49

Стоп!

преди 2 години

Как се спира народен представител. Нали има имунитет. После ще ви пръснат в съда за правата на човека в Страсбург.

48

Кунч0, къде си ?

преди 2 години

Къде е нашият спасител Кънч0 Бустеров, който тръбеше, че при 70% ваксинирани се връщаме към нормалното. Холандия над 80% боцнати и пак затваряния, Италия, Германия, Канада пак нови ограничения.

47

Анонимен

преди 2 години

Самонадеяността на антиваксарите става все по неприятна и отблъскваща.Несъзнателно принуждават все повече хора да се вакдинират.Много са агресивни и се държат елементарно.Всеки по разсъдлив човек започва да ги гледа подозрително.Не така бе, джанъм.Държите се като из*перкали футболни фенове във възраст 13,18 години.

46

Анонимен

преди 2 години

На 12-ти ние бълтарите се готвим да победим веднъж за винаги ковид.

45

Анонимен

преди 2 години

те са и против партийната субсидия, но си я прибраха и харчат със здраве

44

!!!!

преди 2 години

Медицинския фашизъм се налага от глобалистите и господарите на света............на БГ-депутати никой не им иска мнението!!!Не изкарвайте гнева си на тях............те са част от БГ-народ, нито по-лоши, нито по-добри!!!

43

от Кауфланд

преди 2 години

В момента съм в Кауфланд, има опашка пред мене от 10 човека. Всички каси са пълни. Но няма проблем тука зелев сертификат не искат, т.к, вирусът има договор с Кауфланд и не може да влиза. Ако искате в сигурност елате, работете, пазарувайте и живейте в Кауфланд.

42

Анонимен

преди 2 години

Ваксаните са опасни и заразяват, понеже не се пазят и се мислят за безсмъртни! Предлагам да ги затворим за неопределено време, докато премине пандемията!

41

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами никой, те са с дУпетатски имунитет и никой не може да ги пипне, за разлика от нас обикновените граждани, които всеки може да прецаква и за които важат един куп разпоредби, закони и закончета незнанието на които не ни оправдава и по силата на които можем да търпим санкции, ограничения, да ни се налагат глоби и всякакви други рестрикции ... дУпетат да си в днешно време особено от тези с "новият Морал" от сектата на "Почтените" ... !!!

40

Анонимен

преди 2 години

Сещам се за ФБ статусите на Копейкин в подкрепа на ваксините отпреди някоя и друга година. Ама то не е будала тоя, който лъже за пари, ами тези, които му вярват и често плащат най-високата цена за това.

39

до 40

преди 2 години

"...Щеще гласувам за всеки депутат без зелен сертификат дето има смелост да влезе в парламента и да се противопостави на тази изгъзица....."................................................................Лошото е, че те ще си влизат и излизат със или без сертификат, ама опитай ти. За теб продължава да е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН!

38

Анонимен

преди 2 години

Незнам кой ще ги спре но няколко хиляди българи никой не може да ги спре.

37

До 45

преди 2 години

Протестът е и срещу ваксините, които нямат доказана ефективност, нито безопасност............за страничните ефекти и дълготрайните рискове никой не говори, нали???

36

ГЛУПОСТ

преди 2 години

ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ТОВА СЪС ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ. И ДЕЦАТА ЗНАЯТ, ЧЕ ПО ТЕЛЕФОНА ЕДИН ПРИЯТЕЛ ИЗПРАЩА НА ОСТАНАЛИТЕ СВОЯ СЕРТИФИКАТ. НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ТИ ПРОВЕРЯВА ДАННИТЕ ПО ЛИЧНА КАРТА И ДА ГИ СВЕРЯВА С ТЕЗИ ОТ СЕРТИФИКАТА, СТИГА ДА СТЕ ОТ ЕДИН И СЪЩ ПОЛ, НО И ТОВА ПАЗАЧИТЕ НА ВХОДА НА ГОЛЕМИТЕ МАГАЗИНИ НЕ ГО ГЛЕДАТ. СМЕШНИЦИ, ЗАГУБИХА ЦЕННО ВРЕМЕ В НС, ВМЕСТО ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ЦЕНИТЕ НА ТОКА, ЧЕ ВСИЧКИ ЗАГИВАМЕ

35

ПРОСТ о КИРО

преди 2 години

КОЙ ДА ГИ СПИРА? МИ КОЙТО Е БЕЗ АКЪЛ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ. НЯМАТ СЕРТИФИКАТИ, НЯМАТ АКЪЛ, НЯМАТ ОПИТ, ТРЪГНАЛИ ДЪРЖАВАТА ДА УПРАВЛЯВАТ? ПРЕЗИДЕНТА ЗАЩО СИ УДАРИ БУСТЕРА? НАЛИ И ТОЙ БЕШЕ ПРОТИВ ВИРУСА? ДАЖЕ ГО ИЗГОНИХА ОТ ЕДНА ДЪРЖАВА КАТО КОНТАКТЕН КРЕ ТЕН. А КИРЕТО ЩЕ НИ КАРА НАСИЛА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ? ПЪРВО ДА СЕ ОПРАВИ СЪС КОАЛИЦИОННИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ ОТ ИТН.

34

Анонимен

преди 2 години

Протестът не е срещу ваксините, а срещу принудата чрез административен натиск. Колкото и да пишете умните си и красиви лъжи, финансирани от Сорос, няма да се превърнем във фашистки концлагер, няма да се подчиняваме на сбърканяшкия ви евро-либерален фашизъм!

33

Анонимен

преди 2 години

Как може Копейкин да е антиваксър, обаче от ей така се ваксинирал чиляка.За всеки случай, нали. Или е искал да провери лично за чипове на Гейтс.

32

Един от митинга

преди 2 години

До АнонименНе свободата /свободията/ , а отговорноста прави СВОБОДАТА , нетърпимоста към идиотизма , а разбирането на проблема!Света около нас е много взискателен към опазването на своите граждани , но безотговорността на антиваксърите и Чорбанов, Мангъров и ваксинираните *** от "възраждане" , които плашат скакалците през зимата - ЧАКАМ ВИ С БУХАЛКАТА В СРЯДА!Бял автобус за вас няма!

31

Ваксър

преди 2 години

Аз вече имам сериен номер 2737588474858263857383736385530913. Дават ми команди когато си поискат и направо се чудя какво става. Много съм притеснен - утре от командното табло ако решат да ми дръпнат шалтера и съм чао, затова ще слушам.

30

Анонимен

преди 2 години

Ще гласувам за всеки депутат без зелен сертификат дето има смелост да влезе в парламента и да се противопостави на тази изгъзица.