121

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите убиеци в България като видят иглата се наакват от страх в гащите затова са против ваксините

120

Анонимен

преди 2 години

Автиваксарите убиеци в България като видят иглата се наакват от страх в гащите затова са против ваксините

119

Кики и Коко

преди 2 години

Колко процента от населението е бустерирано? И колко от тези хора са ги изкарвали напред с краката след това? Да излезе генерал Годжи и Кунчо и да кажат. Или математика с папиломите около очите.

118

Аааааа

преди 2 години

здрасти! Признахте си най-сетне! Вирус, като вирус - ваксина, като ваксина! Веднъж годишно, срещу закупуване(лично) - като противогрипната. Ваксиниране по желание, без лъжи, рестрикции, истерия. Експериментът приключи полууспешно. ИЗВООДИ: Голяма част от хората са неподатливи на внушения и на вируси; Прекаляването с "мерките" дърпа за опашката основни принципи на Динамиката, а който иска - и на Демокрацията; Медицината в експеримента не беше важна.

117

Обективно

преди 2 години

ЗАЩО ДА СЕ ВАКСАТ ХОРА, ЗА КОИТО КОВИД НЕ Е ОПАСЕН, ОЩЕ ПОВЕЧЕ - ОМИКРОН?!? ТОВА СА ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА, КОИТО ИЗКАРВАТ НАШИТЕ ПЕНСИИ СПРЕТЕ ДА ГИ ТОРМОЗИТЕ!!!!! КОВИД Е ТЕЖЪК ЗА СТАРИТЕ, С УВРЕДЕНИ СЪДОВЕ , НЕ ЗА ВСИЧКИ!!!!

116

Гулаг

преди 2 години

Ваксинирани без бустер обикалят без маски, със зелени сертификати, разнасят китайската чума, убиват хора най-безотговорно, докато неваксинираните си седим по къщите и пазим бабите и дядовците им най-отговорно.

115

Анонимен

преди 2 години

Няма лесни пътища към нищо. Който си мисли, че като си набоца няколко ваксинки и-хоп! Вирус няма да го фане, жестоко се лъже. Не става така. Трябва да го преболедуваш на собствен ход. А ваксините изобщо не действат, това кьораво и сакато го разбра. Затова в Англия, Нидерландия и следва продължение в цял свят, мерките и изискванията за ваксини отпадат. Какво да настояваш на нещо, което няма абсолютно никакъв смисъл?

114

БРР

преди 2 години

НЕЛЕПИ И НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ ВОДЯТ САМО ДО ОБРАТНИЯ РЕЗУЛТАТ. НАПЪВАНЕ ЗА НЕЩО ВОДИ ДО СЪМНЕНИЕ В НЕГО. ПРОСТА ПСИХОЛОГИЯ.НО ДАЖЕ И ТОВА НЕ ВДЯВАТ.

113

Анонимен

преди 2 години

Какво им стана на тези хора, чудна работа. Сякаш живеят на Земята от две години и се срещат с вируси за пръв път в живота си. Какво ново научиха за природата на вирусите? Нищо, както личи от констатациите им. А мерките, които прилагат, са терористични и в повечето случаи нямат никакъм медицински ефект. Няма да мирясат, доката не разрушат света и не побъркат и не подчинят човека. Трябва ли да им го позволим?

112

Копаят дъното вече

преди 2 години

Вадят ги от нафталина , да плашат с мрачни прогнози и доживотна ваксинация !!! Само да вметна във фирмата в която работя 95% ваксинирани , всички болни и цялата фирма е в неплатена отпуска 20 дена , останалите 5% като мен се чудим как да изкараме пари през тези 20 дена ...

111

Анонимен

преди 2 години

Тези които са против ваксините срещу ковид са ромската общност в България това е заради тяхната неграмотност ако бяха грамотни щяха да разберат ще ваксините ги предпазват от ковид но те са неграмотни и няма как да го схванат .

110

ГНУС!!!

преди 2 години

Ваксърите са злобни и гнyсни. 99% от всички които се водят "ваксинирани", нямат бустер. Демек не са ваксинирани. Анти-ваксъри. Дано Киро Харварда ги затвори в Белене.

109

xaxsasбв

преди 2 години

А на теб не ти ли е странно, че двете лелички, жени на възраст, от ВИК-то работят и им няма нищо, а набодения ти брат, мъж, паднал като талпа на легло?

108

активист от СЗО

преди 2 години

Маските дето ги носите пропускат вируса. Трябват ви бустер и нови маски от гума плътни и стегнати. И край на пандемията.

107

Ми5

преди 2 години

По- тежката Делта я изкарахме. Сега защо да се бода за доста по- лекия вариант? Няма логика. Това, което се опитаха да пробутат за свинския грип - а именно масовото ваксиниране, сега успяха с ковида!

106

Анонимен

преди 2 години

Досега научихме, че това е вирус мутант. Живее вече трета година, силата му отслабва през лятото, има много разновидности. Ефективността от ваксините е спорна и поне в България не се приемат за панацея от голям процент от населението.

105

Бил Гейтс

преди 2 години

Хората БЕЗ БУСТЕР са проcти анти-ваксъри. Трябва да ги закараме в Гулаг.

104

Обективно

преди 2 години

Лекува се ТОЧНО КАТО ГРИП. Ако изпуснеш грипа - и той ще даде усложнения и то - големи. Аз лично преди години едва не умрях от грип.и имам познати, които пак ппеди доста години починаха от грип на 46 год.

103

имунолог

преди 2 години

В Чернобил няма ковид . Радиацията убива 99 процента от вирусите .

102

xaxsasбв

преди 2 години

Зо 106 - "Послушните западняци" видяха, че масово народа се разболява, осъзна, че всичко е измама и излезе на протести. Например в Канада над 50,000 тираджии блокираха магистралите тълпи от хиляди хора ги посрещат в градовете сякаш са освободителни войски. Смешното е, че премиера им Трюдо, приятел на педо-фила принц Андрю се покри по бачо Кировски маниер. В деня, в който тираджиите тръгнаха към столицата Трюдо каза, че е болен и е в карантина.