29

МОТО НА ПРОТЕСТИТЕ

преди 2 години

"НЕ ИСКАМЕ ДА СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ В ЕВРОПА"- А СЕГА 40% ХРАНИ НАГОРЕ А ДОХОДИТЕ СЪЩИТЕ, ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ В ЕВРОПА ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ВИРУС, ЩАМ РАДЕВ И ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ ОТ ГОРНИЯ ЩАМ- АМАН ВА!

28

457

преди 2 години

Пенсионерите май ще пият по една студена вода. Обещаването не е като даването. "татко каза, че ще ми купи колело, но друг път," Кирчо, лошото свърши, идва страшното. Да те видим сега, нали си образован в Харвард. Гола вода си.

27

Анонимен

преди 2 години

Кириле, кога ще започнеш да бориш инфлацията??? Кога ще започнеш да строиш магистралите??? Кога ще направиш тунела под Петрохан??? Кога ще започнеш да строиш инфраструктура??? Само въпроси възникват и никакви отговори. Действай човек!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Кире, тоя омикрон не е нищо повече от настинка.Върви с твоите сертификати в канада, тук хората са свободни!

25

Анонимен

преди 2 години

Евала Кире! Як анализатор си! Щом си успял да стигнеш до формулиране на проблема, значи всичко е точно

24

КИРЕ...

преди 2 години

Казусите за Ковида, Пенсиите и Тока ги имаш откскто вдтъпи в длъжност ама точно сега ли ден преди Нова Година се присети за тях. Оти не одиш да караш ски, че там нещо някой твой "работлив" заместник го е закършил на "работното си място". Пък после казвали че няма Господ ;))

23

Работник

преди 2 години

Аве врено, какво стана със завода за ел. автомобили на Кирчо? Кога отваря врати, къде да подам документи за работа?

22

Анонимен

преди 2 години

За какъв ковит говори този пикльо неискаме нито дума да чуваме вече за този лъжлив цирк и верус неви искаме никакви ваксини и лекарства забрана за всички ваксини нико няма да се ваксинира край свърши ви цирка и лъжите няма да стане това което иска те никой няма да се ваксинират хората стига точка по въпроса

21

Дедо

преди 2 години

Ако искаш да решиш проблемите с пенсиите и тока , не се заигравай с грипа !

20

Анонимен

преди 2 години

Киро, да това са част от въпросите, но ти нищо не правиш. Нещо ми прилича че си не способен за тия работи.

19

Иван Иванов

преди 2 години

Другият казус е как по-скоро да се отървем от Харвардските авантюристи.

18

Анонимен

преди 2 години

Киро, Кирооооо не знам на какво ви учат в тоя Харвард ама нито обещаните 600 инвеститора, докато беше министър, не се случиха, нито промяна ... само гафове след гафове... некомпетентност лъха от всяко сричане на написаното на листчето ти...

17

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНИ НА ХРАНИ/ОТВОРИ KAUFLAND.de/ В ГЕРМАНИЯ КАТО ТУК НО ТАМ УВЕЛИЧАВАТ МИН ЗАПЛАТА С 25% И СТАВА ОКОЛО 2000ЕВРО, А ТУК С 10% И 710ЛВ- И КО ПРАЙМ С ТИЯ КАЛПАВИ ДОХОДИ ИЛИ ЗАБРАВИХТЕ ЗА КАКВО БЯХА ПРОТЕСТИТЕ.

16

Иво

преди 2 години

Кирил,докажи ,че България не се продава! Спри вече с тези ваксини,народа ще те намрази .Започвай с реалните проблеми.Няма за кога да си играеш на чичо доктор.Виждаме какво се случва във ваксинираните държави.

15

Анонимен

преди 2 години

харвардските измамници много лъжат, така че се спукват от лъжи, до сега кирчо имаше около 50-60 най-важни приоритета, вече са СЕРИОЗНИ КАЗУСИ... най-честен е рундю кремълски, питаха го "Чий е Крим" един вид ти кого подкрепяш и той решетниковия кадър си КАЗА, ЧЕ Е ЗА РУСИЯ, иначе бил НАТО-вски генерал

14

Йоло Денев

преди 2 години

Скоро, като дойде голямия студ и глад, ще летят павета!

13

Мале

преди 2 години

"Пенсионерите да са сигурни, че ще получат поне пенсията, която са получавали до сега" Какво означава това - че има шанс да НЕ я получат ли? Държавата пред фалит ли е?

12

Анонимен

преди 2 години

До StamenОсобено в Африка

11

Анонимен

преди 2 години

Чакам да построим "втория" мост.

10

Анонимен

преди 2 години

..ДА НЯМА ПЕНСИОНЕР, КОЙТО ДА ПОЛУЧИ ПО МАЛКА ПЕНСИЯ ОТ СЕГА..АМА НАЛИ ДОХОДИТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ЕВРОПЕЙСКИ, НАЛИ ТОВА НИ ОБЕЩАВАХТЕ, А СЕГА КАКВО...