30

Анонимен

преди 2 години

Гербаджийските тролери гледат като препикано мушкато в момента :D :D

29

слава на Ким Чен Ун

преди 2 години

ПОЧНА СЕ !!! Очаквайте скоро Белене и Скравена отново да отворят врати за неблагонадеждните !!!!

28

Анонимен

преди 2 години

В такъв случай да кажем сбогом на Нищоправеца и да му пожелаем да застане на подсъдимата скамейка някой ден.

27

Нема го махнат

преди 2 години

Въпреки, цялото това упражнение, Гешев, нема го махнат, ако масонската ложа, в която членува е достатъчно силна, да окаже необходимата съпротива чрез ВСС. Нал се досещате, че ВСС са само масони;))) Друг вариант е ложите да се договорят за косенсусна фигура за главен прокурор. Само тогава, Гешев, ша си отиде;)))

26

Анонимен

преди 2 години

Сега ще си проличи дали букета който каскета поднесе преди време на министъра на правосъдието ще свърши работа.

25

Анонимен

преди 2 години

Принципно е хубаво да има кой да маха прокурора, но не ме кефи идеята това да е министъра. Утре ситуацията може да е обратна - читав прокурор и корумпирано правилство. Не ми се вързва, вижда ми се тенденциозно това решение, с оглед на сегашната ситуация.

24

Гешев

преди 2 години

Дреме ми на каскета.

23

Майора

преди 2 години

Жалко , още едно решение в полза на олигархията! Как бързо се произнесоха по казуса , а за гражданството на премиера - двойно по дълго време!Нищо вече не ме учудва в тази държава!

22

Анонимен

преди 2 години

Мафията ГЕРБ си заминава бавно но славно..

21

Вся власт народа

преди 2 години

Ето вече винаги след избори ще има смяна на прокуратурата.

20

Чудя се

преди 2 години

КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ХОРА, КОИТО СЕ ВРЪЗВАТ НА ЛАКЪРДИИТЕ НА ЖИВКОВИЯ СЛЕДОВАТЕЛ БОЙКО РАШКОВ?! И КАК Е НЪЗМОЖНО ТОЧНО ТОЙ ДА ПРОМЕНИ КАКВОТО И ДА БИЛО?! ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ СЕ САМОСЕЗИРА ЗА РАЗМИНАВАНЕТО МЕЖДУ НЕГОВИТЕ ДЕКЛАРИРАНИ ДОХОДИ И ПРИТЕЖАНИЯТА МУ. ЕТО НЕЩО РЕАЛНО И С ДОКУМЕНТИ!

19

Анонимен

преди 2 години

КС за по-малко от месец се произнесоха по този казус, а за двойното гражданство на просто Киро им трябваха 4 месеца.

18

Taню

преди 2 години

19, Дано си прав!...

17

Аз промяната

преди 2 години

До 8 ти не си народът ДА знаеш АЗ искам Оставката на Подмянатана ТЕЗИ които направиха Служебните преврати в България на тези които Крадат ГРАБЯТ 80 години България И ТЕ Са БКП Олигархичният кръг около тази партия КРЪГЪТ около Фигуранта А 12 клозета КОМУНИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА ВЛАДЕЕ БЪЛГАРИЯ 80 ГОД А НЕ ЕДНА ЛИЧНОСТ НАРЕЧЕНА ГЕШЕВ

16

Анонимен

преди 2 години

Една крачка по- близо до целта.

15

Зозо

преди 2 години

Може да поиска, ама не може да го отстрани. Може ако иска и да му пръдне на шмайзера :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

АнонимеН

преди 2 години

ОДОБРЯВАМ ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР ДА ИМА ТАКИВА ФУНКЦИИ! НО НЕОДОБРЯВАМ ДЪРЖАВАТА ДА СЕ УПРАВЛЯВА С НАПЪЛНО ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ И ПАРТИЯ НАЧЕЛО КОЯТО НЯМА РЕАЛНО ПОЛУЧЕНИ И 4% ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2021! ЕДИН НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН МИНИСТЪР Е СЕГАШНИЯ ВСИЧКИТЕ!

13

ето ти едно

преди 2 години

До реалист ...телевизионните репортажи при арестуването на кметицата и зам.-кметицата на "Младост".

12

Ся

преди 2 години

Каскета ще почне да се прави на улав. Ще взима болнични, отпуски, майчинство, ще оглушее и ще окьоравее само и само да се задържи. Иии да се говят Копърков, Кюлчев, Шишо, ***.

11

българин

преди 2 години

Цацко и Гешев какво измислили-в един ден да привикат мин.предс. и вин.на правосъдието.От кадмоса се вижда тази нелепа"уйдурма" между двамата.Но нивото им е като на тиквун.Убеден съм,че ще направят нов случай "президенството",и тогава хората ще ги изхвърлят с ръцете си от топлите кабинети.Елементарници.