18

До 20

преди 2 години

За руснаците 200 долара месечно са си висока заплата. Явно затова толкова руснаци емигрират към Украйна.

17

Теразини

преди 2 години

Как ще се развият нещата според мен. Путин ще ги държи в шах още няколко месеца, демек няма да изтегля руските военни от границата, докато тотално Западът не се откаже да приема Украйна в НАТО. Война няма да има. Лудият Байдън ще навива украинците да почнат да тормозят рускоговорящите в Донбас, за да може Русия да нападне и Путин да бъде лошият. Украинците обаче, колкото и да са наивни, виждат, че остават без другарчета и че новите им "партньори" постепенно се отказват от тях.

16

До 1

преди 2 години

Няма да се върнат, защото са гладни, заради именно Русия. В Украйна ще те разкъсат на улицата, ако изплюеш подобна глуппост. Не са продажници като родните русофили и помнят гладомора.

15

Анонимен

преди 2 години

А е едва понеделник вечер. До сряда ще има хеликоптери по покривите на посолствата.

14

Анонимен

преди 2 години

За какво му е на Путин да атакува фалиралите Украинюшки?! Тях дори Байдъня не ги базари за нищо. Путин си взе Крим, има относителен мир в Добнас и иска НАТО аут от Украйна. Досега си постига целите. Какво да им вземе на укаинците?! Заплатата от 200 долара месечно ли?!

13

Гражданин

преди 2 години

КАКВО СТАВА БЕ ХОРАААА!!!! ДА НАПУСКАТ УКРАЙНА ВСИЧКИ!!! КАКВО СВ СЛУЧВА,ДА СЕ ИЗТРЕБИМЕ ЛИ ИСКАТЕ,НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗАЩО Е ВСИЧКО ТОВА!!!!

12

Анонимен

преди 2 години

Как работи западната пропаганда само, а?! Безмилостно! Ще има война, колкото намериха оръжия в Ирак. Умора нямат западните психопата в омаскаряването на Русия като агресор.

11

Войната

преди 2 години

Почва се, няма да се размине без бой. Приказките за срещи и дипломация са печелене на време, докато си организират силите напълно. Да се стягаме!

10

Анонимен

преди 2 години

А сега си и ученик. Днеска колко се изписа, наблюдател анализатор юрист и колко още?

9

Не е ли

преди 2 години

направил, някой нашенец страничка за образи, кога ще започне войната, че още от Коледа я отлагат, а аз не съм от нетърпеливите.

8

Ученика

преди 2 години

Една седмица след като приключи Олимпиадата русняците ша провокират конфликта...

7

Анонимен

преди 2 години

Няма да има война, офце проости! Набийте си го в куухите промити краатуни! Путин не е толкова проост, за да атакува, когато всички очакват.Просто ги направи луди обаче! Англо-саксите са на колене и ще слушат Кремълският шахматист. А заповедите от Москва са ясни: Украйна НИКОГА няма да стае натовска! Точно и ясно! Неразбрали има ли все още???

6

В това

преди 2 години

число влизат ли наемниците от частните армии под наем?

5

Анонимен

преди 2 години

Колониите правят това, което наредят задокеанските генерал губернатори.

4

Българите

преди 2 години

Ще останат и ще се бият на страната на братята освободители срещу Паси и Плевнелиев.

3

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че ще има война. Дано обаче пак не ни намесят, че бомбардировките над София ще вземат хептен много жертви и от 5 милиона, ще останем сто хиляди

2

Анонимен

преди 2 години

Интересна работа 25хил турски студенти в Украйна май не са там от любов към знанието а към русите украинки

1

Анонимен

преди 2 години

Време е гладните укри да се връщат към своята майка Русия!!