83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Хихихи. Чакай да направим една проста сметка: 80 хиляди камиона вместени в 100 километра колона. Интелигентните камЬОнджии антиваксъри ще ме скъсате от смях." --- я, "хихикащият" дри6ляк се е появил! Заработваме извънредно, а? Или просто ти се падна да си на смяна днес? И по същество - колоните са повече от една, като най-дългата по информация от преди 2 дена беше над 100км! Ама викаш това го няма в имейла с опорките? А в мейла има ли нещо за отказа на бабарадка да бъде снимана?

82

Анонимен

преди 2 години

Мъск : "Канадските тираджии са върха""Canadian truckers rule" и "Ако уплашиш хората достатъчно ще поискат премахването на свободата. Това е пътят към тиранията". Сигурно Мъск е глупав, беден и неразбиращ.

81

Анонимен

преди 2 години

Мамини гугути. Да бяхте прочели, че колоните са 8(ОСЕМ). И това че затвориха магистрала 17 заради "лошото време" не попречи на хората.

80

До 85

преди 2 години

Той смехът предвещава полудяването. Шубе те е много, нали интелигентната...Хили се. Краят на мошениците като теб се вижда. Гледай внимателно видеото.

79

Анонимен

преди 2 години

До Андибул ваксина "За шофьор се учи вече повече време от програмист и лекар" Тук пращи от БИСЕРИ! "Интелигентността" на алековия герой прави заря!!!

78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 "Преди 3 дни камионите бяха 62 хиляди - сега са около 80." Хихихи. Чакай да направим една проста сметка: 80 хиляди камиона вместени в 100 километра колона. Интелигентните камЬОнджии антиваксъри ще ме скъсате от смях.

77

Анонимен

преди 2 години

Хиляди тираджии могат да се справят със шепа убийци. Какво ги спира? ПОЛИЦИЯТА! Както винаги.

76

Ад

преди 2 години

Абе повече от стотици са се пътуват вече седмица. Във фейсбук им забрани ха групата

75

Анонимен

преди 2 години

Неграмотният антисоциален антиваксър направо получи еякулация от снимката. Да живей! Ха ха

74

Снонимен

преди 2 години

Ясно, подкупни медии

73

Анонимен

преди 2 години

Ало мисирките, защо не вземете да напишете, че вече такива конвои усилено и активно се организират и в Австралия, Бразилия и Европа. За Европа ще е с крайна точка Брюксел след около седмица... Ама защо ли питам... *** на минимална заплата, сигурно и оваксани с отровите на *** Гейтс.... Също като вакса тролчетата с нула мозъчни клетки...

72

Анонимен

преди 2 години

Преди 3 дни камионите бяха 62 хиляди - сега са около 80. Има около 2000 американски камиони присъединили се към канадакисте си колеги. Колоната е дълга вече 100кмЛозунгите са : Не на вакс паспортите, не на задължителната ваксинация, искаме си свободата. Дори Елон Мъск подкрепи протеста

71

МАЙОРА

преди 2 години

До Тираджията до Майора Бедняк, аз съм стар имигрант и имам няколко имота във Франция и Испания! Де си тръгнал да се мериш с мене! Шофьорче смешно!

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 72 "Защото никой не става, въпреки, че средната лекарска заплата е наполовина на тираджийската." Тва на коя планета е :))))

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 "Странно как щъкат навсякъде, пък още не съм видял камион без шофьор. В същото време в нета има толкова информация от медицински характер, че заинтересованите може да станат минимум фелдшери с двумесечно четене." Ами, така, щукат навсякъде. Това няма общо с това дали си виждал "камион без шофьор". Даже показва, че не си особено напред в логиката. А иначе видяхме покрай Ковид, че вие и без четене станахте академици и Нобелови лауреати по медицина. Шофьорчетата де.

68

Анонимен

преди 2 години

Всеки лекар или инженер може да стане тираджия. ----///---- Разбира се, че не може и практиката го е доказала. Защото никой не става, въпреки, че средната лекарска заплата е наполовина на тираджийската.

67

Анонимен

преди 2 години

вече автономните автомобили щъкат навсякъде ----///----- Странно как щъкат навсякъде, пък още не съм видял камион без шофьор. В същото време в нета има толкова информация от медицински характер, че заинтересованите може да станат минимум фелдшери с двумесечно четене.

66

Анонимен

преди 2 години

Всеки лекар или инженер може да стане тираджия. Ни никой тираджия не е станал още лекар или инженер.

65

Анонимен

преди 2 години

Това, че са те изнудили да се ваксинираш, за да храниш семейството си, не означава, че не разбираш, че те лишават с този зелен серитификат от основното ти право на труд и те готвят за роб - човек без собствена воля! Всички свободи, които си мислите, че са от бога дадени, са постигнати с кървави битки, не с тропкане на хорца и театрални постановки. Неофашизмът настъпва, още по страшен - прочетете си отново "1984" на Оруел!

64

Анонимен

преди 2 години

До МАЙОРА Това, което научаваме тук от алековия герой е, че шофьорчетата са по-необходими, интелигентни и критично мислещи от програмистите, инженерите и лекарите. И че същите ще бъдат заменени по-скоро от машини отколкото шофьорчетата, нищо че вече автономните автомобили щъкат навсякъде. Лесно можем да проверим кой кой е: един лекар, инженер и програмист за колко време ще се научи да кара "прицеп" (коли така или иначе могат да карат), и за колко време един тираджия ще стане лекар или инженер?