55

Анонимен

преди 2 години

Ти няма ли да млъкнеш, бе, а? Заради теб сега берем плодовете на случващото се. Вместо да те изведат теб и още много като теб с белезници, ти си отворил уста като на хипопотам. Дано скоро при бай Ставри да те видим.

54

Анонимен

преди 2 години

При тоя лош комунистически режим аз си направих двуетажна къща с 5 спални,2 бани,2 кухни(ама не заврени в хола,а отделни)2хола и два гаража + двор с хубава тревичка и барбекю за 18 000 лв.с 200 лв.заплата и още толкова на жената.Сега ако искам мога да я продам за 450 000 лева,ама не искам.

53

Анонимен

преди 2 години

ЕДИН МЪРТВЕЦ НЕ ГО И КОМЕНТИРАТЕ.

52

Корнелия Нинова

преди 2 години

Този на снимката беше охрана не на този режим, а на самия шеф на тоталиризма. Имам предвид другаря му от БКП Тодор Живков !

51

Мишо

преди 2 години

Ботев и написал едно много хубаво стихотворение "В механата". Четете, ако можете!

50

Анонимен

преди 2 години

От 42 респонденти само 3 имат здрав разум в главата си - останалите 40 са ялова рожба на един-единствен юмрукчовски иде...отин-трольовец, който още не е изтрезнял от снощи и на когото мУн-дрьо дори не му плаща - ами такива са си яловите коМУНЬОвци, ко да ги прави човек - още от Татово време са си ПРОСТИ, нахални и най-вече - *** и мързеливи. Важното е, че си довлякоха ненаялите се "кадърни" недоносчетата от девет морета през десето да ни пият кръвчицата.

49

Анонимен

преди 2 години

"Това, което ние построихме, вие не можете да го боядисате" Тодор Живков

48

Анонимен

преди 2 години

Сега на какви се правите с тозиФатмак и военната му диктатура, на Прусия ли се правите? Минали сте покрай Прусия и Фредерикус Рекс. По-скоро ви управлява Фред Флинтстоун, с този режим на тока сте за каменната ера.

47

герб=бкп

преди 2 години

бойко а ти не беше ли член на тази антибългарска комунистическа банда не отказа ли да се деполитизираш и не беше ли охрана на правешкия селянин?

46

Анонимен

преди 2 години

43 - дядо му го утрепал негов съселянин щот искал да му заграби парче от нивата. на тея и генът им е айдушки (крадлив).

45

Анонимен

преди 2 години

Ти не беше ли охрана на същия този режим? Бързо забравяш къде си ял бял хляб, само с това изказване ни става ясно какъв си. Мишок.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше соция откъде щяха да краднат 32 години?

43

До 39

преди 2 години

Ще се върне когато цъфнат налъмите.

42

Анонимен

преди 2 години

Имало е истинско сирене , кашкавал , месо много зле е било

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 - Що за глупаво човече! Ти имаш ли представа, кой го сложи на власт този, не, не този, а това недоразумение. Ти бе махмурлийо, ти бе! Ти си го избра, а сега квичиш, че бил руско протеже! Какво руско протеже - човека беше назначен директно от Вашингтон и помазан и Брюксел. Директивата за свободния пазар на тока, също ли руснаците ти го тикнаха? Защо не кажеш с кого го подписахме и кой си сложи подписа!?

40

Анонимен

преди 2 години

Стига с това" бил член на БКП" ! И баща ми е станал,за да го пуснат в САЩ през 1986г,за да види сестра си,прогонена от режима.Дядо му е бил убит в Белене.Е?Едно време ако имаш амбиции и мотивация за каквото и да е било- всичко това минава през членство в партията.Там,където е минал комунизма е нанесъл непоправими щети !!!Тва е !

39

Анонимен

преди 2 години

За съжаления е прав! Комунистите за пореден път взеха властта с измама! Сега ще ни задължат с милиарди дългове и още 50 години бял ден няма да видим. Проблемът е, че народа е много плиткоумен и се лъже от корумпираните комунистически медии които бълват лъжи денонощно.

38

Анонимен

преди 2 години

41-дедо поп ми каза че от там никой не се е върнал. а тоя е поел пътя за натам.

37

Анонимен

преди 2 години

Е тоя не беше ли най-младият член на тази мракобесна БКП,при която живеехме в мрак и терор и не искаше да си върне партиината книжка,за да остане в МВР.Ех,деменциоо...Ех,Алцхаймер...не прощават на никого.

36

мдаа

преди 2 години

Боко се изявява като вътрешнопартийна опозиция -пази си БКП книжката , може и да си плаща членския внос в някой клуб по интереси пък сега се изказва като демокрад