110

Анонимен

преди 2 години

До 124 Аз нямам спомен САЩ да са нападали Югославия, но виж горделивите и самонадеяни сърби, Да, те си получиха си заслуженото, тръгвайки срещу най-силният съюз на планетата!

109

Санкции ще има

преди 2 години

Профилактично. И на снимка да видиш Путин - бий му два шамара. Той ЗНАЕ защо.

108

Анонимен

преди 2 години

Русия е добре. Има си всичко. Да му мисли ЕС - бедни като мишки, вече нищо нямат. Не могат да си плащат сметките за отопление. Заводоте спират защото няма енергия и няма ресурси.

107

Гошо

преди 2 години

До Анонимен--1 Напротив удариха и то между краката удариха Виж решението на "Думата " взето днес

106

Анонимен

преди 2 години

Джуджето избра правилния ход. Война с цяла Европа е лоша идея. Никой е е тръгнал да го напада. Вече с Украйна да се разбират за откраднатите територии.

105

Анонимен

преди 2 години

Ле ле колко е страшна и силна Русия. Избягаха Американците като пo.ми.яри

104

Анонимен

преди 2 години

Едва ли някой си мисли, че можеше да има пълномащабна война м/у Запада и Русия. Цялата история беше заради Северен поток 2. Американците яко натискаха да се прекрати проекта, а германците не биха могли да им се опънат самостоятелно, така че Путин вдигна мизата, създавайки "опасността" от война; и предизвиквайки реакция от заентересованите от СП 2 европейски държави (напр. изявлението на Австрия от онзи ден с антиамерикански привкус). И така - руснаците ще се изтеглят, а СП 2 ще тръгне тихомълком

103

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 115: "Когато видя тоталното превъзходство, си замина"? Какво тотално превъзходство, къде го? Бай Дън каза, че няма да изпраща американски войски в Русия, военните му съветници казваха че до 48 часа руските войски могат да влязат в Киев. Да, могат, но защо да го правят? Това, което Путин искаше да направи, го постигна. Накара Запада и Киев да преговарят. А руските войски могат и да се върнат, ако се наложи.

102

Цирк сащ

преди 2 години

Байдън е казал че ще иска санкции срещу Русия защото не са нападнали Украйна и даже се прибират в казармите след учението, скандално.

101

Анонимен

преди 2 години

Няма как да се случи нищо, укрите знаят, че следващия път няма да има котел, както през 2014, а направо в казана.

100

Ямболски цървул

преди 2 години

С мои братя и сестри няма да се бия.

99

Анонимен

преди 2 години

Русия побърка западняците. Луди ги направи.

98

Анонимен

преди 2 години

Кой верва на Со рос, бре?

97

Гошо

преди 2 години

До Даа---Това едно ,ама има и друго Днес "Думата" каза на Путин да признае ДНР и ЛНРТа такива ми ти работи

96

Факт

преди 2 години

САЩ не са доволни,побърка ха света с лъжи а сега Русия завърши ученията и то преди 16.02.!

95

Свят без феодали!

преди 2 години

Не трябва да се очаква, че тираните ще спрат да заплашват Свободния свят. Много скоро провокациите им ще продължат отново, за да се стигне до момент, когато се започне битката при Армагедон и най-после /от 1789 г. та досега/ феодализмът ще изчезне завинаги.

94

Анонимен

преди 2 години

Нещо си се объркал. Виетнам, Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия...кой ли е агресорът. Лошото е и не проумяха, че с агресия не се печелят войни.

93

Анонимен

преди 2 години

Ако в Русия имаше демокрация, в момента щеше да е сред топ 5 на БВП от глава от населението. За жалост, в момента е последна в Европа.

92

Ямболски цървул

преди 2 години

Руският език е старо български.Ние сме едно цяло....и като ДНК.

91

до 114

преди 2 години

Москва е прекрасен град. Мой любим с много близки приятели. Ходя 2-3 пъти годишно там по проект в технологичната сфера. Няма общо с 99% От Русия. В Москва и още няколко големи града е каймакът. Каймакът с най-високи доходи, който кара западни коли, учи на запад, обича Европа и мрази Путин. Останалото в останалите малки градчета дори не искам да го коментирам- обикалял съм много в Русия и я обичам като народ (не водкажиите, разбира се) и природа. Но не и като политика и управление.