75

Психиатър

преди 2 години

Очаквам всички медии и правозащитници да гръмнат със заглавия за полицейско насилие, но едва ли ще стане щото на Румен Радев не трябва да му се разваля рахата като управляващ в момента. Нали е от добрите.

74

Анонимен

преди 2 години

Пълно е са такива куклички, които се правят на невменяеми в градския транспорт. Все едно за тях никога нищо не се отнася. Това са обсолютно устати курвички. Така че тия трябваше направо да си я арестуват.

73

Анонимен

преди 2 години

Поучителна случка какво става, когато се правиш на много смел и интересен и погазваш обществените порядки и мерките, които са за всички. Тотално неуважение към обществото и тотална простотия. Ако полицията имаше повече права, щеше бая да я понабие.

72

Анонимен

преди 2 години

В метрото трябва да пускат само със сертификат. Който не желае, да ходи пеш. Стига тарикатщини.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "повод за брутално насилие" Какво "брутално насилие"? Жената удряли ли са я?

70

Ц до 69

преди 2 години

МИЛИЦИОНЕР ЛИ СИ?? ДА СРАВНЯВАШ КРАДЦИ С ЧОВЕК, СВАЛИЛ МАСКАТА СИ НА ИЗЛИЗАНЕ ОТ МЕТРОТО Е МЕКО КАЗАНО - ЛИПСА НА ВСЯКАКЪВ НОРМАЛЕН КРИТЕРИЙ И ОЦЕНКА. КОМУ.НИСТ, ТА ДРЪНКАШ!

69

Анонимен

преди 2 години

До Не споря дали трябва "Първият е защо се съобщава да се спазва дистанция и да се носят маски на пероните, а в самото метро всеки е до всеки." Защото друг начин няма, освен ако не искате да блокирате метрото като начин за придвижване в пиков час. Не е много трудно да се досетиш.

68

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Цялата постъпка е едно активно мероприятие.Целта е прозрачна правокация.Е, на полицаит липсва някаква лигава школовка,но когато на нарушител му се даде заповед,той трябва да я изпълнява

67

Анонимен

преди 2 години

Гледах клипа, тоя просто е искал да погушка жена, че иначе кога друг път ще му се случи...

66

Анонимен

преди 2 години

просто недоумявам как може да има такива коментари. истерията не означава повод за брутално насилие и публично унижение. в силовите ни министерства не работят ли хора, обучавани на психологическо овладяване на критични ситуации? при това става дума за една жена.една жена срещу двама мъже! отказвам се да ви обяснявам повече, вие не сте добре.

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Aбсолютно ненужен арест и превишаване на полицейски правомощия, при положение че жената така или иначе напускаше метрото!" Напускаше метрото, но с обиди срещу длъжностни лица. Или си мислиш, че полицията трябва да търпи гаменски изпълнения без да прави нищо? Вярно, при Бойко имахме такъв случай: полицаите търпяха с МЕСЕЦИ унижения, докато не им изкипя канчето и наритаха няколко "протестъра", но и това не беше правилно и трябва(ше) да си понесат последиците.

64

Анонимен

преди 2 години

Фа6измът постепенно навлиза и в БГ за съжаление. Полицаи изпълняващи сляпо фашистки, необосновани, смешни заповеди на продажните им господари без да се замислят! Сигурен съм че има и свястни полицаи, минавал съм покрай такива без маска в метрото и не им е пукало или просто не са ме забелязали. Хубаво метро, но много дестопично, отвсякъде натрапващи се камери и полицейски патрули - не бих се учудил ако ЕС е дал парите с условията метрото да е под постоянно полицейско наблюдение.

63

Не споря дали трябва

преди 2 години

да се носят маски или не. Имам само два въпроса! Първият е защо се съобщава да се спазва дистанция и да се носят маски на пероните, а в самото метро всеки е до всеки. Вие виждали ли сте как изглежда метрото сутрин или около 17:00 - 18:00? Нима проблема при тази жена е, че е свалила маската си на излизане от метрото, а самият проблем не е това, че вътре има хора на буквално 10см един от друг? Отделно никой не ползва маската си за еднократна употреба само веднъж, ние за маски трябва да работим..

62

Анонимен

преди 2 години

Класика. В репортажа на Нова казват, че за десетина минути са заснели няколко човека без маска в метрото. Полицайчетата просто са си избрали жена, която става за жертва, за да всяват респект у другите, защото не им се занимава с някой, който наистина ще им се опре и правно, и физически!

61

Дамаджана

преди 2 години

При такъв зъл министър това ни чака.

60

Анонимен

преди 2 години

И крадците утре ще поискат да не ги арестуват. Само да им правят забележка и да им помагат с превоз на откраднатото.

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 "Пълно падение." Защо това, че жената е истерична е представено като добра черта? Истерията поначало е признак на липсващи много неща, резултата от които е нарушаването на закони. Защо спирането на нарушаването на законите да е "пълно падение"? Вие в анархия ли искате да живеете?

58

999

преди 2 години

В ТЕЗИ СЛУЧАИ ГЛОБАТА Е ПРЕДОСТАТЪЧНА! АРЕСТИ, БЕЛЕЗНИЦИ...??? 1984!!!ЛУДОСТ Е ТОВА И ПРЕВИШАВАНЕ НА ПРАВА!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Освен глоба трябва да я осъдят и на 10 дни доброволен труд в ковид отделенията. Там ако искат да ходи без маски.

56

Хампарцумян

преди 2 години

спорет мен видиш без маска сваляш с шутове на земята и директно контролен в тилачиста работа