328

Анонимен

преди 2 години

Сетих се за оная песен на Тодар Колев : "Палачи дете, баща ти е невинен".

327

Хитър Петър

преди 2 години

Кога ще пръскат със самолетите антиваксърите с ваксини, че като не искат по единия начин - ще намерим друг - събираме ги на площада и брррррр и ще кажем че валял дъжд -ахахх

326

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Платените драскачи във полза на ваксинацията нямат никакви доводи за да бъдат убедителни всяко тяхно твърдение се самоунищожава след известно време от самите факти позицията им постоянно се променя и е лесно уборима ,хората и да искат да бъдат сигурни във думите им не могат защото е лесно да се видят противоречията и липсата на логика ----ама нека си дрънкат. но да не заплашват и да не обиждат ,а за отнемане на права дори да не си помислят !

325

Хитър Петър

преди 2 години

след зеления сертификат следва отнемане от заплатите на антиваксърите по 50 лв. месечно данък общество, защото с бездействието си застрашат целокупното българско общество и така не можем изгради своето стело бъдеще и един по хубав свят

324

Teo

преди 2 години

Нека аршинът да е еднакъв. Щом аз не мога да вляза без зелен сертификат в едно кафе, защо трябва място, на което се събират 240 човека, всеки от които е с многобройни контакти, потенциално рисков, да бъде достъпно от определени привилегировани персони без необходимост от такъв? Или зеления сертификат отпада като изискване за вход навсякъде, или се прилага навсякъде! Точка по въпроса! Свга ми преливат от девет кладенеца вода в десетия!

323

Анонимен

преди 2 години

Сладури, това може да не е записано в споразумението ви, но е в аджендата на ПП. Ако сега не им покажете зъби, ще имаме и 2 майки, 5 бащи и т.н. Както и Северна Македония ще влезе в ЕС без никакви претенции от нас без да сте разбрали! Може би и ще приемем всички зелени неща без възражения.

322

10

преди 2 години

До До Анонимен 344Ти кажо искаш си сложи и 5 дози... щом ще си спокоен... Неваксинираните, какво ти пречат, нали си ваксиниран, свикрай си, или се притесняваш, че и ти нямаш 100% гаранция

321

Катинар

преди 2 години

Абе тия си ни люлеят в робската люлка, а ние се усмихваме и кютаме, щот наведена главица - сабя не я сече. Да си пазим държавното местенце в министерство пък като трябва да се боцкаме, какво да направим. Язък, че 500 годинии не научихме урока, новото робство е факт.Честити да сме.

320

Анонимен

преди 2 години

Той, Кирцата, е ясен - кой и защо го инсталира. Има ли още неразбрали?

319

Анонимен

преди 2 години

Антиваксарите били демони, поне не са опитни мишки.

318

До Анонимен № 344

преди 2 години

Здравето на хората не е руска рулетка, да го разиграваш на референдум. Ами ако резултатите се фалшифицират и излезе 100 % ЗА ? Много си умен, много.

317

77

преди 2 години

Най - ме кефи Костадинов - като го питат за "пандемията"и той събере очи и се изръси "Коя пандемия" :D :D

316

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Кирца и ти ли си Урсулозависим ? Тука тази позиция не се котира ! Европеец не означава Урсулозависим ,а човек демократ ,но не трансждендар ! Нашите семейства не се състоят от три жени ,а от мъж и жена ! Не ни обяснявай кое е хубаво и кое не ,ние знаем хубаво е крадлювците във пандиза и ние със по 2500 евро заплата ,па тогава няма да има проблем със цената на тока ! Ако направиш заплатите европеиски може да искаш и да ти вярваме ,че ваксината е много хубава -- а сега със ваксини не ни занимаваи

315

7

преди 2 години

Това не бяха никакви преговори и ще почне все повече да си личи и по - други теми, на 3 ден, вече разминванията започнаха... ама така като преговорите им бяха "ние искаме това това..." и другите отговаряха "да...да... разбира се" :ДВаксините са пълен абсурд, да задължиш някой за зелен сертификат, означава, че като алтернатива, трябва да му осигуриш безплатен тест, коеот няма как да стане, уж бяха и 2 дози, сега 3, след 6-меца - 4 дози ли ?

314

Тия, дето

преди 2 години

Тия, които всеки ден си слагат наркомански игли, най-много ги е страх от ваксина. Странна работа!

313

Анонимен

преди 2 години

Искам Референдум за "задължителна ваксинация" и за "зелен сертификат". Да видиш тогава българския народ дружно как ще покажем среден пръст на ваксинаторите и на слугите им във властта. Сигурен съм, че активността тогава ще е поне 70-80%, от които 3/4, ако не и повече, ще сме ПРОТИВ задължителна ваксина и ПРОТИВ зелен сертификат. Има дори ваксинирани хора, които не ги одобряват тези тъ_потии. Хайде Възраждане (или ИТН) организирайте го и ще докажете, че сте с нас, а не против нас... :)

312

Анонимен

преди 2 години

само с кръст можем да се борим срещу демоните АНТИВАКСЪРИ - и зелен сертификат ;)

311

Анонимен

преди 2 години

простите чалгари няма какво друго да измислят

310

А бре,

преди 2 години

Чобанов с тия провокации ИТН ще стане само спомен, само спомееен. *** да се гушкаш с Костадинов. Да, Възраждането (бел. сталинисти) с този популизъм влязоха в парламента.Но ако продължавате да се правите на интересни, само и само да ви преизбират, няма да стане. Много като вас сме виждали. "И ето идва най-щастливият ден, когато ти ще си далече от мен"!

309

Анонимен

преди 2 години

в една медиа четох преди малко за един човек който убил като разчленил жена си - човекът бил зъл демон, АНТИВАКСЪР - винаги съм знаел че антиваксърите са демони - изчадия изпълзяли от ада