143

пияница мистик

преди 2 години

До 183 === В Африка по-голямата част от населението не е ваксинирано, защото са точно толкова умни, колкото и ти. Там пият кръв от шията на бивол, смесена с мляко, ходят голи с препаска и не могат да четат и пишат. Ти поне си докачил малко от Бил Гейтс, че използваш неговия Windows, вероятно нелегален, за да го плюеш. И през 1995 Гейтс изобщо не се е занимавал с ваксини. Той и сега не се занимава, просто прави симпозиуми и разяснява какви са опасностите за цивилизацията ни, както и дарява пари

142

До 178

преди 2 години

Няма такова нещо като "напълно ваксинирани". Вашият чорбаджия Бурла каза още преди месец че за омикроня трябват четири дози. Тия с под четири се водят антиваксъри.

141

Поправка 11,46%

преди 2 години

Какви 25% починали, които да ваксинирани сънуваш? Вчера са 11,46%, а от месец май 2021 досега са 4,6% от починалите. Първите напълно ваксинирани са от януари 2021 година.

140

Анонимен

преди 2 години

Т.е. искате да кажете че процентът ковидясали вакснати/невакснати е колкото общия процент вакснати/невакснати в обществото. Демек, че ваксата не влияе никак на заразяемостта?

139

Анонимен

преди 2 години

Какви 25% починали, които да ваксинирани сънуваш? Вчера са 12,46%, а от месец май 2021 досега са 4,6% от починалите. Първите напълно ваксинирани са от януари 2021 година.

138

До 179

преди 2 години

Няма официална статистика за процент на ваксинираните в България. Тези над 28% ваксинирани са само част от ваксинираните български граждани - живеещите в България, без да се прибавят живеещите в чужбина, които са ваксинирани. Няма официална статистика за този процент, точно защото крият колко хора са в България и колко са в чужбина.

137

Анонимен

преди 2 години

Забележете колко са малко процентите на ваксинация в Африка. Там вече си изпатиха веднъж от анти фертилните ваксини на Бил Гейтс през 1995 година и не искат да повтарят същата грешка отново

136

Анонимен

преди 2 години

Ваксър = Сектант

135

Анонимен

преди 2 години

Тестовете за плацебо ефект доказали, че ... и с физиологичен разтвор много хора не са се заразявали или са го карали "по-леко". Подозирам също, че и вярата в Господ може да помогне също толкова, колкото и ваксините им... Но срещу мафията нищо не помага.

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 171 Всъщност, при варианта, който предлагаш, под внимание няма да се вземе предвид, че по принцип най-застрашената група е най-ваксинирана. Трябва да се направи стратифицирано сравнение: по възрастови групи по застрашеност. Тогава ще лъсне с още по-голяма сила, че сред най-ваксинираните и най-застрашените, антиваксърите са РАЗГРОМЯВАНИ от вируса.

133

До 177

преди 2 години

28,8 процента официалноа статистика на ваксинираните (уринираните) в България. Да повече са няма що

132

Анонимен

преди 2 години

Абе не повече от 20% се подмамиха. Сега съжаляват. Да са мислили. Ние предупреждавахме.

131

До 171

преди 2 години

Подвеждащо е, защото ваксинираните в България са повече от неваксинираните.

130

До 171

преди 2 години

Така е. Трябва да има и процент на ваксинираните и неваксинираните от живеещите в България, а такъв процент няма, защото не се знае колко хора са в България и колко са в чужбина. Вероятно половината са в България и половината в чужбина. Който е в чужбина и се ваксинира там, за България остава като неваксиниран, ако се смята процент от всички граждани, вкл. живеещите в чужбина. Затова казват 28%, а реално ваксинираните са над 50%.

129

Состин

преди 2 години

Антиваксър=чалгаропитек, получаващ ерекция при снимкс на Путин-Ким Чен...,вирусолог завършил тротоарна философия, американците го преследват със сателити, наясно е с цялата световна конспирация, но няма лев да се прекръсти. Бил е на снимките на НАСА за кацането на луната. Мисли че Биткойн значи, че накой ще му пребие коня...КРАЙ НА ЗАЩИТАТА!

128

Анонимен

преди 2 години

До 157. Тази статистика е подвеждаща. Изчислете по групи. Какъв дял от ваксинираните са болни, починали и каква част от неваксинираните. Иначе при по-малка група на ваксинираните процентите ще са по-малки дори при еднакъв дял от всяка група.

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 "От Единния информационен портал. За 14 дневен период ваксинираните са: 11,19% от починалите, 6,42% от постъпилите в интензивното и 15,38% от постъпилите в болница. При тези факти *** твърдят, че ваксините не помагали" Като добавиш към това фалшивите сертификати и това, че най-ваксинирана е най-застрашената група, която поначало има по-висока смъртност,и нещата съвсем отиват в рЯката за антиваксърите.

126

Анонимен

преди 2 години

Данни от преброяването. Като ни броят по интернет, как да знаят кой е в България и кой е в чужбина? Трябваше да броят колко хора са в България. При 3-4 милиона в чужбина, 3-4 милиона са в България, а не 7 милиона или 5,8 милиона.

125

Состин

преди 2 години

ШАНС ДРАГИ МИ АНТИВАКСЪРИ, ШАНС ДА СПРЕТЕ И ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТЕ, ЗА ДОБРОТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО Е!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните са и ваксинирани и кокаин си инжектират и кокаин шмъркат и марихуана ядат и пак не могат да се скрият от ковид