55

Анонимен

преди 2 години

Краварите с 11 трилиона дълг се чудят как да вържат гащите,за да не ги изритат в собствената им страна.Имат свръх запаси от оръжие и се чудят на кого да го продадат,за да се избиват хората едни други,ама далеч от техните граници.Само че,дори Северна Корея създаде ракети с далечен обсег на действие.Затова пощадени няма да има,ако не си опичат акъла.

54

Анонимен

преди 2 години

Ако случвашото се на изт.граница на Украйна с Русия застрашава нашата сигурност, то може би ген. Янев предполага, че всички страни от ТАМ до БГ ще бъдат заличени в един момент и това ни застрашава ПРЯКО!!! Да, ама те нема вариант да бъдат заличени, ерго: леко преекспонира нещата ген.Янев! Отделно, че ние НЕМА как да си направим и поддържаме армия способна да ни пази от Русия или от САЩ, нито пък токова бързо, колкото СЕГА трябва! Ама нищо де - нека се опитват ген.Янев да я модернизира! Нема лошо

53

Анонимен

преди 2 години

'' сериозни дефицити във въоръжените ни сили '' .......................... за сметка на чекмеджета пълни със кюлчета.

52

Анонимен

преди 2 години

Янев, мани тия общи приказки, я кажи нещо за едни ракетки от Инджирлик и едни бази от Бургас до Резово, знаеш ли нещо?

51

До 53

преди 2 години

Много скоро ще се разбере кой е пробит и кой не!

50

СССР

преди 2 години

До 49 Няма Швеция ,няма Македония тука е бг и целта на народа е мутрите от герб и дпс да се вкарат в затвора и да вият като вълк на месечина от килиятааа.съд конфискация и затвор за Буда и компания.

49

Школовка КГБ

преди 2 години

Кремълският шахматист му каза директно на франсето - Украйна в НАТО = Война между Франция и Русия. Това ли искате, шансончета?! Умира ли ви се по източните полета, а?Или искате сармати, сатани и циркони да летят към Париж? Това ли искате?! Май, май не го искате. Ами щом не го искате, договорете се с началника ви Байдъня, дето ви подкокоросва да правите война в Европа. Щото на дъъртия Алцхаймер не му дрееме и гледа да подпали чергата, ама вие ще изгорите. Макароня слушаше и вече има идеи за мир!

48

Анонимен

преди 2 години

Официалната позиция на Русия е, че няма да засяга България в евентуални бойни действия, но този безсрамник папагалства точно обратното по поръчка на американското посолство. Е, къде се намирате между шамарите тогава в чужди войни, като точно вие министри и депутати съсипахте армията ни с глупавите си решения десетилетия наред и съкратихте специалистите, не купувате техника, не обучавате кадри ??? Защо подписвате безсрочни договори със САЩ и НАТО и давате безплатни бази ?

47

Анонимен

преди 2 години

Американците да изчезнат от източна Европа,руснаците и украинците цивилизовано да се разберат и всичко ще бъде наред.

46

Бгг

преди 2 години

До До 24 Управляващите в момента вземат решения. Те са отговорни за всичките си решения и действия. Ако ги натискат от вън да излязат и да кажат , трябва достойнство и топки за това . А те казват , че никой не им налага решения от вън.

45

Анонимен

преди 2 години

До 44Типично за русофилите, да псуват и обиждат като пещерняци.Няма нищо чудно в това след като са почитатели на изостанала Русия.

44

Победител

преди 2 години

Maкарончо е на колене в Москва. Моли руснаците за мир в Европа. Помни авантюрата на сънародника си Наполеон, който беше смачкан на Изток. Германистаанците и те са по-ниски от тревата - казаха на украинюшките, че няма да им пращат оръжие. Научили са си и те добре урока от Фюрера, помнят, че и той беше набит. Шведи, турци - и те кротуват, щото четат историята, която хич не е в тяхна полза срещу Русия. Само американците все още голям го вадят и искат война, но ако още се стряскат, ще я имат!

43

Анонимен

преди 2 години

Милитаризацията на света е в ход. В комбинация с властта на глобалните финансисти и глобалното лишаване на хората от основни човешки права нищо добро не ни очаква. Мирише на война и неофашизъм, колкото и да ни плашат с левите и комунизма. България е между *** и наковалнята. Нашите управници никога не са разбирали неутралитета като правилната позиция. За да ни е още по-вътрешно, и в биомишки ще ни превърнат.

42

Пст

преди 2 години

До Анонимен. Така е, а където е стъпил руския-никне ли?

41

Пст

преди 2 години

До Анонимен. Така е, а където е стъпил руския-никне ли?

40

Анонимен

преди 2 години

За какво ни е свят без Русия? Бяха думите на Путин. :)

39

Анонимен

преди 2 години

Където е стъпил американски ботуш да "освобождава" трева не никне.За пример давам Ирак,Либия,Авганистан.....

38

Анонимен

преди 2 години

Благодарни сме на САЩ, че ни освободи от гнилото, *** руско робство. Вечната дружба със САЩ е вечна гаранция за националната ни сигурност.

37

СССР

преди 2 години

Няма проблеми Янев,важното е да се гърчи гербера и изтезава ,гербер да квичииии като прасе на Коледа, това е целта на българския народ.

36

Анонимен

преди 2 години

Щом се дрънка оръжие около нашите граници,това представлява опасност и за нас.Въпросът е,че ако стане война,независимо кой е виновен,ние ще бъдем мишена.