53

Тежко е !!!

преди 2 години

Като собственик на малък хранителен магазин , ще кажа че последната ми сметка за ток е 2500лв в сравнение с миналогодишната такава от 700лв !!! Това е нечовешко , ако не се направи нещо по въпроса , убийството на малкия и среден бизнес продължава с пълна пара диктувано от ЕС !!! Като сметнеш заплати, осигуровки , наеми ..странични разходи , ежедневните проверки от държавната администрация ...освен че работиш на загуба, сме и подложени на системен тормоз !!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Брово ГЕРБ, отново доказахте че сте защитници на народа, Боко е като Робин Худ

51

Муахаха

преди 2 години

цената на тока не се е увеличавала, просто това е Корекция, а не Увеличение, а корекцията се налага, защото има Инфлация и българския лев няма стойност! все пак Имоти в Белгия се купуват с твърди валути!!

50

Ай Сиктир

преди 2 години

А тоя масраф кой ще го плати разбра ли се? Или по комунистически и неолеводесно ние решаваме, па друг да му мисли как ще го изпълнява. Колко сте долнииии...

49

Анонимен

преди 2 години

//Така де, ако гърците, например, плащат повече за тока, отколкото мораториалната цена на ГЕРБ и ПП, производителите защо да не го продадат навън?// ....Добре де, нека, обаче навън да продават само тока от частните производители. АЕЦ не е частен и токът от него трябва да остава на регулирани цени за вътрешния пазар- основно битови потребители и небитови като болници, училища и пр

48

Анонимен

преди 2 години

И цялата герберастка клика в КЕВР да бъде изчегъртана!

47

комисия

преди 2 години

Решено предварително ще победим и няма да вдигнем цената с 30% само с 29.5%. Ура а а.

46

ХУНТАТА НА РАДЕВ

преди 2 години

НАПРАВИ ИНФЛАЦИЯ ОТ 6.6%-

45

до 49

преди 2 години

И кой е тоя доставчик на нет за 5 лв?

44

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Эврапэйскый Союз Социалистических Республик, ЭССР, каквото ПолитБюро на ЦК на КПЭС в Брюксел каже - това е! това да не ви е СССР да ви построи АЕЦ, че да имате ток?!

43

Анонимен

преди 2 години

НЕЗАБАВНО ОТМЕНЯНЕ НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ

42

До сега разбрахте ли

преди 2 години

Ако Боко ханъм беше мислила когато трябва и беше направила два блока на АЕЦ Козлодуй с реакторите които имаме за АЕЦ Белене, не беше разписвала Зелената сделка и не беше спряла Южен Поток, сега нямаше да се налага да се прави на спасителка! Това е все едно да благодариш на подпалвач, че те е спасил от пожар който той е причинил! Къде спаха от гроб 12 години, че не подготвиха България за зелена, еко икономика?

41

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Настоявам за НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и ПРАВИТЕЛСТВО на ТОДОР ИВАНОВ СЛАВКОВ и БОЯН БОЯНОВ РАСАТЕ!!! Искам връщане на член ПЪРВИ и възкресяване на Светият Затвор за Психопати Антибългари в БЕЛЕНЕ! Искам военна помощ от Китай и Виетнам,защото светите Китайци и Виетнамци са наши безусловни братя и сестри,измъчени от същите евреи и турци,които са техни и наши заклети врагове! Искам Единна Трако-Келтска Българо-Френска Държава и смъртъ за Руско-Турско-Американо-Израело-Арабо-Германският ФАШИЗЪМ ! Мъстъ!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Това е временно решение като бент на река и като се отприщии.....

39

Анонимен

преди 2 години

Айде мораториум въху зеления нацификат!И Кирчо да се сгромоляса с гръм и трясък!

38

Анонимен

преди 2 години

АЕЦ Белене никога няма да има Асен каза че площадката е счупена и няма дига за наводнения и има разлом отдолу

37

Анонимен

преди 2 години

Ако пазарът определяше цените в БГ щеше да има 20 доставчика на ток,вода и парно.А не като сега -картел от 2-3 фирми. Сппмнете си какво беше с интернета - като имаше две фирми в София цената за месец беше 70-90 лв и лафовете бяха " навсякъде в европа интернета е 30-40 евро" Сега в София са 20 доставчика и има интернет за 5 лева на месец. Та и с тия така.Навсякъде в Европа било така.А навсякъде в Европа доходите как са.

36

Анонимен

преди 2 години

Жалка история с разни мулювци усмихващи се по конференции на Прокопиев

35

Кокорко и Кикорко

преди 2 години

Напред и Нагоре!

34

Сега разбрахте ли

преди 2 години

Ето за това народа обича Борисов и ГЕРБ