70

Анонимен

преди 2 години

Истината е че Русия няма газ за ЕС и Китай

69

Анонимен

преди 2 години

Те го обградили, после Путин искал да им збие клин не джендърите от НАТО искат да им вклинят друго.

68

Анонимен

преди 2 години

Природните ресурси намаляват.Неизбежна е войната. Имало е и ще има, но сега ще е модерна.

67

Анонимен

преди 2 години

Покорното население на ЕС вече е съгласно с почти всичко, с изключение на рязкото влошаване на жизнения стандарт европейско население. А Русия може драстично да снижи жизнения стандарт на западно-европейците чрез икономически натиск.

66

Анонимен

преди 2 години

Вече не чакат. Не успя дори и да загние, спомина се скоропостижно.

65

Кво НАТО

преди 2 години

Украйна ще бъде поканена да започне преговори за присъединяване към ЕС

64

Анонимен

преди 2 години

руснаците все чакат и чакат, а тоя капитализъм все гние от векове вече. Така ли не изгни, ами расте на население и богатство. Гладна кокошка за просо сънува.

63

Анонимен

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА "Посрещнал го е с ръце в джобовете, а после са седнали на дълга маса и Путин седи на 5 метра от Макаронччо," - не го е посрещал с ръце в джобовте, а за масата такъв е протокола. Така посреща всеки. Има го видеото в ютюб. И се дръжа много приятелски към него и го поздрави и си говореха на "ти".

62

Rrr

преди 2 години

Да по херу нам ваше нато

61

Анонимен

преди 2 години

Всеобща ядрена война няма да има защото Русия не е заинтересована от това, а САЩ не са способни да водят ядрена война с Русия. При ядрена война Русия ще понесе сериозни поражения, а САЩ и някои европейски държави ще бъдат изтрити напълно от лицето на Земята.

60

Българин

преди 2 години

Съвсем скоро, или след изборите в САЩ, когато тътена от взрива на фондовия пазар стигне до Европа - край и със НАТО и западните "ценности"!

59

Анонимен

преди 2 години

Накрая пак ще стане, това което Русия им каза - Украйна НЯМА да влезе в НАТО. Те разбира се, за да се изкарат големи победители, изкарват, че уж Путин е размислил и се е уплашил от заплахите на САЩ. :) Лол! Путин никога не е имал намерение да напада Украйна, но им каза ясно - разширите ли се на изток още и почнете ли да тормозите Донбас или недай боже да си връщате Крим, ще усетите руските ядрени гъбки по вашите столици! Слушат го! Украйна никога няма да стане натовска.

58

Анонимен

преди 2 години

САЩ е претоварена с оръжия и боеприпаси. Е, малко се разтовариха, като харизаха не помня колко самолета, танка, бронетранспортьора и т. н. на талибаните в Афганистан. Знаем, че старите боеприпаси се самовзривяват. Помните взривовете източно от София, когато Емел Ептен беше министърка на авариите? А взривовете на петолъчката? А загиналите работници, които разглобяваха някакви гръцки ***? Е, сега старите боеприпаси се продават на Украйна-там да гърмят. Продават - не подаряват!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Не на Нато, не на Русия, Да на България!

56

Мухаххахахахахахахах

преди 2 години

Путин може да сцепи НАТО , и без да се вклинява някъде . По кухо заглавия скоро не съм срещал !

55

Анонимен

преди 2 години

Война няма да има. Ще дрънкат оръжия, но в същото време ще върви алъш-вериш. Който го е страх да копа бункер и да се крие там.

54

Анонимен

преди 2 години

Путин ги изтощава икономически. Западът вече няма ресурси. САЩ губят пазари, промишената инфлация е 26%, потребителскта около 10%. САЩ нямат избор, трябва да приемат условията на Русия, защото военно не могат да излязат срещу Русия.

53

запознат

преди 2 години

До според мен: Прав си! В събота двамата кандидати с най големи шансове да спечелят изборите за президент на Франция говориха на руски само за да спечелят неговата подкрепа! В Отава от две седмици се развяват руски знамена на протеста там. От вчера подръжници на Путин в Нова Зеландия са се вдигнали на щурм. А конгресмените в САЩ вече 10 години не могат да мигнат, за да не загубят изборите от някои проруски кандидат. Едно време навсякъде виждаха комунисти, сега им се привиждат подръжници на Путин

52

Школовка КГБ

преди 2 години

Maкарончо е на колене в Москва. Моли руснаците за мир в Европа. Помни авантюрата на сънародника си Наполеон, който беше смачкан на Изток. Германистаанците и те са по-ниски от тревата - казаха на украинюшките, че няма да им пращат оръжие. Научили са си и те добре урока от Фюрера, помнят, че и той беше набит. Шведи, турци - и те кротуват, щото четат историята, която хич не е в тяхна полза срещу Русия. Само американците все още голям го вадят и искат война, но ако още се стряскат, ще я имат!

51

Българин

преди 2 години

Маркона, хубаво предупреди че НАТО е в "мозъчна смърт", а сега огромното тяло почва да гние.