100

Анонимен

преди 2 години

Укрите стъпят ли накриво, котел може и да няма този път, както през 2014, а направо в казана....Трябва много да се внимава.

99

Анонимен

преди 2 години

Ако путин беше добър управник , руснаците щяха да са много по богати и държавата да е много по-напреднала, олигарсите държат парите, а другите жевеят зле.

98

Анонимен

преди 2 години

Мечока събудиш ли го, бегането е спасението. Сами си го раздразниха...Така направил едно време и мустакатият, и то пак посред зима...

97

Анонимен

преди 2 години

Да окупира цяла Украйна и да мирясва, после... ще видим, може и към "нашето" Черноморие да погледне.

96

АнонимеН

преди 2 години

СЕГА ВЕЧЕ МУ СТАНА ЯСНО НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ НИТО ДОНБАС НИТО ЛУГАНСК НИТО КРИМ СА РУСКИ, А УКРАИНСКИ! ОТ ТУК НА СЕТНЕ Е ЧИСТА ВОЙНА ЗА ТЕРИТОРИЯ :D

95

Анонимен

преди 2 години

Други във Виетнам, Ирак, Сирия, Либия, Афганистан неканени влязоха, но избягаха....

94

Анонимен

преди 2 години

176 Путин не иска война, ако искаше щеше да я почне преди 10 години. Той иска да оставят хората му на мира и да не му дишат във врата със заплахи и изолация. Нищо друго. Путин иска търговия и бизнес, но това значи да удари търговията и бизнеса на други. Ей за това тия други го изкарват чудовище и го изолират. Рано или късно и ти ще разбереш истината. Но руснаците вече видяха как трябва да се държат и ви уверявам, че ерата на разбрана Русия приключи.

93

Анонимен

преди 2 години

Санкции! Кво друго мога да направят западните мъърши! Няма да отидат на сигурна смърт срещу руснаците. Знаят колко жестоко бие руснакът, когато го ядосаш.

92

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги и навсякъде е изпращала миротворци...

91

Анонимен

преди 2 години

Мишкарр поне си сложи знамето на танковете, не фа се криеш като в Крим с чужди одежди. Батиии и смешникаа мазенн. Поне имай малко доблест ,като си крадец да кажеш АЗ крада.

90

Анонимен

преди 2 години

Това е решително погазване на международните правни норми.

89

Анонимен

преди 2 години

Путин си присъедини Източна Украйна по този начин.С Крим стана същото.И там влязоха руски миротворци.Влязят ли Тея миротворци не може да ги изгониш.

88

Анонимен

преди 2 години

Може да хвърли танкове само срещу слабите. Така правят тев мишоци. Един път се биха с голямата Германия и ядоха пердах за 80г напред. Къв атомен хвърля? Нали и другите имат атоммм клоун.

87

Анонимен

преди 2 години

Супер . Сега ще влязат в безкрайна война. Гомор ще му наложат стотици санкции и ще осъкътее за десетилетия напред. Руския народ отново ще плати цената на бандата воени идиотии там.

86

Анонимен

преди 2 години

167 САЩ да си изпълнява каквото иска споразумение с Украйна, защо набутва НАТО в това? Кога Украйна стана член на алианса? Кога? Защо синовете ни да ходят да се бият за държава, която само подкукоросва конфликти? Искам мир! Влязохме в НАТО с обещанието за защита и гаранция за мира на Балканите, а не с обещание за участие във война с Русия. България няма да воюват с Русия. Който иска война, да ходи като доброволец. Държавата ни само ще се отбранява на НАША територия, навън няма да воюва! МИР!

85

Съпротивата

преди 2 години

Поредният провал на неолиберализма. Вовата даде урок по история и военна стратегия. Обзалагам се че днес ще се публикуват статии на вкисналото зеле на всеки кръгъл час. Евро-атлантическите чиновници ще вият на умряло но няма кой да ги чуе нито да им обърне внимание.

84

Анонимен

преди 2 години

Това е съдбата на изкуствените държави! Само че Путин има тоопки и си взема неговото, а ние харизахме майка Македония. Затуй ни правят на мааймуни, защото няма шамари. Всичко с оправя с бой! Со кротце, со благо и со малко кьотек!

83

Анонимен

преди 2 години

Дами и Господа, Болшевишка русия в цялата и прелест! Ето за това Хитлер навремето ги смля от бой. Защото им знае същността на комунистите.

82

Прости усраинци,

преди 2 години

Това не е вашата земя! Тази земя ви беше подарена от Ленин през 23та година! Същия Ленин чиито паметник счупихте!

81

Е няма изненада

преди 2 години

То сега и Косово не са признали ,всичко е договорено предварително с макрон и останалите нищо ново