 2 години

Просто ще вдигнат цените и ние сме умрели от глад и студЗащо да го спира за германия ще са други цени

128

Анонимен

преди 2 години

Мануела Малеева пусна петиция за оставка на Стефан Янев, Росен Плевнелиев я подкрепиВъв Фейсбук върви и кампания "Бойкот на всички руски стоки и услуги"

127

Solo

преди 2 години

Значи няколко години САЩ, алианса и ЕС си мерят кожените пръчки с Русия но когато стана да се свалят гащите и да се измерва лъсна истината!

126

Анонимен

преди 2 години

И ако някой руснак иска да избяга от Путин, как ще дойде до тук, бе? Може пък да има такива, това не е ли дискриминация?

125

Анонимен

преди 2 години

аз предлагам като част от мерките да изпратим 1 тон боров вазелин на Зеленски и техните приятелчета ,за да облекчим проникването.

124

до130

преди 2 години

не знам кво е казал за путин 118, но такива като теб де оценят мнението на другите по този начин само шото не съвпада с тяхното са изкуфели червени кратуни де нямат място в цивилизования свят.

123

Сата НАТО

преди 2 години

Ще кажете на Путин, че много го обичате, ще напсувате Украйна и той ще ви даде брАшно. Той не воюва, за да ви вдигне цените на всичко, той е справедлив. Е, може по еднас вирка да направите на местните му прихвостни сучки - като трътлестито жуже Малонов примерно. Така ще получите евтин хлеб.

122

Анонимен

преди 2 години

Руснаците нямат интерес да спират газта, защото това е най-важният им източник на доходи. Европа сама си го спира, за да не им плаща и захранва сметките за да отива за войната.

121

Анонимен

преди 2 години

Къде бяхте Братушки преди 30 год за да ни покажете правилния път, а сега сме във двойно Робство ЕвроАмериканско !

120

Jj

преди 2 години

Сами си търсим шамарите!

119

Сата НАТО

преди 2 години

кой го интерсува украйна гледай нас един хляб е два лева ----///----- Е, като не искате да се борите за житницата на Европа, ще ядете хляб и по 5 лева. Ама нищо, той Путин нали ви обича, може заради черните ви очи да ви дава безплатно брАшно. Нали ви обича много, русофилите.