129

Анонимен

преди 2 години

Коеупцията е смазочното масло в демокрацията.Без нея няма развитие.Ще го усетим през тия години на Радевото управление.

128

BG-Гражданин

преди 2 години

Приказки от "Хиляда и една нощ", словоблудството на тези хора ни връща във времето когато делата се отчитаха на думи, като се четяха Лозунги написани с големи червени букви...фигуранта отдавна изчепа речниковият си запас и само повтаря и потретва едни и същи опорки написани му услужливо от стартегическите съветници бивши кадри на ДС...Цените на енергоизточниците хвърчат нагоре, здравната криза се задълбочава, престъпността ни върна във времената на Прехеда, а инфалацията надмина тази при Виденов

127

Анонимен

преди 2 години

Ние сме част от НАТО и ЕС и това трябва да го разберете.Това е най-добрия път за всички нас,без значение какви сме.

126

Реалист

преди 2 години

Ама май с корупция е по-добре, защото поне се прави нещо в държавата. Щото сега без корупция не се прави нищо.

125

Анонимен

преди 2 години

Единственото,което днес направи впечатление е как БПЦ допусна този човек с метресата си в Божия храм.Но БПЦ отдавна е свалила моралните критерии.На миналия великден в един друг храм в София пяха на турски!

124

Байхей

преди 2 години

До браво. И със сигурност си готов да му оближеш топките. Нищо че ни води към поредната катастрофа. *** и лиззачите ви ***.

123

Анонимен

преди 2 години

До До 128/136 "Комуниста няма род и родина, той е интернационалист." Това е вярно, комуниста е готов да продаде родината си за жълти копейки, но той не е интернационалист - неговата принадлежност е към кремълската кохорта.

122

Анонимен

преди 2 години

В България фенове на Америка няма, ... но има много фенове на Русия или Турция особено сред необразованите и бедните селяни. Отделно има много българи, които са се продали на чужди интереси и получават пари от чужди посолства, особено сред политическите партии.

121

Анонимен

преди 2 години

До 6 месеца ще се разбере всичко и накъде вървим.А ГЕРБ,вече са история.

120

Радев от бъдещето

преди 2 години

"Президентът отбеляза консенсуса в обществото ни за европейската принадлежност на България" Затова, когато Копейкин започна да говори за излизане извън НАТО, а Янев обяви, че "няма нужда" от бази на НАТО у нас, мълчах, за да изразя твърдо тази си позиция.

119

До 128

преди 2 години

Комуниста няма род и родина, той е интернационалист. Радев е натовски американски генерал човек на Байдън. Кирчо също, не случайно Радев направи Американската инициатива 3 морета и тогава Байдън поздрави специално Киро простото. Намери го в сайта на Евроком предаването на Сашо Диков Евродиков.

118

Браво

преди 2 години

Много умен и добър президент имаме! Браво!

117

Анонимен

преди 2 години

Всеки,които се бори за България да е по-добре и го прави не само с думи,а и с действия е истински патриот.Дано новите да са истинските патриоти,които ще вдигнат жизнения стандарт на Българите,ще подсигурят сораведливост и спокойствие в хората,без значение от къде са и какъв социален статут имат.И най-важното е да се махне контролираното създаване на омраза на народа.Както виждате хорта бият лекари,които се борят за ашия живот и жертват тяхния.Това трябва да се спре.

116

Анонимен

преди 2 години

Много празни, приказки малко резултати! Това ще е занапред, ще започва и ще завършва речите си с плюене по герб. Но това няма да ми плати тока и парното, нито ще ми плати бензина на колата, нищо ще се справи с пандемията!

115

ИСТОРИК

преди 2 години

Историята е доказала, че при всеки диктатор краят е неизбежен и обикновено е като при Чаушеско, Кадофи, Саддам и други по-малко известни

114

Радев от бъдещето

преди 2 години

"Президентът отбеляза, че през целия си мандат с вицепрезидента Илияна Йотова са отстоявали убеждението, че България трябва да води проактивна външна политика, неотклонно следвайки националния интерес." Затова активно търсих ръката на КГБ попа Гундяев, да я целувам, и обявих, че Крим е руски.

113

Анонимен

преди 2 години

Промяна като промяна, Бкп-йска! Често!

112

Анонимен

преди 2 години

Радев има право да изразява мнението си и не само той.Аз лично съм слушал в парламента от страна на ГЕРБ,които са наистина обидни и никой не е напускал залата.Проявата на ГЕРБ е показване на слабост.Ако правителството се пребори с корупцията и ако подобри правосъдната система,това ще е о полза на всички включително и за ГЕРБ и за тяхноте роднини.Корупцията и правосъдната нинсистема са причината България да е лидър не само на Балканите,а и в Европа.

111

Анонимен

преди 2 години

До До 113/123 "Не приятелю, тези новите са слуги на Американското Посолство" Странно, чр Кирето си го избра баш Фигуранта, а пък него си го избра баш Решетников, но ДС драскачите все ги кара на внушенията, че Кирето бил "западен" избор. ДругарЕ, откога ДС/КГБ са "западни"?

110

Траян

преди 2 години

Заявяваха че нвма да работят със статуквото. Добре де, президент - бивш комунуст, вицепрезидент - бивш комунист, правителство - Нинова, Рашков - бивши комунисти и многоимотни корумпета и т.н....Сетих се вчера..държавното тото да спре, и да идва фирма на Божков, да започне триенето на билетчета, да се зомбира още повече народа и да краднем както си искаме и знаем. Да ви е честито. ААА, целувам Слави Тр. по челцето. Да ви е жив и здрав