117

Бедните банкери

преди 2 години

Скок на таксите при теглена от банкомат.

116

Анонимен

преди 2 години

Нима забравихте социалистите- комунисти при Жан Виденов как "управляваха" и имаше режим на тока, купони за храна, хиперинфлация, фалиране на банки, закриване на болници и т.н.и отново ги върнахте да "управляват" и да ви крадат. Аз не съм в България и ми е все едно, но вие нищо не предприемате да ги изгоните с камъни от властта.

115

Анонимен

преди 2 години

Хлябът поскъпва драстично, ръстът вече е с 30%

114

Анонимен

преди 2 години

Заради предоговореното през 2018 година от Бойко Борисов, сега цената на газа е с 67% по-висока.

113

Българин

преди 2 години

Предлагам да наложим девастейтинг санкции на Русия като спрем да купуваме руска газ. Това ще задуши руската икономика и Русия ще фалира.

112

Говори Козяк

преди 2 години

Тъпацuте които гласуваха за ПП ще се возят по магистралата от Видин до Шумен когато има достатъчно куролация за всички!

111

you

преди 2 години

До АнонименНа децата ни ще ясно когато започнат да плащат милиардите заеми надробени от новото правителство некадърно

110

Европеец

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Със сигурност може да се каже. че времето на Путин изтече. Санкциите ще са бавни и постепенни, но жестоки и неотменими във времето. Русия ще бъде задушена икономически и скоро ще стане страшно! Все повече ще затъват в едно голямо "кримско блато", което сами си изкопават. Путин и компания ще продължават да "съскат и хапят", но вече са пътници! Вече са пътници!

109

Анонимен

преди 2 години

Зелената революция ще съсипе остатъците от икономиката на запад. За зелената икономика трябват огромни количества енергия защото трябва да се добиват кобалт, олово, силиций, литий (има ги в Русия, Европа няма), после трябват допълнителни енергии за да се погребат всичките акумулатори, вятърни перки, соларни панели които са с ниска трайност а те впрочем са нереазлагаеми, трябва да се законават в някакви ями, или хранилища и не се знае какви последици ще има за екологията.

108

Анонимен

преди 2 години

не знам, какво е договорил Баце с Газпром, но цената на газЪ в България е по-ниска с около 50% спрямо Европа, а прословутия азерски газ се добива и продава от Русия

107

Зелените евродебили

преди 2 години

Какво става с вятърните мелници и соларките за зелен ток? Спасихме ли планетата? На какво ще минаваме сега - на геотермални енергийни източници или на зелен водород? Какво казват Урсулата и комисарите от ЕК?

106

Состин

преди 2 години

Кире баце, за десет месеца свалихте доходите и спестяванията на хората с около 30%, така че нищоговоренето ти не помага на никого. Очевидно сте бездарни и нямате решение на нито една задача. Скоро време ще ти се вирне още повече перчема, като фалират маса фирми и празните стомаси полудеят.

105

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов вдигна цените, сега Петков е бил виновен.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111 "Мисля, че проблемът ни с Кирчо и сие трябва да се реши по Сталински: Има човек има проблем, няма човек няма проблем! Скоро Кирчо няма да го има!" Неграмотния българин си мисли, че като му сменят един мъчител с друг и това е достатъчно. И какво като "няма да го има", когато неговите шефове от ДС ще ви сложат друг на негово място (Копейкин) за да ви влошават още повече положението. Крайната цел е да ви докарат "самодържец Радев" и после ... Белорусия.

103

Анонимен

преди 2 години

КЕВР на мутрите ще се смени. Да видим какво ще стане.

102

Р Овчаров

преди 2 години

Ако мораториума не падне ще плащаме в съдъ в Хага. Електроразпределителните дружества са завели дела вече

101

Кирчоо,

преди 2 години

гледаш ли,мамин сладък, какво става в родната ти Канада?

100

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че проблемът ни с Кирчо и сие трябва да се реши по Сталински: Има човек има проблем, няма човек няма проблем! Скоро Кирчо няма да го има!

99

Анонимен

преди 2 години

Повече от ясно е, че сегашната цена на тока е заради управлението на Бойко Борисов и цените на международните пазари.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 "И за децата стана ясно, че всяко управление е по-добро щом е различно от ГЕРБ и Бойко Борисов. Затова и няма протести." Чака те МНОГО реване. Продължаваш да слугуваш на ДС и те ще ти се отплатят, като те направят още по-беден и зависим от тях. Честито и продължавай все така.