49

Krom

преди 2 години

До БПФ - съвсем сериозно! Когато Русия изгради нещо което да привлича държавите и народите повече от ЕС и НАТО, ситуацията ще се обърне. До тогава, няма да стане. Явно е, че феодална Русия с Диктатор-бащица начело който ще е там до памперса не е особено привлекателна. Освен като прясно месо за Китай и неговите глобални амбиции. Така че, запази си сарказма за собствена употреба. Нещата са очевидни. А опитите на Путин да шантажира Европа през зимата - долни и жалки.

48

БПФ

преди 2 години

До Западняк - за да нямат нужда от ресурси, трябва да се покатерят обратно по дърветата или да се върнат в пещерите !!! ВСЯКА реална икономическа дейност е на базата на ресурси !!! Или ще се преселим в метавселената, ли какво ли? Хахахахахахха. А руснаците като и дръпнат шалтера - на метавселената де?

47

Анонимен

преди 2 години

И тия, които някога мустакатият ги е превзел за 2 седмици с велосипеди, а русите им донесли свободата наготово и те джавкат и мускули вадят. Смешковциии...

46

однако

преди 2 години

Акцентирате върху "Протегнатата ръка", а пропускате факта, че вчера в Киев, лидерите на Украйна, Полша и Англия предприеха опит за реализиране на невиждано в кратката отановска история ноухау - алианс между страна нечленка и отановски членки, който ще се нарича УПА (Украйна, Полша, Англия) или ДУПА (Демократична Украйна, Полша, Англия). Протегналите едната ръка в другата стискат оголен нож. На изключителните изключително много им трябва война, в която ще умират стотици хиляди, милиони славяни.

45

Анонимен

преди 2 години

До ВасилевЕх, "познавач" неграмотен, 2/3 от Галиция са "полски" племена, а самата Галиция е 1/3 от Украйна... Читать нада!Останалото, какво да го коментираш - има си исторически факти, кой започна война в Грузия, кой направи преврат в Киев ... Чети!

44

Анонимен

преди 2 години

До: 89 Трай си да не ти запукат други пуканки на главата че тогава ще нацапаш ританките!

43

БПФ

преди 2 години

До Анонимен - 78 - тоест признаваме окончателно, че комунизмът се е пренесъл на запад? Странно нещо е историята !!! Русия пък се върна в капитализмът.... но основните принципи не се променят, без значение кой накъде се върти - отново капитализмът е силният, комунизмът куца - затова сега Русия е силна и върви напред, въпреки санкциите, а ЕС затъва все повече и повече !!!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78. Това, което си описал не се ли нарича комунизъм?

41

Анонимен

преди 2 години

Така и не си взеха поука от Виетнам, Ирак, Либия, Афганистан, Сирия....и не проумяха, че агресорът няма и не може да има спечелени войни.

40

Анонимен

преди 2 години

Виждам тук, че много от недоносените Тр#олчета наричат комунисти всички, които са против политиката на САЩ и Евро#гейския съюз! Явно не знаете за какво говорите, защото реалността сега е такава, че всички, които са на 50г и повече виждат, че сегашните ни партньори са надминали по всички параграфи лошите комунисти ! Вижте за каква евтина пропаганда става дума, вижте здравеопазване, образование, отбрана, култура и т.н и т.н! Ако имате очи, уши и разум разбира се!!!

39

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 72 - именно - от ЕС се заканиха да съдят Русия пред международен съд, защото - виждаш ли - руснаците сами си ПРОИЗВЕЖДАЛИ стоки, вместо да ги внасят от ЕС ?!?!? Естествено - това го измънкаха и доста бързо млъкнаха, защото осъзнаха, че подобно дело е абсурдно и няма как да бъде спечелено - а и че целият свят ще им се смее !!!

38

българин

преди 2 години

Боби е прав. Проверих, Индия и Франция се нареждат на едно място в таблицата по GDP. Не съм нито русофоб, нито русофил, проверих в Уикипедия, и следвам само фактите. Това че някои българи страдат от комплекси и си фантазират че Русия е по-добре отколкото е в действителност.

37

БПФ

преди 2 години

До Анонимен - толкова е разрушена руската икономика, че има положително търговско салдо и с ЕС и със САЩ, а Русия натрупа 800 милиарда валутни и златни резерви !!! Твоят запад е на ръба, а ако опитат икономическа или реална война с Русия, това ще им е краят !!!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62. Ще се изненадаш, приятелю, но санкциите не разрушиха руската икономика, а я укрепиха. Западът загуби 290 милиарда долара от тези санкции и сега ги иска от Русия. Не си ли чул за този абсурд?

35

Анонимен

преди 2 години

До 47 ... Теб па койте изпусна от карлуково бе. Откога на психично болните имат разрешават да влизат в мрежата. Ако се осланяш на нато и краварите да те пазят по добре жив да се закопаш.

34

до 59

преди 2 години

Айде пак сега вместо да се правиш на големия икономист си провери какво произвеждат Индия и Китай точно за Епъл. И не само Епъл. И изведнъж, ако лошите "западни" корпорации се изнесат от там какво се случва с икономиката им.

33

БПФ

преди 2 години

До всичко е ясно - хахахаха, кажи на психиатърът ти да ти взема допълнително за вреден труд. Твоите работодатели - чрез посолството на Козяк 16 са вече икономически труп, имат отрицателно търговско салдо 1 ТРИЛИОН за миналата година !!! ЕС е същата работа - и САЩ и ЕС имат отрицателно търговско салдо в търговията си с Русия !!! Ти изобщо нямаш никакво понятие как се изчислява БВП, затова лалаш. А във военно отношение не бъркай умереността и човещината на руснаците със слабост !!!

32

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До БобиПутин е добавил също че ще разкатае САЩ, само един път да му ремонтират Кузя кат хората.

31

Анонимен

преди 2 години

А ако съюзник нападне съюзник, както Турция нападна Гърция?

30

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че военно-промишлените комплекси на САЩ и Русия трябва да актуализират бюджетите си и затова трябва да има причина. Затова дрънкат оръжие и имитират напрежение. А пък, като има напрежение, има пазари и за продукцията. Някой въобразява ли си, че НАТО/ в частност САЩ/ ще влязат във военен конфликт?