118

Анонимен

преди 2 години

До според мен Стига бе! Последният президент на Америка нали щеше да е Обама (според Ванга)?м?

117

Анонимен

преди 2 години

Путин има само един сценарий - 19-тият!Хихихихихихихихи!!!Скотовъдите да се МАХАТ!!!

116

Сценарий Ъ

преди 2 години

Украйна е на командно дишане. Преливането на помощи е безнадежно и товарещо за запада. Трябва някой да поеме вината за настъпващата смърт. НО Русия не напада и не приема да и вменят всички грехове. Проеката Украина се разсипва на прах. Истината за наркоман - демокрацията "светлото бъдеще" става ясни и за претрепания украински народ. NOT HAPPY END за кравария...

115

Путин си каза

преди 2 години

Байдън клекна...А г-н Байдън е клекнал да се изходи в на Путин устата..ха.ха

114

според мен

преди 2 години

Байдън ще бъде последния президент на САЩ и по всичко личи, че няма да може да изкара даже целия си първи мандат!

113

hitko

преди 2 години

Колко елемнтарни мозъчета има тук. Ако САЩ имат 18 варианта, Русия вече се чуди как да измисли 36 варианта. Страхът е голяма работа. Единствено от което ги е страх нормалните хора на Запад е, че няма да живеят този нормален живот след една война. Докато руснаците кво им пука. Половината мизерници, ще изпукат при един конфликт, а другите ще избягат на запад, като икономически бежанци. Китайците тогава ще управляват ,както е било по времето на Ченгиз Хан. И кой печели от всичко,...хитрия жълтурко.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 Никой не плюе Русия, а кремълската агресивна хунта!Разлика правите ли в Центъра?

111

моето мнение

преди 2 години

Крайно време е Путин да реализира пророчеството на големия Едгар Кейси за бъдещето на САЩ.

110

Анонимен

преди 2 години

На Петков му казах, че без разрив на отношенията с Русия никога няма да се отървем от корупцията.

109

Анонимен

преди 2 години

На 19-ят сценарий ментилното старче Байдън заспал и се испуснал,иначе той бил най-стратегичвски правилен,язък!

108

Ъм, тъй, де!

преди 2 години

Ся, многу съ говори, че Русия шъ открива бази у Куба или Венецуелатъ!? Мъ то многу бавно и скъпо ! Достатъчно е една руска Атомна Стратегеческа Подводница от по-старото Трето поколение с една от най-добрите ядрени ракети "Синева" да акустира на някой Кубински порт и готово, ей ти я "базата" при това мобилна и скрита. -))))

107

Цената

преди 2 години

Цената на Украйна е мрежата "Суифт", която руснаците дублираха и "американската електроника" - която се прави в Китай ;) Басе и офертата! Руснаците направо да зимат всичко! Ако това е "непосилната цена" - на запада, направо са смешни!

106

Първи Сценарий

преди 2 години

Байдън пие една студена бира, Втори сценарий Байдън пие Две студени бири. Трети Сценарий Байдън пие Три студени бири и те така до 18. На кой му дреме бе деде, та ако ще цялата бира да опоскаш ?

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 Наистина е здравословно без руски газ и нефт. Студът, казват, калявал здравето. Много европейски страни ще го подтвърдят, както и Украйна.

104

BRAVO!

преди 2 години

Kak ste rusofili, shte pobedi li primitivna Rus kosmi4eska Amerika?

103

Анонимен

преди 2 години

До *** Ше станат, ше станат...ако ние с тебе брат станем по-щедри :)))

102

само питам

преди 2 години

А Викито Нюланд знае ли, че кобалтовите ядрени бойни глави на ярсовете и сатаните вече се подгряват и тя вместо да говори глупости е редно да се погрижи за сигурността на нея и нейното семейство и да зареди бункера с хранителни запаси и гориво докато Русия не е спряла износа за САЩ? И да има впредвид, че когато напусне бункера след 20-30 години ще се озове в среда силно приличаща на Марс или луната.

101

Анонимен

преди 2 години

Крим е като себеуважението на макетата,най-патриотите сдадоха полустрова без един шамар да изядат,най-древните антични сдадоха името на полудържавата си ,но с гордо вдигнати глави! Палячовци!

100

хитррите урки

преди 2 години

До Слава Укран кви БРАТЯ сме с бандерите? Нацистите и нас са ни мляли и не сме братя!

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 Кои вие и как точно я поддържате братска Украйна? Пред монитора на компютъра? На такива като теб братя са всички, които плюят Русия.