83

Анонимен

преди 2 години

Е, то пък една социалистическа партия- къде ви е днешния Благоев, къде ви е новият Я.Сакъзов, къде ви е достойният наследник на Дертлиев? Айде да се закривате по-бърже, че за нищо не ставате.

82

Дацо

преди 2 години

Тая жив кентавър , отърване от нея няма !

81

Заьо

преди 2 години

Сега Станишев ще си къса ли ризата от яд или сам ще напусне БСП?

80

Анонимен

преди 2 години

Тогава бе е подала оставка а е вот на доверие след слабите избори. Оставка е молба за напускане и престава да е президенка без да зависи от никой член,

79

Ментора бай Иван

преди 2 години

Подривната дейност на мишока Станишев , който е на път да унищожи социалистическото движение в Европа, пак не успя в България!Това което постигна Нинова в борбата с мафията в България не може да се проумее от ограничения умствено Станишко , свикнал да сервилничи на богатите в Европа!Ваш ред е Станишев да си подавате оставката и да се скриете под някоя маса в очакване на подаяния!

78

Словянин

преди 2 години

По-добре Нинова, отколкото Станишев хазаринът.

77

северозапад

преди 2 години

До Хахах - Нинова никога не е искала да напусне поста ,всичко беше прах в очите и игрички ,тя е като кокошката където я гони петела знаете какво си мисли ....по бързо да ме стига.

76

Заьо

преди 2 години

Къде е тази българска работническа класа? Има някакви неосъзнати индивиди, които цъкат на компютъра си по цял ден в офисите, даже и в хоум офисите, и не знаят как се казва колежката им отдясно на тях. Само не ми казвай, че не всички работят на компютри. Тези които не работят на компютри са още по-неосъзнати. Тяхният кумир е например Станислав Трифонов. ТЪЙ ЧЕ СКЪПИ МИ САНЧО БЪЛГАРСКА РАБОТНИЧЕСКА КЛАСА няма.

75

Хората

преди 2 години

на наемния труд са също работническа класа. Така наречената интелигенция се превръща в експлоатирана класа, когато е принудена да продава труда си за жълти стотинки. Професорът в СУ, получаващ по-малко от майстора кофражист, е не по-малка жертва на социална и класова експлоатация.

74

Анонимен

преди 2 години

ДРУГАРИТЕ КОИТО НЕ ПОДАДОХА ОСТАВКА ОТИДОХА НА СРЕЩА СЪС ГЕРОЙСКИ ЗАГИНАЛИ АНТИФАШИСТИ.

73

Учуден

преди 2 години

2085godina.105ти конгрес на ЦК на БКП,БСП и КПСС взети заедно.За 100тен пореден път др,ката Нинова подава оставка след като е загубила за пореден път всички избори и е вкарала един депутат,самата тя!На конгресът присъства само тя.България не съществува.Тя е наела от рускотурски консорциум 10 кв.метра в подножието на чинията на Бузлуджа.Вързала си е пионерска си връзка,пуснала си е песента на Лили Иванова,Панаири,панаири!!

72

100 ГОДИШНА

преди 2 години

КАКА *** СИ КУПИ ПОСТА, ПО ДУМИТЕ НА ТОГАВАШНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ - МИКОВ! ЖЕНАТА Е ИНВЕСТИРАЛА МИЛИОНИ И ТРЯБВА ДА СИ ГИ ВЪРНЕ. А МОЖЕ И ДРУГИ ДА СА ВЛОЖИЛИ ИЛИ ЗАЛОЖИЛИ ПАРИ НА НЕЯ? ПОЛИТИЧЕСКИ ХАЗАРТ. А НА КИРО КОЙ ЩЕ ЗАЛОЖИ ЗА СЛЕД МАЙ МЕСЕЦ?

71

.

преди 2 години

МАЧКАЙ ДЖЕНДЪРИТE, КОРНИ!!!

70

Анонимен

преди 2 години

До Елеонора - А при мен има хормонален проблем. Започнах да се епилирам два пъти по-често и май ми никнат мустаци. Скоро няма да имам нужда от мъж. Но може и да е от новия смартфон с 5G.

69

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

До Заьо ! Работническа Класа има. Има РАБове,има РАБотническа Класа. Няма Партия ,която да я представлява. Целта на еврейството бе да скъса традицията на Българските Комунисти и сме на прага това да се осъществи. Единствен защитник на Българската РОБска Класа може да дойде отвън. Нямам предвид ултра капиталистическа Русия,а Традиционен Велик Китай,който разгроми Ротшилдовата Еврейска Икономическа Фашистка и Капиталистическа Система. Китай,Виетнам,Северна Корея са бъдещето на този свят.

68

Тодор ЖИВКОв

преди 2 години

В България трябва да се създаде национална институция, която да помага на нас българите ! Не трябва да има бедни, нещастни, самотни и задръстени българи ! Ако някой е против това, значи е българомразец, човекомразец и расист ! ! !

67

Заьо

преди 2 години

БСП ще върви стабилно нагоре за разлика ГЕРБ.

66

Анонимен

преди 2 години

До До ЕлеонораДа. Смяната на пола при мъжете след ваксинация е утвърдена практика във високоразвитите западни общества. Така съпругът превърнал се в съпруга, не изпитва повече вина от половото си безсилие. Може да опитате и обратното. Например Вие да поемете ролята на мъж, а него да облечете в рокля.

65

Чудесна новина

преди 2 години

БСП ще продължи да потъва начело с ***. На следващите избори може изобщо да не влязат в парламента.

64

Заьо

преди 2 години

На който не му харесва в БСП чупката и да си прави си прави собствена партия. Прав му път.