61

Фак Ю

преди 2 години

Какво казва изпълнителния директор на Байер - вижте тук. https://youtube/watch?v=csCqhLxTwII. Bayer executive: mRNA shots are gene therapy marketed as vaccines to gain public trustWe probably would have had a 95% refusal rate for these shots two years ago, but the pandemic and marketing of the injections as vaccines has made them popular with the public, said Stefan Oelrich.Това си е генна терапия, продавани като ваксини! Докъде стигнахме, да се спори дали има имунна система, и дали тя ни пази.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонименснощи**

59

Анонимен

преди 2 години

Даже е по-добре от ваксинация, преболудеването е веднъж и след това ествесвения имунитет е за цял живот, снощо именно слушах Dr. Peter A. McCullough как обяснява за това и различните проучвания по тази тематика.

58

Анонимен

преди 2 години

Добронамерен съвет към експертите- променете коренно логиката за начина на лекуване на заболяването и начина на приготвяне на ваксините. Едновременно с това, ограничете драстично вероятността за постъпването във вирусния "пуул" на планетата на всякакви странни вирусни и бактериални патогени. Толкова от мен.

57

Анонимен

преди 2 години

ами не е. това се дискутира от година от водещи вирусолози, но нашите многознайковци си плещят небивалиците...

56

Анонимен

преди 2 години

Аз имам удостоверение за антитела но нямам зелен сертификат за антитела понеже за зелен се изисква да имаш 150.

55

До 51

преди 2 години

Такива като теб са за затвора.

54

Анонимен

преди 2 години

Само не разбрах сертификата за чий е след като и ваксинираните пренасят заразата и заразяват.

53

До 50

преди 2 години

Някой друг лъже.

52

До 45

преди 2 години

"Това, което не успее да те убие, те прави по-силен" Сигурно е така, само че вирусът вече уби 5 330 129 до днес. Каква е гаранцията, че утре няма да станеш един от тях?

51

анонимен

преди 2 години

Пак се говорят несвързани глупости. Разбра се ,че когато изкараш естествено болеста имаш имунитет. За какво са тогава сертификати и ваксини. Да не говорим, че някой е решил да определя количеството на антитела без никаква логика. Не може минимума да е 4, ти да имаш например 120 и да не ти се дава сертификат. Всичко е за да те набоцкат, че имаме договори за намушкване на населението. Пари, пари. Всичко е за пари. А като те срещне Свети Петър пари не ти трябват.

50

Анонимен

преди 2 години

По-добре е ако се заразите и не сте карали ковид да заразите останалите ви близки и приятели за да изградят имунитет без да се ваксинират.

49

До 48

преди 2 години

До кога ще бълвате лъжи? Колко още хора трябва да загинат, подлъгани от такива като вас?

48

Анонимен

преди 2 години

Проф. Петров да се занимава с катетерите в инвазивната кардиология и да остави професионалистите да дават мнение по въпроса с ковид.На всеки малко по-умен човек му е ясно,че той е член на ГЕРБ и сега се опитва да мъти водата на новите.МАЛКО МОРАЛ се иска от политиците.ПРоф.Петров=ГЕРБ

47

Анонимен

преди 2 години

Лично познавам двама с ваксина и ефект на дълъг ковид- диабет и нефропатия, за инфаркти и инсулти вероятно е ясно вече на всички. Проблемът при мощните патогени е, че при доста хора ваксината, имитирайки вредността на патогена, може да я доближи. Поради това, напр. в американската армия преди време много войници са отказвали ваксина срещу антракса. Просто такива патогени трябва да се ограничават още в огнището, преди масовото им разпространение.

46

Анонимен

преди 2 години

Проф. Петров: Преболедуването на COVID е 100% еквивалент на ваксинацията??? Що за мало умно изказване е това, и то от професор. А рискът от смърт или тежки увреждания 100% същите ли са?

45

Анонимен

преди 2 години

Не е 100% еквивалент, а 27000% процента според израелско изследване. И това са заключения отпреди месеци. Сега е още по-голяма цифрата.

44

И

преди 2 години

Това, което не успее да те убие, те прави по-силен.

43

До 26 АнонимеН

преди 2 години

"ПРЕБОЛЕДУВАНЕТО НА КОВИД Е МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ВАКСИНАЦИЯ" Да много повече е - дългосрочни увреждания на организма, инвалидизация и смърт.

42

Анонимен

преди 2 години

Познавам човек с 2 ваксини и 31 BAU/ml антитела. Както и преболедувал с над 800BAU/ml. Преболедуването дава по-добра защита. Освен това,преболедуването е веднъж, а боденето- неопределен брой.