192

Анонимен

преди 2 години

Дядка гледай да не дойдат в Вашингтон

191

Fallschirmspringer

преди 2 години

Занимателно е,че нито една от преститутските медии не попита Байдън защо е избрал да не успокои ситуацията, като отговори на нуждите на Русия за сигурност. Защо Вашингтон реши да не даде шанс на мира? Това е въпросът на нашето време, но той не се задава.

190

Анонимен

преди 2 години

Хора, вие разбирате ли реално какво значи война? Това освен икономически крах е и пълен крах във всичко останало. Българските мъже дали искат да се бият за украинците, докато техните жени и деца стоят сами под бомбите? Ще пратите ли синовете си да умират за кауза, която никой не знае каква е, но пък е важно да не ползваме газ от Русия. И ако има война, а ние нямаме газ, електричеството е безумно скъпо, храна и провизии на минимум, дали ще ви се ходи на фронта, изоставяйки близките ви?

189

Анонимен

преди 2 години

Когато дойдат руснаците, ще се изненадате колко бързо управляващите ще сменят палачинката и ще започнат да разговарят на ти с новите си стари началници, докато американците ще сънуват за някаква съпротива.

188

До 258

преди 2 години

Хахах много задълбочено си изучавал история. И да, тези добри американци-пазители на световния мир- колко жалко, че има толкова заблудени хора. Според мен са същите, които сляпо вярват на това, което се говори по "официалните медии" за ковид и ваксините.

187

do 251

преди 2 години

До До свойВие това искате фа останете тук малцинство и да грабите България..

186

КОСМИЧЕСКА АМЕРИКА!

преди 2 години

Увереността на русо.робите е следствие на тяхната политическа и научна неграмотност. Тези глашатаи на лъжата много скоро не само ще замлъкнат веднъж завинаги, но ще се укриват.

185

Fallschirmspringer

преди 2 години

Вашингтон не успя да победи няколко хиляди леко въоръжени талибани по халати и джапанки или Виетконг или китайската армия или страна от третия свят, преди 70 години в Корея. Никой не мисли, че Вашингтон ще успее да победи руската армия. Ако силно дисциплинираният и мотивиран Вермахт, който имаше предимството на изненадата, не успя да направи това, тогава никоя друга страна не може да го направи.Жалка и мизерна американска,Тейска и неолиберална измишльотина

184

АК-47

преди 2 години

Почвам да мисля, че тази му'мия знае и какво сънува Путин. Тези американски агресори се чудят как да предизвикат война, разбира се на чужд континент.

183

Анонимен

преди 2 години

България никога няма да се оправи, докато има толкова много живи русофили на територията си...

182

Анонимен

преди 2 години

Вижте сега. Руснаците сами разтуриха СССР, украинците гласуваха против отделянето и въпреки това ги накараха да се отделят и да се оправят както знаят. Бяха трудни времена. Сега пак руснаците ще си приберат отделените територии и толкова. САЩ нямат думата, те просто ще се опитат да забавят колкото могат възраждането на руската империя.

181

Анонимен

преди 2 години

Дядо Джо продължава с напъните. Скоро ще напълни дайперса и ще му го сменят.

180

Анонимен

преди 2 години

243 а ти нали знаеш от къде идва израза петата колона? Не заплашвай хора, които искат да спрат война. Защото започне ли война, ти също ще го отнесеш, но тогава миротворците ще те оставят да се пържиш в собствения си ад, който си си поръчал. Не знам на колко години си, но войната не е компютърна игра. Не се води с джойстик и като умреш е за винаги, няма рестарт, няма 5 живота. Няма. Не е зле да го осъзнаеш.

179

истински мъж

преди 2 години

Повечето от коментарите са русофобски.Но след дни,като се установи,че няма никакво нападение от страна на Русия,по какъв начин ще изливате ресофобската си злоба?Питам ви,вас русофоби,нормални ли сте?А, зародения неонацизъм в Украйна,не го ли забелязахте?Сломен съм от вашата злоба и жестокост.И този дето бил живял 45 при соца-ти на колко години си ,БЕ изкукуригало старче?Вероятно си бил келнер,барман или бензинджия-дето крадяхте без мярка.

178

Анонимен

преди 2 години

Дано ги освободят!

177

Ей комсомола

преди 2 години

Изпълзя да защитава майце си Русия и виждали Путин.

176

До свой

преди 2 години

Много си зле, приятелю. Слез от комунистическите облаци! Като не ти харесва тук - отивай в своята Русия! Какво чакаш още?!???

175

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че има хора, които вярват на тези манипулации. Отвсякъде е явно какво се опитват да направят НАТО и Америка, лошото е, че ние пак ще сме на грешната страна, тази пуста история все се повтаря.

174

Анонимен

преди 2 години

ХАХАХХАХХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААА.......................

173

Анонимен

преди 2 години

Битката ще е много голяма. Цивилизования свят срещу азиатска Русия.