45

44

преди 2 години

ооооффф. лекарства против вируси почти няма и за това има обективни причини - много са скъпи, много са трудни за разработване, вирусите са хиляди, ефективността им е само при мноооого ранно прилагане и т.н. каааак па не почнахте да четете нещо извън конспиративни сайтове, та белким бяхте научили нещо поне за тия 2 години

44

Анонимен

преди 2 години

Омикрона им секна бизнеса, но пък им дойде като смокиново листо да си скрият срамотиите. Понеже ще мине през всички, на него ще припишат абсолютно всичко негативно от сиропите. Детските инфаркти и миокардити ще ги припишат на Омикрон. Тая женица как спи, как се гледа в огледалото, знаейки какво инжектира на децата?

43

Анонимен

преди 2 години

До интереса Всяка "ваксина" има сериен номер, маркират хората.

42

Da

преди 2 години

Не ваксини раните също

41

Анонимен

преди 2 години

Последни дни на пропаганда. Не забравяйте, че омикрон удря само надупкани. Каквото и да ви говорят. 2 пъти го изкарали, 5 пъти, глупости. От 2 години нито спазвам мерки, една настинка не съм хванал.

40

интереса

преди 2 години

Защо не се правят лекарства,а само ваксини?Защото с ваксини печалбите са огромни.

39

Анонимен

преди 2 години

Блондинка. Още не е загряла, че я чака граждански съд.......Съд от зомбита с потури......:))))))))) Ганиюви блянове:)))))))

38

преди 2 години

Мдаа след години ще се окаже че даже са и безсмъртни... Предполагам информацията ще бъде давана малко по малко в продължение на години да не дойде твърде шоково :)

37

Възмутен

преди 2 години

Слушайте какво докторя!!!Аз не съм съгласен да ми удържат здравни осигуровки ама ми удържат за да ви плащат на вас огромни заплати срещу нищо и на тук отгоре да ме тормозите денонощно с простотиите си!На 60 години съм и нито ден не съм ползвал услугите ви!Само 2 пъти преди години съм вземал по 3 дена фалшиви болнични и туйто!Веднага ми върнете хилядите левове взети от мене срещу нищо от ваша страна дайвамаави!

36

Анонимен

преди 2 години

Блондинка. Още не е загряла, че я чака граждански съд.

35

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е ваксите като почнат да приритват и като в поколението им се появят магарета ,тея как ще им обяснят,че са били с добри намерения.....Те магаретата са основно неваксинирани, реват на умрело!:))))))))

34

българин

преди 2 години

До: Чоко (номер 22) Чоко виж какво, мисля че отговорът ти е ясен и това беше риторичен въпрос нали? Веднага доктор Бацилова и още куп професори и академици ще се изредят да те убеждават, че ти не ги разбираш тия работи, понеже не си доктор, камо ли професор като тях. И затова не трябва да вярваш на очите си и на ушите си, а на учените. Повтарят ни постоянно, че "трябва да вярваме в науката"! Също както поповете ни повтарят, че "трябва да вярваме в Исус Христос, нашия спасител"!

33

ГКПП

преди 2 години

Аз и без ваксина го изкарах превъзходно - три дена кашлица и хрема. Направих си тест който бе положителен . И се карантинирах .Какво ми ревете толкова че не ваксиниран ще умра!? Другите умират от неправилно лекуване и съпровождащите им болести

32

Анонимен

преди 2 години

Много хубаво кабинетче е спретнала доктор Бацилка - подсветка на шкафчето, самурайски мечове, чисто нови неотваряни книжки. И тунинг има - джуки, опъване, причесчица. Пък те и ваксините са невеорятна благословия според докторката - безопасни, ефективни и т.н. Пък че една четвърт от умиращите всяко денонощие са ваксинирани нещо се въздържа да коментира. Благодарности на докторката, че заработва за ъпгрейд на кабинетчето и външния вид, но предпочитам да не се бода. Мерси, ама не мерси.

31

Анонимен

преди 2 години

Реално тая нищо не знае с изключение на това, че препаратите пазят муахахах.

30

Анонимен

преди 2 години

д-р Бацилова

29

Анонимен

преди 2 години

Доктор Грую от форума е най образования в България и света!:))))))))))))

28

Анонимен

преди 2 години

И тая оправдава хонорара.

27

лозунг

преди 2 години

Бъди съвестен евроатлантик, постави си бустер

26

Анонимен

преди 2 години

Няма да има време да боледуват , ще умират бързо !