15

Дефицит има само на

преди 2 години

нормалност в т. нар. държава.

14

И тези

преди 2 години

резерви какво трябва да стане, че да се използват!? Или се сещаме за тях едва след йато някой направи немислимото!? Този кълвач защо не предложи тези неща по-рано а чака цените да скчат до небето.....!?

13

Анонимен

преди 2 години

Никакъв мораториум! Искам да усетим и у нас резултатите от брюкселските и берлинските политики и да се почувстваме истински европейци.ПП. Днес цената на газта пак е скочила.

12

Вьзмутен

преди 2 години

Щом всички са независими в една дьржава и не подлежьт на отчетМога ли да обявя независима дьржава и да откьсна софия и перник като мое владениеЩе имам ли одобрението на - ек и разбира се вьрховенство на закона - сметнал сьм , че ми принадлежьт или са били на дядо ми

11

Анонимен

преди 2 години

Кой е пък тоя Хиновски? И за какво се бори?

10

Анонимен

преди 2 години

Мустафа издърпа ушите на Киро трапчинката и днес са на поправителен.

9

Анонимен

преди 2 години

Аз пък не знаех, че Конституцията жизнеутвърждава факта даден регулатор да съществува, било той и енергиен регулатор )))

8

Хм?

преди 2 години

Ами то и в Англия има лимит на цените на газа и електроенергията. Това е , за да се защитят потребителите от алчните компании. Тези които реват, са платени *** именно на такива фирми.

7

Не разбирам

преди 2 години

защо който и да управлява в България винаги става каквото каже ДПС - дали защото е ДС???

6

Анонимен

преди 2 години

Избирате си- или фалит и смяна на мрежовите оператори, или фалит на потребителите- и съответно-на държавата.

5

Радев Узунов

преди 2 години

Кокалицията ни нема избор;))) С милиционерската палка удри, с офицерска кубинка - възпри! Само дето токът е насочено движение на свободни електрони и заобикаля както милиционерската палка и през офицерката кубинка, а-хахахахахахааааааа

4

Анонимен

преди 2 години

Мръсен долен доносник на ДС.Хиновски разбира от енергетика колкото и *** от кладенчова вода.Това отвратително същество и закона на Ом не знае,но се е продало на сатанистите и не слиза от екраните,вместо да търка наровете в пандиза.

3

Застрашени са

преди 2 години

Интересите на Дохан, Ковачки и собствениците на Марица Изток. И на Еврохолд, разбира се.

2

АнонимеН

преди 2 години

ПРАВЯТ ОРГАНИЗИРАН НОМЕР СЪЩО КАТО С ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ И РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ПЛАТЕНИТЕ СОЦИОЛОГИЧЕСКИ АГЕНЦИИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА КОЯТО НЯМА И 4% РЕАЛНО! СЕГА ЛЪЖАТ, ЧЕ СПИРАТ УВЕЛИЧЕНИЕТО НА ЦЕНАТА НА ТОКА А РЕАЛНО СПИРАТ НЕЙНОТО НАМАЛЯВАНЕ!! ЦЕНИТЕ НА ТОКА СЕ СРИНАХА КАКТО И ЦЕНИТЕ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ НА БОРСИТЕ И ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛЯТ ОТ 1 ЯНУАРИ И ТО ЗНАЧИТЕЛНО А НЕ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ! РАДЕВ Е ДОКАЗАН ИЗМАМНИК , ПРЕСТЪПНИК И ФАЛШИФИКАТОР!

1

Анонимен

преди 2 години

електропреносните дружества са от опг дпс, а кевр са опг крадци, които не правят никакви разчети на еленергия, а на партийни сметки. правилно разбиха схемите, това не е бизнес и никога не е било. отмъщението на турците от дпс предстои.