18

сс

преди 2 години

или наваксват с тестовете от празниците и това са болни за 3 дни

17

Е...

преди 2 години

Скок-подскок... Голям прас!

16

Анонимен

преди 2 години

Статистикът пак е пропуснал случайно броя на починалите ваксинирани с по една доза. Искаме бройка.

15

Анонимен

преди 2 години

о-о-о-микрон!

14

Сбирани

преди 2 години

бройки от три денЯ празници. Формулата им за +++почивни дни=вторник, където "почивни дни" е промевлива величина ;) Да видим, какво ще "отчетат" на 1 януари в 7 сутринта?

13

Анонимен

преди 2 години

Не са успели да си вземат 75 лв.

12

Ко?

преди 2 години

Наистина колко от тези 150 умрели са с поне една игла? Как може ковид да е причина за смърт, след като е ваксиниран човек? Това е все едно пиян като си удари главата при падане, да е от гравитацията, а не от алкохола...извинявам се за елементарното сравнение, ама вече ни правят на ***. Искаме цифрите! И всеки сам да си преценя!Моето тяло - моят избор!

11

Анонимен

преди 2 години

На колко не им е дошъл/завършил цикъла?

10

х

преди 2 години

Много тестове има направени, защото искат тест или ваксина при завръщане на работа. Аз бях буквално притиснат да си направя тест за да работя. Помислих много сериозно какво да правя, но реално и да напуснеш работа, на другите места е същото. Демокрация и човешки права има само на хартия. Вече са в миналото.

9

Ко?

преди 2 години

Значи за ден има 12 умрели от/с бъркоч, и 112 настанени в болница от/с бъркоча. Всеки. Сам. Си. Преценя.

8

Анонимен

преди 2 години

На българина не му влияят никакви статистики, мнения на специалисти и т.н. Той сам си е компетентен по всякакви теми науки. Не му дреме за вирус, за ваксини, за умрели и т.н Нищо не може да смути празничното му настроение целогодишно. Лятото всички заведения и кръчми са пълни, есен к зима пак. Всичко пълно ама Ричи мазната коса реве за още пари..лошото е че му дават.. пак за наша сметка. Иначе българина невярващ в нищо друса хора в захласNo comment!

7

До Янко

преди 2 години

Добре, че има социални мрежи. Иначе щеше да ни е трудно и да зяпаме по цял ден Кантара и Гломб по Нова.

6

Шаби

преди 2 години

Кво става. 80 процента на цяло ваксинирани някой държави. 80 90 хиляди заразени. Да ви е честито. Боцкайте се браво само напред.

5

Анонимен

преди 2 години

Вчера беше първия официален работен ден след празниците. Нормално е да дойде голяма обобщена бройка. Все пак почивните дни не бяха два, а доста повече.

4

Анонимен

преди 2 години

Колко от 150 те умрели са били с незавършен вакси цикъл?

3

Янко Антивакс

преди 2 години

Мисля че е време ваксите (без фарма фанатиците разбира се) да благодарят на българските антиваксъри за чудесната Коледа и наближаващата Нова година. Ако българските антиваксъри не бяха толкова многобройни или пък бяха глупави и наивни като гражданите на западноевропейските държави че да се набодат под строй с пенкилера на международните мошеници от Пфайзер и Модерна, днес щяхме да сме в локдаун, а празниците отменени. Благодарете неблагодарници!

2

Анонимен

преди 2 години

Лъжа. Болниците са 50% запълнени. Включваме се в общото всяване на паника сред офседушните.

1

Вперед

преди 2 години

Омикрона е тук. Кога ще го секвенират не е важно. Мерките обаче пак ги няма. Май тези 5 млн, дето ги предвиждат за 2050 ще си ги стигнем още това десетилетие. Важното е друго: НЕ на ваксините. И това е измислица.